icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

petra53
17. nov 2010

@laurelle ved ani nam nejak velmi nechyba ale aj ked sa to hanbim priznat, ja sa nedokazem obmedzovat - teda ani deticky 😀 😀 😀 potrpim si na handricky aj vseliake cacky, preto dosetrit... 😝 😀

katren
17. nov 2010

@petra53 ja sa tiez niekedy plesknem po vacku, ale zas odtial potial 😉 mna skroti vasinou zostatok na ucte 😀

petra53
17. nov 2010

@katren no presne... este, ze mame limity 😀

laurelle
17. nov 2010

@katren
@petra53 fuu mi si budeme rozumiet chvalabohu ze v novom domceku budem mat veeelku satnu lebo tuto to uz praska vo svikoch 😀 😀 a o kozmetike nehovorim 😀 😀 je tiez pravda ze moje deti maju skoro vsetko na co si ukazu ale zase to neprehanam niak enormne .. ale to je diskutabilne kolko potrebuju deti toho a toho je to kazdeho vec 😀 😀

laurelle
17. nov 2010

@petra53 snazim sa alimity neprekracovat ale .. niekedy neviem co zo sebou .. ale to nieje casto niekedy si hovorim ze mne ku stastiu stacia jedny teplaky aj ked to pravda nie je 😀 😀

katren
17. nov 2010

@laurelle @petra53 myslim, ze ano 🙂

petra53
17. nov 2010

@laurelle ani nehovor 😀 😀 😀 az teraz pozeram, ze ty nezijes na SVK 😉 ako sa ti paci v UK? Manzelik je Anglican? My sme spali v novom dome prvu noc a dostala som kontrakcie - cize presne viem kolko tu byvame - o tyzden na Petkove narodky to budu dva roky... 😀 😀 😀 a o kozmetike a pafémoch mi ani nezozprávaj... a totálny úchyl som na topánky, to by som sa mohla dat kludne liecit 😀
Inak - myslim, ze co sa maleho tyka staci povedat, ze mame kvantum znackovych veci, co ani nemal na sebe... 😉

katren
17. nov 2010

@petra53 @laurelle ja som skor na tu kozmetiku, ale topanky a tasky mozem tiez 😀

laurelle
17. nov 2010

@petra53 suhlasim !! zije sa mi tu dobre som tu od 17 rokov moja mama je z Liverpoolu otec slovak a ked sa rozviedli tak sme isli byvat sem .. a ked som stretla mojho manzela londyncana tak sa prestahoval za mnou do Liverpoolu ale teraz uz rok zijeme v Londyne lebo mm ma na starosti firmu jeho rodicov lebo ti rozbiehaju pobocku v Nemecku .. Hovorili sme si ze tu budeme na chvilu ale asi tu zostaneme byvat navzdy lebo nam je tu strasne dobre .. Vani tu ma skolku a Vivi a Alex skolu ja a mm pracu a priatelov a do Liverpoolu neni vracat za kym kedze moja mama tu zije uz 3 roky .. ta sa o nas nezaujima ale prezijeme to .. 🙂 🙂

petra53
17. nov 2010

@laurelle no co, vypocitalo ti to? 😕

laurelle
17. nov 2010

@katren ja mozem vsetko pekne !! 🙂 🙂

laurelle
17. nov 2010

@petra53 ano vypocitalo pise mi to tam ze 5tt plus 0 tu som si to skkontrolovala a mam to dobre .. 😉

petra53
17. nov 2010

@laurelle ved ano - 5tt+ dni je siesty tyzden 😉 😵 6tt+0 az 6 je siedmy tyzden... 😵 😵 😵

laurelle
17. nov 2010

@petra53 oh boze ja som blba ja som to nikdy takto neskumala :D :D Oh ale som tehotna takze to ma ospravedlnuje 😵 😵

petra53
17. nov 2010

@laurelle v pohodke, stane sa... 😀

laurelle
17. nov 2010

@petra53 no deti idu spat uz idem oznamit asi manzelovi 😲 😲 silno mi drz palce lebo neviem ak to prezijem 😎

petra53
17. nov 2010

@laurelle zajtra daj vediet ako si dopadla... 😉 drzim palceky... 😵 😵 😵

laurelle
17. nov 2010

@petra53 zajtra tu budem az takto na vecer tiez hadam sa tu stretneme 🙂 🙂 zajtra skocim k lekarke pre potvrdenie ale predtym rano este pre istotu jeden testik ale bude pozitivny 😀 😀 manzel cita rozpravku a uz je na konci rychlo vypinam a idem na to 🙂 🙂 drzte palceky 😉

katren
17. nov 2010

baby, na dnes koncim, vidime sa zajtra.....dobru noc 😉

lenja01
17. nov 2010

mam trosku obavy - predcvicujem zumbu a dnes sme mali hodinu... snazila som sa setrit, ale nejako to nejde, nesla som sice naplno, ale hybala som sa dost a teraz tak malilicko citim podbrusko... vobec to neboli, len ho citim, tak sa bojim, ci som ho nenamohla nejako :( dufam, ze bude mimi v poriadku...

ivulik20
18. nov 2010

@zdenush88 ahoj, chcem sa ťa opýtať, že ako sa kupujú veci cez tento bazár. Ja som vypísala tú tabulku pod inzerátom, že správa pre predávajúcu, ale nikto sa mi neozval. Nevieš ako to funguje? Ty si tuším minule spomínala, že si si odtialto niečo kúpila...dakujem 😉

monilik
18. nov 2010

ahojte zienky, dobre ranko vsetkym 🙂
ako sa citite? ja celkom fajn, len ma akosi zacina pobolievat hlava a dasno stale boli... ☹
ale inak som ako rybicka, okrem zväcsenych prs sa nic nedeje... 🙂
zistila som ze by som mala byt v siestom tyzdni, uvidime co mi povie v pondelok doky 🙂

maxiberuska
18. nov 2010

zdravim, dobré upršané ránko...aj mna bude tušim boliet hlava

macekova
18. nov 2010

@ivulik20 .... správne si postupovala pri tom inzeráte 😀 😀 ...len bol včera sviatok tak tu asi kočky neboli 😉 😉

monilik
18. nov 2010

ja som taka happy 🙂 bola som pozriet snazilky a vyzera to tak, ze sa nase rady rozsiria 😀

stanka79
18. nov 2010

dobré ránko, zase ste popísali stráááááááášne veľa, trvalo mi to kým som vás prečítala, 😝 😝 😝 ja sa tiež cítim nejako divne, taká som malátna, keby mi niekto luskol prstami pred očami /tak ako mr been svojmu macíkovi/ tak by som hneď zaspala ako on, 😀 vôbec sa mi nič nechce robiť, písali ste aké máte chute, tak ja som tiež bola strašne na sladké, nebol deň keď by som nemala niečo, vždy som si musela niečo kúpiť, a teraz nevládzem zjesť ani len obyčajný keks, leží mi niekde v krku 😖

embabuli
18. nov 2010

mame srdiecko a bije jak o zivot 🙂

stanka79
18. nov 2010

@embabuli super, určite je to perfektný pocit, aj ja chcéééééééééém 😢 😢 😢

embabuli
18. nov 2010

@stanka79 no je! 🙂
hlavne sa snazim byt kludna, p minulej fotke mi ta euforia vydrzala dlhsie, teraz ma este vcera napado, ze sa este moze lahko stat, ze bit prestane 😒
no nic, drzme si palce 😉

inak, na nevolnosti mi doktor doporucil zazvorove tablety
a proti toceniu hlavy a unave, ze nech si kludne kavu davam s mlieckom..

diorka
18. nov 2010

embabuli gratulujem, aj ja uz chcem, len si musim este pockat 🙂 a kde sa daju tie tablety zohnat?