Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
diki
a termin si tu napisem, ked mi presne urci doki....................
pa a drzte sa zatial maminy............. 😀
Dobre ranko 🙂
krasny den prajem! 😀
krásne ránko, alebo už deň. ja som prišla dnes do práce o hodinu neskôr, vôbec sa mi nechcelo vstávať z postele, už som rozmýšľala, že zavolám, že neprídem, keď ste tu písali o chuti, tak ja sa cítim stále hladná, ale ako náhle začnem jesť, tak mi všetko stojí v krku a cítim, že som už plná a najedená
ahojte, možem sa pridať k Vám? dnes som prišla na to že čakáme bábo 🙂
@martina2001 super vitaj 🙂
ďakujem pekne
@maxiberuska
@stanka79 ja som dnes prisla o pol hodinu neskor ako chodievam a nastalo vseobecne pohorsenie 😅 tak im vravim - sak je piatok, hadam si taky krasny den nepokazim skorym prichodom do prace 😀
ja som mala vcera zaujimavy vecer... dojedli sme polievku - uz som si na nu robila chute v robote a hned ako sme dojedli tak som mala strasnu chut na chlieb a zeleninu, tak mi manzel spravil s dakou makrelou - tak som rozmyslala ci to mozem... no ale chutilo 🙂 potom som zjedla cokoladku a hned za tym došla chut na slane - tak sme otvorili dake lupienky. potom som zas bola smädna a potom som chrumkala oriesky, a zrazu manzel spustil strasny rehot a hovori: "Milacik, ty si tehotna 🙂! Teraz je to uz iste, lebo takto hltat a mlsat som ta v zivote nevidel 🙂... " 😀
@martina2001 blahozelam 🙂
@monilik ďakujem, a máš to potvrdené chuťami 😉 ja som nikdy nejedla dezerty a včera som večer normálne jeden otvorila 😀 a dnes si robím test a dve silné čiarky skoro hneď
ahojte kocky tak ja som uz bola u lekara mame vsetko v poriadku taka som stastna a ked pustil ako mu bije srdiecko bolo to nadherne .neopisatelni pocit.uz nech je po troch mesiacoch budem kludnejsia drzte sa
caute, nestiham vas ani citat.
Nic nestiham, dcerka sa uci v skole pisat , tak mame vela prace doma a dotoho som stale akasi unavena. 🙄
pred par dnami som troska krvacala, ale to bolo v case ked som mala mat menstr. takze pohoda 😅 😀
ahojte baby, to je ale hnusný deň, že? A to ma čaká dnes zubárka.... neviem ako to vydržím. už minule mi povedala, že mi nedá injekciu....fňuk ☹ Bojím sa.
@ivulik20 a co ideš na trhanie?
@peony aj mne dala , ked mi trhama minule
ahojte mamuľky tehuľky ako sa máte? Prajem Vám krásny deň 🙂 Vonku krásne svieti slniečko a mne oči klipkajú najradšej by som spala 😀
@martina2001 Srdečne gratulujem 😉
dnes som sa konecne dovolala k dankovcikovu tak ma objednala 22.12.2010 tak uznech to mame za sebou.
ahojte babule, ako sa vam dari? nam celkom ok, dnes nie som az taka unavena, tak som tomu rada,lebo mam roboty a roboty.l..do vecera to hadam stihnem, natzsiu cast mam uz ako tak za sebou.... uz len doozdobovat, potahy na stolicky dat, uviazat masle, odekorovat stlpy, dvere a pulirovat 4krat po 60 poharov a pribor... uf... a navacsia babracka je skladanie servitok.... 😒 ale zvladneme ! nieco ja a nieco ostatny... 😀 tak dufam,ze sa im bude zajtra na svadbe pacit a ze budu spokojnym to je nalepsia vizitka... 🙂 vydarene akcie 🙂
@zdenush88 tak to maš toho teda ešte dost 🙂
@maxiberuska netrhala, ale ja si nedám bez injekcie ani vrtať, to už som raz taká....pred 2 týždňami mi ju dala v pohode, vtedy mi povedala, že ma to nebude nabudúce bolieť. Ťahala mi nerv, ale dalo sa to fakt vydržať.... mala pravdu. 🙂 Nebolo to príjemné ale vydržala som 🙂
Ahojte, aj ja som dnes robila test a vysli mi 2 ciarky, tak ak to potvrdi aj dr. rada by som sa k vam pridala 🙂

@katren ja volam doktorke okolo obedu na vysledky z krvi a potom ma objedna na poradnu,sono .. ked to vedia moje deti tak zajtra to bude kazdy koho stretneme ale poviem ich nech nehovoria ale pri nich .. Idem ja rychlo do sprsky a potom spat dufam ze sa nezobudim o 5 na ranne nevolnosti a ze mi je strasne teplo .. Ja to do obedu nevydrziiim 😵 😵 😵 Dnes sme boli vonku s detmi a sme isli okolo baby shopu a som kukla do vykladu a maly tam take krasne vecicky takze zas ak sa poznam budeme mat tolko veci pre mimi ze ho budem prezliekat patkrat denne .. 😀 😀 ja niesom niekedy normalna 😀 😀 😀 pekny vecer a dufam ze sa tu zajtra stretneme 🙂 🙂