icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

petra53
18. nov 2010

@maxiberuska aj ja uz mam pripravene prve tehuriflicky - som si ich kupila v utorok 😀 vsetky nohavice okrem jednych su mi uz male a aj tie posledne ma tlacia 😝 a kedze mi je dostatocne zle aj bez toho, nabuduce idem rozhodne von jedine v tehu-gatiach 😀 😀 😀

petra53
18. nov 2010

@zdenush88 ten mätovy caj by som rozhodne nepila - urcite to najdes aj niekde na nete 😉

petra53
18. nov 2010

@lujzalota samozrejme aj ja vitam novu tehulku 😉 😉 😉 snad to spolocne dotiahneme do uspesneho konca 😵 😵 😵

zdenush88
18. nov 2010

@petra53 no tak sme skončili s mätovým čajíkom... 😒 a ja som si tiež peto kupila tehu rifle, ze mi to bolo neprijemne na brusko, ma tak ominal ten pas a tak...a teraz mi je fajn...alebo leginy a tak.... ja som vzdy rada nosila take dlhe tuniky a tak, takze tehu veci ma az az.... 🙂

zdenush88
18. nov 2010

@zuzankazuzi no to som páchala v utorok podvečer takže som ťa nemala kedy o tom informovať... 😀

ivulik20
18. nov 2010

mne je tak strašne zle ☹ na obed som zjedla parené buchty s makom. neviem, či ten mak mi robí tú neplechu alebo čo..... a to mám celý deň chuť na cestovinový šalát, že si urobím večer. Asi kašlem na to a pôjdem spať.... ☹

lujzalota
18. nov 2010

kočky, ja som v utorok znasilnila sestru aby isla so mnou do Avionu a v C&A mali prave zlavy na tehotenske veci - tak som sa zasobila. Dnes som uz bola v tehu sukni. Manžel sa smial, ale ja som mala aj pri Oliverkovi brucho od začiatku ako melon, tak som sa citila fajn 🙂 a s tými chuťami - oznámila som doma, že najbližsší mesiac bude iba pečené kura s ryžou a cestoviny alio-olio, zatial to prešlo .... uvidime do kedy 😉

lujzalota
18. nov 2010

@petra53 dakujem 😉

aniicka24
18. nov 2010

mozem sa opýtať ? mate už neake brusko???lebo ja sa uz citim ako keby som bola v pitom mesiaci 🙂 strasne ma nafukuje 😅

lusinda24
18. nov 2010

ahojte kočky. poraďte mi prosím, od kedy je niečo vidieť na UTZ a aká má byť hladina hcg? nemôžem mať mimomaternicové? ja som mala posledný menzes 14.10., ovulku 2.11., 10.11. prvú slabú čiaročku na teste, 11.11. hcg 50, 16.11. bola druhá čiarka taká silná ako kontrolná, 16.11. hcg 490. Je to v poriadku? prosím poradte, bojím sa zatiaľ 16.11. nebolo nič vidieť

maxiberuska
18. nov 2010

@ivulik20 fuha mak asi neje dorby ja som mala minule zavin a skoncil vo wc

peony
18. nov 2010

@lusinda24 o tych hodnotach ja nic neviem,ale viem,ze na takomto zaciatku na usg nemusi byt este nic vidiet.Ja som bola na prvom usg v piatom tyzdni a bolo vidiet machulku,ale velmi slabucku,az o tyzden bola machulisko.Hlavne nestresuj,nerobi ti to dobre.

lujzalota
18. nov 2010

@lusinda24 ahoj, srdiecko je vidiet az od hcg 1000. ja som mala po 10 dnoch et 125 hcg a dnes po dalsich 4 dnoch 530 hcg. tak je to urcite ok 🙂 inak ja som mala poslednu menst. 15.10. tak sme na tom rovnako 🙂 vsetko bude oki

lusinda24
18. nov 2010

@peony ďakujem, viem, že stres nepomáha, ale mne nič nie je nemám žiadne prejavy, ale zato ma neuveriteľne bolia kríže

lusinda24
18. nov 2010

@lujzalota jééé to je super, že sme na rovnako ak by sa to podarilo tak by sme si mohli aspoň vymieňať pocity 🙂 Inak ďakujem ti ukludnila si ma, že aj ty máš také hodnoty. a čo znamená to et? a ty kedy ideš na ďalšie hcg a utz? máš aj nejaké prejavy? ja nie, iba ma neuveriteľne bolia kríže

lujzalota
18. nov 2010

@lusinda24 jej aj mna obcas pobolievaju .... 🙂

peony
18. nov 2010

@lusinda24 ani ja som nemala a nema ziadne priznaky,kludne tehu 😀

lujzalota
18. nov 2010

@lusinda24 no ja som po umelom oplodneni a ET je emrytransfer ...na hcg uz nepojdem, 9.12, idem na 1. utz a dostanem prepustaciu spravu od GF a idem k svojmu gynekologovi. a ty este ides na hcg? a kedy mas utz?

lusinda24
18. nov 2010

@peony tak to by bolo super

lusinda24
18. nov 2010

@lujzalota idem v utorok aj na utz aj na hcg, fakt sa bojím či to nie je mimomaternicové...

lujzalota
18. nov 2010

@peony tak to je super, mna obcas napina, obcas boli hlava, obcas krize, tak mam vsehochut ....ale takto to bolo aj pri prvom, az na to ze sa este pridruzila teho cukrovka a vysoky krvny tlak, tak som zvedava co ma caka teraz ...

lujzalota
18. nov 2010

@lusinda24 no uz ti nic nezostava, len cakat a nemysli na najhorsie, urcite to nebude tak...

lusinda24
18. nov 2010

@lujzalota presne musím len čakať, keď sa dozviem niečo nové tak sa ozvem. zatiaľ pa

lujzalota
18. nov 2010

@lusinda24 drz sa, pa

alex2201
18. nov 2010

@maxiberuska ja som si včera kupila a už ich aj nosím vďaka brušku ktore sa rozťahuje každým dňom 🙂

cervena_ciapocka
18. nov 2010

Ahojte 🙂 tu to rastie každým dňom 😉
dievčence, ako sa u vás prejavuje nevoľnosť? Ja vôbec nemám chuť do jedla. Občas mám pocit ako by som mala pokazený žalúdok, také jemné pocity akoby na zvracanie ale hlavne taký "odpor" k jedlu, akoby som mala strach že mi bude ešte horšie. A toto skoro celý deň trvá 😒

petra53
18. nov 2010

@cervena_ciapocka presne tak aj ja, zaludok mam "ako na vode", obcas pocit ako na zvracanie, ale zatial sme sa tomu vyhli 😝 😀 a papat mi tiez nechuti, ale ked si nieco dam, tak to stoji za to... 😉 😀

adulik23
18. nov 2010

ahoj dievcata. mozem sa pridat? citam vas uz skoro 2 tyzdne, len som sa nechcela pripojit pred 10 tyzdnom .... a nevydrzala som 🙂

mne uz tiez rastie brusko, takze v kancliku rozopinam nohavice 😝 inac nemam skor ziadne priznaky (klop klop klop) a ani zle mi nie je. ale to mi nebolo ani pocas prveho tehotenstva. 🙂

petra53
18. nov 2010

@adulik23 ahoj, vitaj, blahoželám 😉

Baby, pred chvíľou som zozrala klobásu, takze som si uzila kludnu pol hodinku a teraz mi je zasa zle 😝 😀

Inak - prave som nasla moj kocik snov - skoda len, ze stoji 2 500€ To je troska cez rozpocet 😀 😀 😀 ale je krásny, kuk:
http://www.predeti.sk/?idmenu=753

macekova
18. nov 2010

@petra53 .... tá suma ma zabila 😀 😀 😀 ...ale inak je fakt pekne farebne kombinovaný ...neviem ale či tie predné koliečka sú výhra 😎 😎 ..... tak už len začať kradnúť a o pár mesiacov ho máš doma 😀 😀