Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
cawte maminy, uz som aj ja free, Dominicka prave zaspala 🙂
@martina2001 my mame v piatok poradnu prvu a tam asi pozrie srdiecko a potom ma objedna na dake vacsie sono 🙂 🙂 Mas syna stareho skoro ako moja dcera som si vsimla Vivienne ma vo februari 9 😀 😀
Dnesny vecer sme stravili s Alexkom na pohotovosti lebo sikovnik sikovny si zlomil nohu pri futbale takze pekny vecer za nami 😀 😀
@katren no ma to v sadre na 6 tyzdnov ked sa mu to dobre zhoji ale nemal to asi moc kedze mu to nenapravali a ked sme sa vratili z nemocky tak nechtiac vymazal skoro 5000 fotiek z fotaku teda vsetky za posledny rok takze rok sme na fotkach v podstate nezili 😢 😢 a ty sa mas ako ? vidim ze pises ze dominicka spi zavist najvacsia dnes je piatok tak mozu byt deti dlhsie hore tak mali sme naplanovany filmik s manzelom kedze som nakoniec nesla s nim na jeho firemnu party lebo mi bolo zle a bola som rozladena z alexka tak nesiel ani on 😉 kukam odkaz na jednu porodnicu tu v londyne a na nu mam len jedno slovo :WAW !! 😀 😀
@katren http://www.theportlandhospital.com/maternity.asp silno nad tym uvazujem 😀 😀 dobre ved chybami sa clovek uci uz sa to nemoze opakovat 😀 😀 som ja hlupa ale co uz 😀 😀
@katren aj ja sa asi dam 😀 😀 nepoznam ziadnu inu v londyne dobru kedze som rodila prve 3 v Liverpoole 😵 😵 manzel sa ma dneska pytal ze ci niekam nepojdeme este do tepla pred zimou a ja teraz neviem ci mame ist ked som tehu .. na svk planujeme ist okolo marca-aprila ale takto letiet dost sa toho bojim ..
Kocky julovky dneska vecer je tu smutno 😖 idem s manzelom pozriet filmik aspon to mi zlepsi naladu 😀 😀 pekny vecer 🙂 🙂 🙂
Ahojte ako sa máte? Dnes mám v škole skúšku tak mi držte prsty prosíííím, dúfam, že to prežijem 😅 Prajem Vám aj miminkám v brušku 😀 krásny víkend 😀
Ahojte 🙂 baby mne je celodenne zle 😝 žiadna chuť do jedla, žiadny dobrý pocit keď niečo zjem, ach jaj
ahojte.aj ja som na prasky.mne byva zle vzdy v noci a nadranom 😖 a nehovorim o tom ako zle spavam,ak sa to da nazvat spankom 😒
@cervena_ciapocka mam presne tie pocity ako ty.a vobec nemam chut na surovu zeleninu.aspon ze ovocoie mi chuti 😉
@lemge presne 😀 ja si len pomyslím na surovú zeleninu a obracia sa mi žalúdok. A mne je zle fakt permanentne, zobudím sa na to že mi je zle, zaspávam a je mi zle, v noci sa len prehadzujem.
Ahojte, aj mne je non-stop zle 😝 😝 😝 sa mi tak zda, ze pyridoxin mi zatial velmi nezabera 😀 ale včera mi bolo tusim o nieco horsie, ja uz ani neviem... 😅
@petra53 ... o tom pyridoxíne som ešte ani nepočula že sa dáva na nevoľnosti ...ale ak bude zaberať daj info aby som vedela čo si mám poriadiť 😀 😀 .....
Aj mne býva strašne zle posledné dni ....dneska keď som si pýtala mäso v tescu som myslela že im tam hodím za ten pult tyčku ... 😀 😀 ... surová zelenina v pohode...ja mám problém s mäsom ...bleeee 😝 😝
Baby my sme dneska vstavali o 5 lebo Alexkovi sa so zlomenou nohou nedalo spat od 5 do 9 som bola na WC s rannymi nevolnostami a ked mi to prejde tak ja krava si dam na obed langos od susedky lebo som bola leniva varit .. Teraz kvoli tomu mam poobedne nevolnosti .. Ale co uz ked som sprosta co uz so mnou 😀 😀 Teraz som baby vyhnala s otcom von a ja s Alexkom pozerame telku plus konikujem a hladam na nete veci pre babo .. Mna tehu uplne pohltilo najradsej by som zacala vybavicku kupovat hned .. 😀 😀 😀 Pekny den prajem nech mate aspon vy ked ja uz som si ho sprostostou pokazila 😀 😀 😀
ahojte,pyridoxin je učinny pri nevolnostiach...ja som hned po pozitivnom tehu teste co bolo zopar dni pred ocakavanou ms...zacala užívať Elasti-Q kyselinu listovu 800-obsahuje aj pyridoxin a mozno preto netrpim vobec nevolnostami...
teraz sa citim trosku chora..a ma teplotu 37,1 takze asi v pondelok pojdem ku dr. a dam sa na PN aspon na tyzden...
je z vas niektora na PN?asi nie pozeram ze ste väcsina na materskej...
kocky, prosim vas, k potratu moze dojst aj bez krvacania?

Ahojte 😉 prave isiel maly spinkat, este sa tam mrvi, ale uz mam pokoj 😀 ale prisla mi navsteva - inak kamoska tiez tehulka, termin ma vo februari 😉 tak som to nestihla naskenovat a teraz to uz nie je mozne - skener mame v detskej a uz tam maly haja, tak snad zajtra 😉 😉 😉
Inak - zasa mi je zle 😒 ale troska menej ako rano... 😝 😀