icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

zdenush88
18. nov 2010

@petra53 no to mame asi aj tym uprsanym pocasim... byt tak takou tehulkou,ktorej nic nie je...to by nam bolo co..:? nie ako my,lendva zijeme, dychame, nechuti nam jest... hlava ako na kolotoci...a teraz ma naplo zmojho oblubeneho mätového čaju...som dopadla...
jedine pozitivum, ze nemam chut na sladke... 😉

zdenush88
18. nov 2010

@ivulik20 ja som si to vsimla az ked som bola uz doma... 😒 budem to uz asi riesit s prinarom,lebo som sa dozvedela, ze uz prijam pacientky , robi aj poradne a tak, takze toho 6.teho sa k nemu hned prehlasim...

vivian2
18. nov 2010

Ahojte. Mozem sa k vam pridat? Vyzera to tak, ze nasa draha dcerka bude mat surodenca 🙂) Ale je to ešte len na počiatku, tak nechcem nič zakríknuť.
Zdenush88 matový čaj sa moc v tehotenstve neodporúča...tak ho radsej nepi...este ked ti je z neho aj zle...

ivulik20
18. nov 2010

@zdenush88 myslím, že dobre urobíš...

ivulik20
18. nov 2010

@vivian2 ahoj, no jasné, že sa môžeš pridať 😉 Tak príjemné tehulkovanie želám 🙂

vivian2
18. nov 2010

@ivulik20 dakujem 🙂

zdenush88
18. nov 2010

@vivian2 a prečo sa neodporúča??

maxiberuska
18. nov 2010

@zdenush88 ahoj, aj ja zase polehujem, teraz som si dala banan a cakam co to spravi, navarila som hrniec fazulovej omáčky a len sa na to pozrem už mi je zle 😒 Už mám tehu rifle, tak sa teším, este to bruško do nich🙂

zdenush88
18. nov 2010

@maxiberuska heh ja mam pocit, ze uz mi nieco vykuka,,,, ze to nie je take ako som mala doteraz ale take inaksie... 🙂 juuuj uz sa strasne tesim na brusko...minule mi mierne svihalo, tak som si brucho vypchala vankusom a chodila s apozerat pred zrkadlom ako budem vyzerat... 😀

maxiberuska
18. nov 2010

@zdenush88 a dobre ? 🙂 pačila si sa?

vivian2
18. nov 2010

@zdenush88 no vela byliniek sa v tehotenstve neodporuca...napriklad ani salvia, lipa....preto je najistejsie kupit si nejaky dobry tehotensky cajik...ja prave taky popijam a je vyborny. Aj Roiboss je velmi dobre pre tehotne 🙂

zuzankazuzi
18. nov 2010

@zdenush88 A pribudla 😉

zuzankazuzi
18. nov 2010

@zdenush88 No pekne a s tymto si sa nepochvalila :D

zdenush88
18. nov 2010

@zuzankazuzi žužu?? 🙂 a s cim som sa nepochvalila???

lemge
18. nov 2010

@zdenush88 fuuuha,to musi byt makacka taku svadbu obsluhovat-a v pozehnanom stave.davaj si na seba pozor...a ozaj kolegyne vedia ze si tehu?

zdenush88
18. nov 2010

@maxiberuska jasne páčila... 😀 uz sa tesim, ked nebudem musiet mat vankus... 😀

zdenush88
18. nov 2010

@lemge vedia vedia, nech ma konecne posluchaju... 🙂 no ved to je to makacka, clovek sa nabeha, nakruti... este ze som si za to konecne poriadne zapytala, tak uz konecne mozno zarobim a nerobim chyritu... 😉

maxiberuska
18. nov 2010

@zdenush88 🙂

zdenush88
18. nov 2010

@vivian2 hej? no matovy mam celkom rada,alebo potom ovocny, ide nepijem az tak... doktorka mi kazala urologicky...ale uz ho az tak nepijem,ble.. 😉

zdenush88
18. nov 2010

@maxiberuska najlepsie je na tom to, ze som to s vankusom skusala uz pred par rokmi,ked sme s priatelom este az tak neplanovali ale vo mne to dako bolo zakorenene... 😉

lemge
18. nov 2010

ja som saa dnes dnes natiahla na tvrdu kuchynsku rohovu lavicu,len tak po dobrom obede,a zachvilu som sa zobudila na to ,ze chrapem 😀 sila....

ivulik20
18. nov 2010

@maxiberuska ja nemám ešte žiadne tehu gate, ale asi by som sa mala poobzerať ale nejak sa mi do toho nechce ☹

lemge
18. nov 2010

ja zatial nosim normalne rifle,rozopnem gombik a ohnem pasec 🙂 ale mam uz nachystane v skrini aj tehotenske

rianka7
18. nov 2010

@zdenush88 aj ta moja sestricka je dost odmerana 😠 a o matovom caji som tiez citala, ze sa neodporuca.

zuzankazuzi
18. nov 2010

@zdenush88 no s tym, ze si sa vypchavala pred zrkadlom 😀

lujzalota
18. nov 2010

ahojte, aj ja sa k vam pridavam, dnes mi v GF druhykrát potvrdili potvrdene 🙂 tak uz nam ostava len cakat a dufat, ze vsetko dopadne tak ako ma 🙂

stanka79
18. nov 2010

@lujzalota vitaj medzi nami tehulkami, nech sa tebe aj bábätku darí, nech je všetko O.K.

lujzalota
18. nov 2010

ďakujem, samozrejme aj ja všetkým držím palčeky a pršteky aby sme to dotiahli do úspešného konca

laurelle
18. nov 2010

@petra53 no manzel to uz vie 🙂 🙂 vecer napisem co on na to 😉

baby dneska ma kamoska volala na zumbu a kedze chodime pravidelne a bola som aj cez vikend ked sme este nevedeli o tehu,mohlo sa babatku nieco stat ? lebo je to skoro 1 a pol hodiny hopsaciek teraz ked tu daka baba pisala ze je precvicovatelka zumby ma to napadlo tak mam teraz s toho depku 😒

inak dneska som robila kontrolny test // a volala som doktorke ze sa objednam a ona ze jej niekto zrusil termin ze mozem prist aj hned tak mi vzala krv a na obed mam volat pre vysledky a potom ma objedna na poradnu sono a da mi tehu knizku 🙂 🙂 zase prevracane rano nedalo sa mi spat som sa o 5 zobudila na to ze mi je teplo tak som az do 7 zvracala ☹ ☹ nech to nieje ako pri Vanesse kde som vracala do konca 2 trimestra ☹ ☹ deti chcu skocit do parku aj ked ma hlava boli ta sa premozem a pojdeme a vecer im chcem ozamit ze budu mat sestru/brata .. inak poculi ste uz o tom teste kde sa da pohlavie zistit uz v 10.tyzdni tt ?? my zvazujeme ze to kupime .. pekny den 🙂

petra53
18. nov 2010

@laurelle ahoj, no super, tak som zvedva 😉 co sa toho testu tyka, su dva - intelligender - väčšine nevyšiel správne - je tu aj také fórum - baby tam na to dosť nadávajú. Ono sa ti tam má ukázať nejaká farba zo širšej palety farieb a častokrát vraj nevieš identifikovať, či to patrí dievčatku alebo chlapcovi. Vraj existuje aj nejaka garancia vratenie penazi, ale ako som pocula, ani ta nefunguje 😝 😀 A potom je este jeden test - garantuju 100% uspesnost, pocula som aj dobre referencie - je to od osmeho tyzdna - gendermaker.com 🙂 funguje presne ako tehotensky a ukaze ruzovy alebo modry pruzok... 😵 😵 😵 a este je mozne tehu zistit z krvi - na SVK je to spolocnost geneton, ale aj u vas by malo fungovat nieco podobne 😉