icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

embabuli
20. nov 2010

@rianka7 skoro vzdy je potrat sprevadzany bolestami a krvacanim,
ale niekedy to nemusi prist hned, pripadne prestane bit srdiecko v 9tt a povedia ti ze plod umrel az v 12tt .... 😒

karin1234
20. nov 2010

@flyangel ahoj, ja chodím do práce, ale keby bola možnosť idem aj ja na pn... ale ešte som nebola u dr. môžem sa objednať až keď budem mať meškanie 14 dní. Ja tiež papám tú istú kyselinu listovú ako ty, nezvraciam, len ráno mi je divne keď sa zobudím, inak cez deň pohodička, uvidím čo bude ďalej 😉

zdenush88
20. nov 2010

ahojte tak ako som sa včera vytešovala že mi je dobre, tak dnes sa mi to všetko vrátilo... zle. zle.... nič mi nechutí, točí sa mi hlava, žalúdok ako na vode a k tomu mierna migréna či čo to jeno fasa...a do toho tá dnešná svadba, ešte trochu oddychujem, aj ked som musela ist este dokoncit nejake veci a rozdať píkazy.... teraz sa uz len navliect do dakeho pekneho oblecenia, co ak budu chciet odomna daky prihovor, alebo tak... 😉 minule chceli som sa tri krat zakoktala ale nakoniec som to zvladla... 😉 juuj ale sa mi nechce citim sa dako na chorobu. 😢 ale co ma tesi, moja teta robi v labakoch a mali tam moju krvicku ze vsetlo je v poriadku, krvny obraz a aj pecenove testy a ide mi robit este ja dalsie testy, lebo pred rokom som mala boreliozu a tak..ze ci je to uz ok....

rianka7
20. nov 2010

@embabuli
@karin1234 gratulujem k skuske 🙂 ja som minuly rok dokoncila VS. som rada, ze sa uz nemusim ucit, ale skolsky zivot mi chyba. okrem tej kyseliny beries aj ine vitaminy?

laurelle
20. nov 2010

@karin1234 gratulujem k skuske 🙂 🙂

peony
20. nov 2010

Ja so nejaka divna,raz som vesela,potom akoby mi vcely uleteli...Doobeda este aj co to doma porobim,ale na obed som kaput,musim si pospat a potom len lezim ako velryba.No a co sa jedla tyka,tak jem len preto,aby som mala vitaminy.Vobec nemam na nic chut a ked aj nieco zjem,tak zeby som sa isla z toho zblaznit a to ja som normalne jedak.Zle mi nie je,ze by som chcela vracat,ale je mi tak cudno v traviacej sustave.Tusim som tehotna 😀 😀 😀

nawal
autor
20. nov 2010

dnes som si spravila testik pohlavia, kuk do mojho albumceka 😀 Ked sme ten testik rozobrali tak sa nam lahsie urcovala farba 😀 😀 😀 😀

skolara
20. nov 2010

nawal a co ti vyslo lebo je to tazko povedat mne to pride take ruzovo modre. 😅

katren
20. nov 2010

@nawal aj mne sa to zda, take pomiesane...nebudu dvojicky 😵 ??

laurelle
20. nov 2010

@katren dvojicky 😵 😵
@nawal tiez take pomiesane sa mo to zda ale ked uz ste to rozobrali asi predsa len chlapec 😉 kolko taky testik na svk stoji ??

ttina
20. nov 2010

ahojte..nestiham tu byt casto☹...chcela by som sa vas opytat, sem tam mam take hnede spinenie, vraj to neni nic dobre..☹..bola som u lekara a povedal mi ze nevidi dovod preco by to malo byt...ale opat sa mi to vratilo...kamoska to mala a potratila...aj toto moze byt priznak toho?...

ttina
20. nov 2010

@embabuli a krvacanie to moze byt aj hnede spinenie?

laurelle
20. nov 2010

@ttina vraj niekedy to priznak potratenia je ale ja ked som cakala Alexa tak som do 3 mesiaca parkrat spinila presne ako ty a nic mu nieje az na to ze ma zlomenu nohu aktualne ale to s tym nesuvisi 😉 hlavu hore a nestresuj sa to babatku este viacej skodi bude to dobre uvidis 🙂 🙂

ttina
20. nov 2010

@laurelle dakujem pekne za mile slova...poboluje ma aj brusko...to vraj tiez neni dobre..ale budem sa snazit na to nemysliet a snad bude vsetko ok

laurelle
20. nov 2010

@ttina nie je zaco to bude dobre daj si teplyy kupel alebo si pozri daky dobry filmik a nemysli na to 😉 ked sa to nezlepsi skus v pondelok skocit k doktorovi co ti na to povie 😉

skolara
20. nov 2010

@ttina pred chvilou som sa docitala ze 1 zo 4 zien ma v prvom trimestri krvacanie takze nestresuj. Pre istotu sa porad s gynekologom aby si mala srdiecko na pokoji. 😉 😉
ja som stale este u gynekologa nebola. Pojdem tak o tyzden. Ale citim sa tehotna bolia ma prsia a uz aj brusko trochu trci.

katren
20. nov 2010

kocky, ja som dnes mala prve tehu chute 😔
zjedla som sendvic, plneny tuniakovou pomazankou so slaninkou a grilovane kuracie prsia, plus salatik, rajciny a olivy.....mm kukal na mna, ze ci to chcem akoze sama vsetko zjest a do 10 minut nebolo nic 😅

merikac
20. nov 2010

@ttina viem si predstavit tvoje obavy a neistotu, ale ak mas pochybnosti, chod znova k lekarovi-nic netreba podcenit - u niekoho to nemusi nic znamenat- ako napriklad u mna,,a u niekoho to moze byt predvezt niecoho zleho,,tak sa nespoliehaj len na nazory,,, ja som mala krvacenie az do 3 mesiaca, objavovalo sa pravidelne skofo kazdy den-vo vecernych hodinach, bola som z toho velmi smutna, ale tiez ma lekar ako v tvojom pripade vzdy upokojil, ze nevidi dovod, vsetko vyzera ok, nastastie mal pravdu,,ale aj tak som ho s tym pravidelne bombardovala- drzim ti palceky, aby ste v zdravi vsetko prekonali 😵

laurelle
20. nov 2010

@katren gratulujeeem !!!raz sem hodim tematicke video na temu laura,babatko a tehu chute 😀 😀 a to budte radi ze nebude a ranne nevolnosti 😀 😀

Baby je normalne ze som na uplnom zaciatku tehu a jedine co pozeram na nete je vybavicka pre mimi co mu kedy kupim ?? 😀 😀

katren
20. nov 2010

@laurelle ja som si uz pozerala tehu satky, kedze budem cez leto s bruskom 😎
a uz rozmyslam, co som potrebovala pri malej pri porode, uz mi asi sisi 😀 😀 😀 😀

alex2201
20. nov 2010

@lenka.s Dankovčík je úplne perfektný ja som ho mala keď som ležala s malou a fakt klobuk dole, aj odborník kt. vysvetlí ukáže aj pekný prístup k pacientke 🙂

laurelle
20. nov 2010

@katren ja som dneska vytiahla zo skrine vsetko tehu oblecko a buduci vikend si to chcem oprat 😀 😀 a ja kukam vseobecne pre babo co by som mu chcela raz kupit .. vcera mi zabludilo ocko do jedneho uzastneho vykladu s detskymi vecami keby sa neponhlam aj nakuknem 😵 😵

katren
20. nov 2010

@laurelle aj ja som zacala vytahovat tehu veci, ale ked to chcem nepovedat do Vianoc, tak asi budem musiet nejako vydrzat 😅
ale ked sa nebude dat, tak bude darcek skor 😉

laurelle
20. nov 2010

@katren no tak ja uz ani neviem ze ci to do tych vianoc vydrzim lebo niekomu stale nieco vysvetlovat najradsej by som to vykricala do celeho sveta ako moja svagrinka podarena ktora celej rodine pritelom znamym poslala e-mail v ktorom napisala : ANO , SOM TEHOTNA ! DUFAM ZE TO NEBUDE PIATA BABA ! ... ja mam termin asi tyzden pred nou ale takto sa strapnovat rano ked som to citala som mala na tom dobry zachvat smiechu 😀 😀 niet nad rodinne vztahy 😀 😀

katren
20. nov 2010

@laurelle tak parada, budete aspon porovnavat, co a ako 😀
ved uvidim aj ja, ci to vydrzim...ale chcela by som 🙂

laurelle
20. nov 2010

@katren keby ju poznas tak sa jej vyhybas radsej ako porovnavas 😀 😀 ona je ten tip ze nema problem hovorit o nicom na verejnosti a ja ten tip niesom mozno som konzervativna ale nerada hovorim o niektorych veciach ale ona nema zabrany v nicom 😀 😀

katren
20. nov 2010

@laurelle no, ale aj take typy musia byt 😀 😀 😀

katren
20. nov 2010

@laurelle teraz som si sadla, este som zehlila, co som mala nahromadene 😠

laurelle
21. nov 2010

@katren fuu slovo zehlenie predomnou nespominaj lebo ma prepadne depka ze aj ja dnes musim 😀 😀 😀 od 6 mi konecne prestali ranne nevolnosti tak idem navarit obedik a potom by sme skocili do parku 😉 pekny den 🙂

lemge
21. nov 2010

zelam krasne zamracene 🙂 rano,zienky,,,
dnes je tu nejak riedko....kde ste vsetky?

ja som bola vcera uplne odstavena.bola som po neprespatej noci,ktomu tie celodenne nechute a nevolnosti,a straaasne ma bolela hlava,ale tak,ze mi islo oko vyvalit 🙄 a cela prava strana hlavy ma bolela.dala som si rano a vecer paralen,a moc nepomohlo.dnes je to uz lepsie,aj som trochu pospala....uz ste tu tusim pisali o paralene,dufam ze sa moze 😕 ??,