icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

peony
17. nov 2010

@laurelle a kup si citlivost 10 🙂

cervena_ciapocka
17. nov 2010

@laurelle ja som pri prvom tehotenstve ani netušila, že môžem byť tehotná, ale tentoraz som to proste vedela 🙂 😵 a tiež keď som robila test tak som jednoducho vedela, že tam budú dve čiarky a inú možnosť som proste nepripúšťala 🙂

rianka7
17. nov 2010

@zdenush88 no neviem ci zmena naozaj nebude potrebna, zacinam o tom premyslat ... a ak zajtra ides len na krv, tak sa spytaj aspon sestricky ako je to s tym sonom.

laurelle
17. nov 2010

pridavame sa mame // ciarky 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

jaya47
17. nov 2010

@laurelle Jeeeej, gratulujem, to je super ;)

katren
17. nov 2010

@laurelle gratulujemeeeeeeeeeeee 😵

laurelle
17. nov 2010

@jaya47
@katren dakujeme velmi krasne teraz to este oznamit manzelovi,detom a proste vsetkym bude fuska .. inak vy ste to uz oznamili rodine a priatelom ?? lebo podla mna je to este skoro nehovorim ze by som to isla niekam vykricat teraz aj ked sa tak citim ale vraj sa to do konca prveho trimestra nema a ten nam podla tehotenskej kalkulacky konci v januari takze to neprichadza do uvahy ja neviem ani ako to mam povedat napriklad manzelovi .. pomoooc !!

katren
17. nov 2010

@laurelle my sme na palicky cakali s mm, takze ten to uz vie. Nikto iny to nevie, ak sa to podari ustat, povieme na Vianoce 🙂
pri Dominike som prevracala vsetky rana do 4. mesiaca, tak neviem ako teraz. Chvalabohu mi nic nie je a zatial mi zle nebyva, ale uvidime dokedy 😅

katren
17. nov 2010

@laurelle a este to vie moja najlepsia kamoska 😉

laurelle
17. nov 2010

@katren ja som prevracala dnesne rano 😖 😖 a pri Vanesse som vracala az do 6 😒 mesiaca a toho sa strasne bojim ☹ ☹ pri 3 detoch a v praci stravit kazde rano nad WC misou neviem-neviem ☹ ☹

cervena_ciapocka
17. nov 2010

Ja by som to najradšej ani nikomu nepovedala 😀 samozrejme že partner to vie 🙂 ale ostatným, najskôr až po treťom mesiaci.

katren
17. nov 2010

@laurelle no, tak toho sa aj ja bojim 😒

katren
17. nov 2010

@cervena_ciapocka ja by som ti zas najradsej vykricala do celeho svetaaaaaa 😵

petra53
17. nov 2010

@laurelle ahoj, srdečne blahoželám 😵 😵 😵 pozerám, že už štvrté bábätko? klobúk dolu, na to by som asi odvahu nemala 😉 ste plánovali?

peony
17. nov 2010

@laurelle 🙂 blahozelaaaam!

laurelle
17. nov 2010

@petra53 aj planovali aj nie skor neskor toto bola skor nahoda .. ale hovorili sme o tom ale takto skoro fuu to asi nie .. 1.10 mala Vanessa 3 roky a som chcela byt v praci aspon chvilu po 3 rokoch mi sme to planovali az tak o rok ale co uz strasne sa tesime .. 🙂 🙂

laurelle
17. nov 2010

@peony dakujeeem 🙂 🙂

petra53
17. nov 2010

Ked tu uz hovorite ci o vasom tehu niekto vie, tak sa vam chcem postazovat - ja som to povedala rodicom a svokrovcom - lebo sme mali taku rodinnu oslavu a nejak to zo mna vyslo... 😀 ale inak nikomu, ani kamoskam... o to väčšie bolo moje rozcarovanie, ked ma zastavuju pomaly cudzi ludia, ze ci som tehu. Ze moja mamina to vytrubuje kade chodi - pritom vie, ze som ani ta UTZ nebola. No pochopite to? Ja mam take nervy, ze asi skolabujem... Hlavne ze to ani moje kamosky nevedia... 😠 😠 😠 Ale ked jej na to nieco poviem, tak to asi zle dopadne... 😝 😒

petra53
17. nov 2010

inak - nemam pocit, ze by ste sem nemali chodit, lebo tu piseme negativa... sem mozete kedykolvek bez obav nakuknut 😀 😀 😀

katren
17. nov 2010

@petra53 pre toto to nechcem povedat nasim ani ja. Moja mamina by hned asi do mestskeho rozhlasu pustila. 😒
Takze vsetci pekne az na Vianoce. Aspon nemusime kupovat darceky 😎

katren
17. nov 2010

@petra53 sem nakuknut ano, ale tie ostatne fora, no niektoe nemozem ani ja ☹

petra53
17. nov 2010

@laurelle uz to vie aj manzelik? jasne, ze sa treba tesit, ved babatko je dar... 😉

petra53
17. nov 2010

@katren ja chodim iba sem... 😉

katren
17. nov 2010

@petra53 uz budem aj ja 😉

laurelle
17. nov 2010

@petra53 nie nevie to este ked som si testik robila bol v praci a teraz neviem najst spravne slova .. pomoooc !! 🙂 🙂

cervena_ciapocka
17. nov 2010

petra53 veď aj preto by som to najradšej nikomu nepovedala, lebo sa potom každý len vypytuje veci do ktorých ich vlastne nič nie je, že či už máme meno vybrané, kde budem rodiť, a v podstate veci čo človek niekedy ani sám nevie a podobne, no a to sú veci ktoré by som najradšej riešila len s partnerom.

katren
17. nov 2010

@cervena_ciapocka suhlasim 😕

laurelle
17. nov 2010

@cervena_ciapocka presne aj ked by som to najradsej vykricala do celeho sveta mi budeme pocuvat otazky typu : a to ste chceli alebo sa vam "smyklo" ?? akoze pti babatku po ktorom tuzis ti toto nepadne najlepsie .. mi to asi oznamime okolo Vianoc .. Samozrejme manzelovi skor 🙂 🙂

katren
17. nov 2010

@laurelle veru tak, ani ja nechcem pocuvat taketo otazky a pripomienky....stacilo mi pri prvom tehu 😒

petra53
17. nov 2010

@cervena_ciapocka
@laurelle
@katren
no baby, akoze mne zatial blbe otazky nekladli, maximalne mi poblahozelali, ze je to super, ale aj tak, dufam, ze budeme OK 😒 🙂

laurelle
17. nov 2010

@katren ano je to neprijemne hlavne ked to chcete udrzat v intimnosti iba vy dvaja 🙂 🙂 cim mas viac deti tym su tie otazky horsie .. a ked som este len na zaciatku tehu a niekto sa ma spyta ze ci vieme co to bude tak ja nechapem a vie ma to dobre nastvat 😀 😀