Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@petra53 no skusim sa na to opytat doktorky na poradni ona bude vediet 🙂) o tom genetone som citala ked ideme na svk tak mi da otec s priatelkou vsetky mama a ja co kupovali pre mna a potom to citam aj tyzden a minule tam bol o tom cely clanok a ked nie tak vydrzime 🙂)) tak manzel vcera ked som mu to hovorila dost dlhu chvilu na mna pozeral a potom povedal ze dufa ze to bude chlapec lebo taku zensku prevahu by neprezil ze v tom momente ked to bude baba tak berie alexa a stahuju sa niekam do tepla 🙂 🙂 ale podareny bol taky vyklepany je este s toho stale dneska prisiel z prace a vraj ked isiel autom domov ze vonku videl uzasny kocik a ze taky nasej fazulke musime kupit 😀 😀 detom som to oznamila az dnes , Vanessa a Alex na mna pozerali ako na zjavenie a najstarsia Vivienne sa postavila a povedala ze ona sa s nikym o izbu delit nebude 😠 😠 aspon ze sa zaciatkom roka najneskor na jar stahujeme do noveho domu aby sme sa s babom netlacili tam budu mat deti vlastne izby ja vysnivanu satnu a bude pokoj 😀 😀 idem pozriet tu stranku od teba 🙂 🙂
😒 @cervena_ciapocka
Ja tu nevolnost citim dost podobne. A nemozem rozmyslat o jedle, lebo mi je vtedy este tazsie. Predtym som rada vyvarala, vymyslala vselijake recepty, teraz ani pomysliet, zjem to co mam hned po ruke aby som to nemusela dlho chystat. Ked tie nevolnosti pominu, snad sa vratim opat k "normalu", lebo teraz ma z tej stravy trapi neskutocna zapcha.
@katren no svagrina si dala zly termin hups 😀 😀 ked porodis tak vsetci tam budu riesit teba a tvoje babo a svagrina bude bokom to pozname 😝 ozaj idem si ja pozriet pohlavie v cinskej tabulke a napisem sem 😉 mne po 2 dietati povedal vestec ze deti uz mat nebudeme ze mame chlapca adievca a koniec .. A ked sa pozriem vedla seba tak tam je blondata okata princezna ktora tu vlastne podla vestca nemala byt 😀 😀
@laurelle no, len ona je v USA, termin maju uz vyse roka 😅
ja som s mm rozpravala, este ked som nevedela o nicom, ze nechcem, aby to vyslo na jul, tak sme moc neblaznili v posteli a aha 😵 co nechces, to mas 😀
a sesterky co mam, jedna porodila dnes, jej sestra ma termin v aprili a druha sesterka v marci 😀 😀 😀 😀 😀
ked sa chvalili, tak ze kedy budeme mat my a ja ze este tak skoro nie 😅
@katren no to moc rodiny teda na svadbe nebude mat ked vsetky budu s babatkami 😀 😀 my sme radi ze to vyslo na jul lebo mame jarne,jesenne a zimne dieta a teraz letne do zbierky ze waw !! 😀 😀 my sme chceli babo az buduci rok mozno okolo leta zacat snazit a aha 😀 😀 ja som otehotnela aj ked som brala antikoncepciu lebo som si ju par krat zabudla vziat a dost dlho som brala aj antibiotika takze tak 😀 😀 ale my sa teskame na mimco 😀 😀
@katren jeej je to urcite lepsie ked to pride takto samo od seba ako nutene mysliet pri TOM iba ze ci otehotniem alebo nie .. Ale chapem ze niekedy to inak nejde .. Vy ste pri Dominicke museli mat tiez po 3 rokoch snazenia dost ale ked ste nasli na teste // to muselo byt radostiii 😵 😵 dneska sme tu same ?
@laurelle http://www.chinesefortunecalendar.com/TDB/BabyS... tu mi vysiel chlapec ..
http://www.obfocus.com/calculators/gender.htm tu dievca ..
a v klasickej cinskej mi vysiel chlapec .. 😀 😀
@katren no ved aj ja zajtra vecer 😀 😀 mame ist zajtra s drahym na firemnu party ze predvianocny vecierok iba taka priprava na vianocny 😀 😀 a je mi strasne zle a som vecer taka unavena ze ledva zijem .. a nemam si co obliect lebo vo vsetkom spolocensky prijatelnom by som vyzerala ako pribrata kedze nechceme o tehu este hovorit .. dneska som nasla tehu veci v skrini a mam ich malo tak idem dokupit niekedy .. Rano som nezapla jedny rifle .. Tak sme dneska boli cely den v leginach a tunike a bolo nam straaasne dobre 😵 😵 aj manzel si tu zmenu vsimol sa ma pytal ze kde mam brucho ked som oblecena ak pred porodom 🙂 🙂
ahoj,takze dnes sme boli na sone, je to 6-7tt, a videli sme srdiecko, je to hezki pocit.
takze uz nasi vedia, zajtra svokrovcom povieme, a ostatnym az neskor..................................... 😀

no, kocky, zas nestiham citat, co ste tu cez den popisali 🙂
@petra53 ten kocik je krasny, ale ta cena 😨 ale ako pise @macekova nieco pokradnut a hotovo 😀