Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@zdenush88 presne tak, nezaberie jej to vela času a spraviť ti ho mohla. Mne ho robil hneď a videl srdiečko aj mi ho ukazoval. To bolo pre začiatok. Objednaná som 8.12. to bude 11tt a povedal mi, že vtedy skontroluje zhrubnutie šije a ešte neviem čo to povedal. Ja sa teda plne spolieham na neho, už s ním velmi dobrú skúsenosť mám z prvého tehu. Ak sa jej to pekne opýtaš, alebo jej povieš úplne normálne, že by si chcela sono, nemyslím, že by s tým robila problém. Určite sa jej to skús opýtať.
@maxiberuska ahoj, no ja sa len tak poflakujem, priatel spí po nočnej, malý sa hrá a idem asi uvariť paradajkovú polievku. Nejakú mám velkú chuť na ňu. 😉
@ivulik20 noo, aj ja by so si dala🙂 nevies, kedy je vidiet už pohlavie?
@maxiberuska pokial si dobre spomínam, tak pri prvom mi to povedal tuším okolo 20tt, ale nie som si istá... si zvedavá čo? 😉 aj ja. Už ste aj rozmýšlali nad menami?
@ivulik20 som zvedava..moj chce jednoznačne Katku po mne 😒 a maly si vybral Samka, takže do toho už nemám čo kecat 😀
@maxiberuska no super a máš po starosti 🙂 pre dievčatko meno máme, ale pre chlapca to bude ťažšie.....
samko sa páči aj mne, ale už jedného v rodine máme
@maxiberuska kedy máš dalšiu kontrolu?
Ahojte kočky, ale tu toho od večera pribudlo... 😉 K tym lekarom a rôrnym terminom objednania - každa by mala svojmu lekárovi najmä dôverovať, predsa máme nejakú intuíciu 😵 a kde nie je dôvera, tam treba lekára vymeniť... hovorím z vlastnej skúsdenosti z prvého tehu 😝 😀
@maxiberuska a co sa ti nepáči? Veď Katka je pekné meno, mne sa páči 😉 Skôr by som zvážila Samka, lebo sa mi zdá že je ich už strááášne veľa - aspoň v mojom okolí. Inak sa mi aj meno Samuel páči, ale chcela by som také meno, ktoré nemá každé druhé dieťatko, ale na druhej strane ani žiadny výmysel nechcem 😀 no uvidíme...
@diorka ja som na tom presne tak ako ty - zvedava som, ale chcem prekvapit ostatnych 😀 tiez zvazujem geneton - inak tu krv ti iba odoberie sestricka (musi ju odobrat zena, muz by ju vraj kontaminoval) a do genetonu ju uz posielas sama - hned rano prvou triedou zabalenu v bublinkovej folii - obalke. Ta krv tam musi byt do druheho dna - potom ti vraj pride mail a oznamenie postou - ruzova alebo modra obalka 😉 je to milé... 😵 😵 😵 inak mne sa celkom pozdava aj ten test na gendermaker.com - ale na SLovensku ho zatiaľ nepredávajú, jedine si ho odtiaľ objednať 😉
@maxiberuska inak - este som chcela povedat, ze je super, ze mas tak jasno v menach 😉 ja som mala tak jasno pri prvom tehu- vedela som ze chcem chlapceka Petra a tak aj bolo... 😉
teraz to uz take jednoznacne rozhodne nebude... 😀 😀 😀
@ivulik20 aj mne sa páči Tobiasko, ale má ho jedna moja kamoška 😉 ale také meno by som si kľudne dala... Pre mňa pripadajú do úvahy mená ako Tadeáš, Oskar, Damián, Teodor, Julián, Viktor, Fabián, Simon (nie Šimon) a pre dievčatko Olívia, Salome, Elisa, Saskia, Leonie, Aurora - možno ma ešte nejaké napadnú 😅 ale to sú iba mená čo sa mi páčia, zatiaľ nemám favorita, ani náhodou 😀 a možno mi ešte niektoré vyfúknu iné tehuľky v okolí 😝 😀
ahojte, tak ja od rána pracujem na papieroch ako včelička a už ich aj mám.
Aj ja sa už pohrávam s menami - chcela som Lili alebo Nelu ale manžel zamietol, tak teraz zvačujem pre dievčatko Alenku alebo Emu a chlapček zatiaľ iba Tomáško. Tak veru neviem.
Baby býva vám niektorej ráno zle. Lebo ja už posledné dva dni len predýchavam aby som na vecko neletela ale už to asi dlho neustojím
prave som mala prvu ozajstnu tehotensku chut 🙂 strasnu chut som dostala na kvasene uhorky,ale az taku,ze sa mi z toho hlava krutila.Dcera mi hned isla kupit a 4 uhorky hned padli za obet.Toto som pri prvych tehu nemala... 😀
@miyya nevidela som srdiecko, ani machulku ako niektore baby pisali, lebo na tom jednom vysetreni ma len prezrela, a povedala, ze je este skoro nieco vidiet. ved ona nema ani ultrazvuk ☹ ked som bola na prehliadke toho roku, tak mi spravila vsetky vysetrenia a poslala ma k inemu gynekologovi, a ten robil sono. potom od neho som musela odniest vysledky zase k nej. zda sa mi to dost komplikovane. ked k nej pojdem najblizsie, som zvedava ci ma sama posle na ultrazvuk, alebo ci budem ja iniciatorka.
@zdenush88 naozaj mame nieco spolocne. mna tiez lekarka len prezrela, a povedala, ze tehotenske testy vacsinou neklamu. ked som jej povedala, ze som si spravila 3 testy, tak ze naco minam tolko penazi. tym ma tiez trosku zarazila. fakt je zaujimave, ze o niekoho sa viac staraju, a o ineho zase menej. hoci nemam tazkosti, ide o prvy trimester, a ten je predsa kriticky, preto tiez mam nejake pochybnosti ci je vsetko v poriadku. ved predsa ide o nase prve babo, tak si myslim, ze mi mohla dat viac informacii co a ako.
@macekova esteze mame internet, lebo inak by som nevedela asi nic 😀 ja len som chcela vediet niekoho nazor, lebo niektore baby uz boli viackrat u lekara. ale aj tak si myslim, ze mi mohla dat viac info. mam z nej taky pocit, ze naco sa nespytam, sama mi nepovie.
@petra53 ja mam z tej mojej lekarky zmiesane pocity, a neviem ci jej mozem doverovat ☹ ale aj keby som chcela od nej odist, ani neviem ku komu by som potom sla. uvidim ako sa bude spravat dalej.
vidim, ze nie som sama, co pojde k lekarke po dlhsej dobe, ale aj tak mam z toho zvlastny pocit.
ma tu niektora z vas podobny pripad ako ja, ze doktorka nema ultrazvuk?
@petra53 ja som vždy chcela Davidka, aj ho mám, toto uvidíme, necham to na chlapoch 🙂
@ivulik20 teraz idem na vysledky krne v utorok, potom mam 14 .12.poradnu, 16.12 dalšiu krv a 21.12 som objednana do Blavy takže asi tak
Jeeej baby, aj som zabudla, dnes začínam siedmy týždeň 😵 😵 😵
@rianka7 ked mam byt uprimna, to som ani nepocula, ze by zensky lekar nemal ultrazvuk. Moj ho ma, dokonca ma novy a velmi kvalitny, robi aj 3 a 4D, čo sa teším. Ale skus sa poobzerat, popytat, kto by v tvojom okoli tak pripadal do uvahy a klop na ambulancie - snad ta niekto zoberie, ked povies, ze si tehu a starostlivost bola zanedbana 😉

dobre ranko tehulky 🙂 tak dneska sviatkujeme?