Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@laurelle ja som pri prvom tehotenstve ani netušila, že môžem byť tehotná, ale tentoraz som to proste vedela 🙂 😵 a tiež keď som robila test tak som jednoducho vedela, že tam budú dve čiarky a inú možnosť som proste nepripúšťala 🙂
pridavame sa mame // ciarky 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@jaya47
@katren dakujeme velmi krasne teraz to este oznamit manzelovi,detom a proste vsetkym bude fuska .. inak vy ste to uz oznamili rodine a priatelom ?? lebo podla mna je to este skoro nehovorim ze by som to isla niekam vykricat teraz aj ked sa tak citim ale vraj sa to do konca prveho trimestra nema a ten nam podla tehotenskej kalkulacky konci v januari takze to neprichadza do uvahy ja neviem ani ako to mam povedat napriklad manzelovi .. pomoooc !!
Ja by som to najradšej ani nikomu nepovedala 😀 samozrejme že partner to vie 🙂 ale ostatným, najskôr až po treťom mesiaci.
@cervena_ciapocka ja by som ti zas najradsej vykricala do celeho svetaaaaaa 😵
Ked tu uz hovorite ci o vasom tehu niekto vie, tak sa vam chcem postazovat - ja som to povedala rodicom a svokrovcom - lebo sme mali taku rodinnu oslavu a nejak to zo mna vyslo... 😀 ale inak nikomu, ani kamoskam... o to väčšie bolo moje rozcarovanie, ked ma zastavuju pomaly cudzi ludia, ze ci som tehu. Ze moja mamina to vytrubuje kade chodi - pritom vie, ze som ani ta UTZ nebola. No pochopite to? Ja mam take nervy, ze asi skolabujem... Hlavne ze to ani moje kamosky nevedia... 😠 😠 😠 Ale ked jej na to nieco poviem, tak to asi zle dopadne... 😝 😒
inak - nemam pocit, ze by ste sem nemali chodit, lebo tu piseme negativa... sem mozete kedykolvek bez obav nakuknut 😀 😀 😀
petra53 veď aj preto by som to najradšej nikomu nepovedala, lebo sa potom každý len vypytuje veci do ktorých ich vlastne nič nie je, že či už máme meno vybrané, kde budem rodiť, a v podstate veci čo človek niekedy ani sám nevie a podobne, no a to sú veci ktoré by som najradšej riešila len s partnerom.
@cervena_ciapocka suhlasim 😕
@cervena_ciapocka presne aj ked by som to najradsej vykricala do celeho sveta mi budeme pocuvat otazky typu : a to ste chceli alebo sa vam "smyklo" ?? akoze pti babatku po ktorom tuzis ti toto nepadne najlepsie .. mi to asi oznamime okolo Vianoc .. Samozrejme manzelovi skor 🙂 🙂
@cervena_ciapocka
@laurelle
@katren
no baby, akoze mne zatial blbe otazky nekladli, maximalne mi poblahozelali, ze je to super, ale aj tak, dufam, ze budeme OK 😒 🙂

@laurelle a kup si citlivost 10 🙂