icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

embabuli
18. nov 2010

@diorka dakujem a drzim palce 😉

zevraj ich dostanes v lekarni a su uplne bezpecne pre tehotne, tiez sa po nich pojdem dnes kuknut..

lenka1108
18. nov 2010

ahojte babulky... vidim ze sa tu rozrastate 🙂 len tak dalej 😉
tak ja cakam na muzicka ma prist buduci tyzden a ideme na to. 😉 😉
baby ak by sa nam to podarilo tento mesiac tak by som mala presne termin ako so scarlettkou.tiez som vtedy mala prvy den poslednej mrchy 10.11. 😀
bolo by to super dat jej bratceka alebo sestricku na narodeniny 😉 uvidime 😉
tak vam vsetkym drzim palceky a gratulujem ku silnym srdieckam 😉 😉 😉
ahojte

macekova
18. nov 2010

@embabuli @diorka ... no to sú také zelené tabletky ....ale mne z nich bývalo ešte viacej zle ...skúšala som tiež Cocculine ...to sú homeopatiká ..ale to ako keby som cukrík cumlala a potom mi skúsil ešte lekár predpísať Torecan ....ale ten som poväčšine len vyvrátila ...takže najjednoduchšie to bude asi pretrpieť 😀 😀 😀 ...alebo budete mať toľko štastia že vám zaúčinkujú 😎

monilik
18. nov 2010

@stanka79 ani mne nechuti sladke. kedysi (este pred mesiacom 🙂) by som bola zjedla na posedenie celu cokoladu a teraz ked by mi ju polozili pre nos, tak ani neovoniam... 🙂

monilik
18. nov 2010

@embabuli 🙂 to je krasne, blahozelam, drzte sa obaja 😀
ja idem v pondelooook, dufam ze bude vsetko OK. 😉

hophophop
18. nov 2010

ahojte kocky,
tak ja som uz k ranajkam zjedla toffiffe bonbonieru...najprv som si povedala,ze sak len jeden bonbonik a neprestala som,kym nebola prazdna 😅 😔 tak sa od dnes musim krotit a zdravo jest 😉
Furt beham po dome s termoforom,co mi je taka zima a pritom mame doma 24°C 😲

a Gratulky ku srdiecku!

zdenush88
18. nov 2010

@ivulik20 ahouj no asi musis pocakt, pokial si to odoslala, tak ak mamicka este nebola na mk tak nevie ze si jej pisala...alebo... daj si bazar a na liste mas : "Môj bazár" a tam budeš mať odpoved, bude to svietiť na červeno :1 správa" 😉

monilik
18. nov 2010

no mne je dnes nejak zle ☹ neviem co to ma znamenat. rano mi nic nebolo... najradsej by som si lahla a spala... 😒

lemge
18. nov 2010

ahojte baby.dnes mame ale skaredy uprsany den,co? 🙄 ja uz mam aj navarene,trosku vas tu pocitam a pojdem s malou aspon na chvilu na vzduch.chlap mi dosiel z nocnej,tak nech si pospi 😉
inac 2 dni som nevolnosti nemala,uz som sa cudovala,ze co to je,,,? 😕 no a uz su spat 😀
@hophophop tohoto som aj ja schopna,aspon nie som sama.aj mna niekedy ta mlsnota premohne.teraz ficim na vianocke 😀 vcera o 22h som zozrala 3 kusky 😀 😨

lemge
18. nov 2010

@embabuli gratulujem ku srdiecku,teraz len uz nech veselo bije o stosest! 🙂

lemge
18. nov 2010

🙂 @lenka1108 drzim ti prsty silnno nech sa vam skoro zadari 🙂

embabuli
18. nov 2010

@monilik
@lemge
dakujem moc! len nech veru bije, aj mi to pomaha prekonat tie nevolnosti...

inak googlim googlim, dalsiu kontrolu mam 20.12. a zevraj NT plus odbery plus screening,
ale vyzera to, ze do mna ziadne ihly pichat nebudu, ze je to len uzv a krv, tak som sa ukludnila..

veronkaj
18. nov 2010

tak ja sa k Vám nepridám , včera predsa len došiel menzes a neboj slabý alebo tak, normálny, takže bohužial, hádam nám to už teraz vyjde, a tak som verila
želám krásne tehuľkovanie a zdravučké babätká

lemge
18. nov 2010

mna zvykne natahovat z takych zdravych jedal,papriku nemusim,salatovu uhorku tiez.a ked idem v hypernove okolo pultiku s miesanymi zelenin.salatmi moje cuchove bunky teda dostavaju zabrat 😀 hned obraciam hlavu inde.toto iste som mala aj pri prvom tehu...aspon ze rajciny mi nevadia 🙂

lemge
18. nov 2010

@embabuli ty mas tiez tak rada tie pichacky do zily? 😀 brrr .--ja to nemusim,ale kvoli babu vseckoooo--...

lemge
18. nov 2010

baby idem tu moju krpatu vychystat,sak zachvilu je obed...ahojte zatim..

zdenush88
18. nov 2010

@rianka7 sestrička bola na mna maximalne neprijemna, takze som sa jej dokopy ani nič neopýtala... neviem,či ma pocit, že som mlada a blbá a že ani neviem s kym to mam alebo čo...

zdenush88
18. nov 2010

@embabuli jeeej blahoželám k srdiečku...musí to byť užasny pocit! 😉

zdenush88
18. nov 2010

Bože inak ja somr iadne mimo tieto dni...furt s ami ako keby hlava točí, zle mi je ale nevraciam, unavená som nenormálne a to mame v sobotu svabu-...teda nie ja, ale ideme robit svadbu pre 60 ludi neviem ako to zvladnem..... 😖 nemozem ani pomahat v bae, a obsluhovat lebo hned ma zaleje pot a mam pocit ze padam... 😒
dnes som bola na krv, sestricka bohovo "mila", poslali ma ekg a dali mi aj knizku...ale co je zaujimave, do kolonky 12tyzden mi dali dnesnu peciatku....ale vsak ja som len v 7tt!! toto sa stalo aj kamoške, potom mala bolesti prisla do nemocnice a ony jej zastavili porod lebo ze je len v 34tt podla knizky a pritom bola v 38tt ..a potom dokonca prenášalal,lebo sa nevedela otvorit a mala komplikovany porod... 😒

ivulik20
18. nov 2010

@macekova dakujem, len už som to posielala asi tri dni dozadu, ale tak uvidím 🙂

ivulik20
18. nov 2010

super, už som na to došla 🙂 Dík, baby. 😎

embabuli
18. nov 2010

@zdenush88 vdaka, ved aj ty uvidis za chvilku 😉
inak sme na to sialene podobne...aj co sa pocitov fyzickych tyka a tiez v praci..jednoducho uz nemozem sefovat kuchyni, ledva tam vkrocim a citim to teplo a varenie tak je mi hned este horsie ..neviem veru jak ja zvladnem najlizsie akcie, tiez toho mame hromadu.. 😒

zdenush88
18. nov 2010

@embabuli nastastie take vacsie akcie mam teraz dve po sebe a potom az 18.decembra, inak len take posedenia to je OK... alev ajnuari zase plesy, zabavy, svadby.... 😒 ono na jednej strane je to super, ze sa nam to rozbieha ale musim sa dostatz tohto tocenia hlav a pod, ja mavam nizky tlak akavu nepijem a ani som nepila....
no co , musime sa nadychnut a dako to zbladnut.... 😉 ja srdiecko uvidim az toho 6.teho, aj to len vdaka protekcii... 😒

ivulik20
18. nov 2010

@zdenush88 už som to našla cez ten môj bazár. Dikes 😎

zdenush88
18. nov 2010

@ivulik20 neni zač... 🙂 ja som tiež mala s tym problem,lebo tiež som nevedela kde to mam hladat... 😉

embabuli
18. nov 2010

@zdenush88 no ja prave tiez dve velke akcie pred sebou..
ale uz som sa rozhodla, jednak naozaj fyzicky nevladzem a tiez, nechcem proste riskovat, fakt, ze uz som parkrat potratila, predsalen mam uz 30 a ked sa konecne vsetko vyvija jak ma este aj srdiecko nam uz bucha..
kaslat na peniaze, jednoducho ked nevladzem tak nic mi nestoji za to ohrozit babo a prepinat sa,
tato robota sefovat kuchyni podniku neni vobec lahka...

ivulik20
18. nov 2010

@zdenush88 mala si sa hne na to opýtať.... toto môže inak narobiť dobrú galibu...

petra53
18. nov 2010

AHojte baby, tak ako sa dnes mate? Mne je total zle 😝 nevraciam, ale vela mi k tomu nechyba 😒 dnes som zjedla jedny keksiky a par bobuliek hrozna... uvidime, co to povie na obed... 😕 a unavena sooom... 😖 😖 😖 manzel sa cele doobedie stara o maleho, lebo som totalne grogy, teraz sa isli troska prejst, ale poobede ide do robotky, tak som zvedava ako to zvladneme sami... 😅

petra53
18. nov 2010

A samozrejme blahozelam k srdieckam 😉 ja idem zajtra, snad ho uz aj my budeme pocut 😀 😀 😀

zdenush88
18. nov 2010

@embabuli no keby nebolo tych akcii tak je vsetko ako tak OK, v kuchyni sa az tak nezdrziavam, nastastie, akurat ked treba nieco prejednat,ci pokecame ale men uz ani obsluhovat sa neda, vcera som trochu ze pomozem ahovno...a to v pondelok asi budem musiet... jedna si chce vziat volno, nastastie len an obedy...a na tej svadbe si asi fakt len sadnem a budem vydavat prikazy co ako a nie behat s taniermi ako doteraz.... ☹
no veru ak si mala uz takto problemy,mala b y si si davat na seba vacsi pozor.... 😒 vsak peniaze boli a aj budu.. nie? 🙂 hlavne aby boli deticky zdrave!