Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
ahojte babenky tak aj ja patrim k vam.... tiez sme s manzelom chceli druhe babatko a tak sme sa trosku posnazili v oktobri a vyslo to :D... a teraz prezivam rovnake pocity ako vy - bolestive prsia, tlaky v maternici, neskutocne bolesti krizov a v poslednom case mi je tak strasne zle a to pri pohlade na jedlo... no a ked vidim maso musim rychlo prec 😀
drzim nam palceky, aby sme v juli drzali svojich drobcekov 😉
baby, ja vôbec nemám chuť na obed. včera som tiež zjedla toho málo, na obed len trochu a večer celé pomelo a keby som mala ešte tak zjem aj tri...tak mi to viezlo 🙂 No nič, prajem Vám dobrú chuť a pekný zvyšok nedele. 😉
veru aj ja som sa donutila akurat na par lyziciek polievky... lebo citim, ze som dost hladna, ale ked vidim jedlo je mi strasne zle... aj ja prajem dobru chut!
ahojte,my sme tu noví :D práve tento týžden nám doktor potvrdil, že sme v 6týždni, takže ak dobre rátame, mal by byt júl náš mesiac:D
Vitam nove julovky, pozeram ze viacere to chceme oznamit na Vianoce, my sa zatial drzime🙂
@majkabudka227 presne aj my s manzelom to chceme povedat rodinke pri stromceku 😀 ... no neviem ci vydrzim dovtedy to tajit, bo stale cosi oslavujeme a uz je viacerym divne, ze si ani glg neodpijem z vinka.... nie ze by som pila vo velkom 😀 , ale ked niekto oslavuje tak poharik na pripitok si dam... a teraz hlavne tento tyzden bude perny - moja svokra je emilia, svagrina katarina a milanov mame v rodinke pozehnane - moj syncek, moj manzel, svagor a svokor 😝 a keby toho bolo malo tak teta oslavuje narodky na katarinu 🙂
takze babenky drzte palce, aby som to utajila co najdlhsie 😎
@zuzula221 aj moja svokra sa vola Emilia a manzel ma 28. narodeniny, lenze ja som vobec nepila ani predtym, tak u mna to podozrive nie je. Nebezpecnejsie je to ci to my vydrzime tajit, uz som to tolko krat mala na jazyku. Byva mi zle, nie moc, ale je to neprijemne a niekedy ked vidim tie jedla a pachy....fuuuuuuuuuha...ale ak to vydrzime, to bude prekvapko ako hrom.
Vcera vecer u nas mohlo dojst k nestastiu. Bola u nas na navsteve Patkova sesternica Barborka, je len o pol roka starsia a pichla ho noznickami tesne pod oko. Ten sok vam neprajem zazit, ked som dobehla pozriet co sa deje /svokra ich strazila/, Patko plakal, drzal sa za ocko a valila sa mu krv. Tak som od jedu na tu malu zhukla, do mna vbehlo 100 tigrov, nastastie nic vazne. Ale toto bolo ine stastie v nestasti. Celu noc som poriadne nemohla spat co som bola nahnevana a k tomu este tie zbytocne scenare co by bolo keby.....
@zuzula221
@gebriela jeej vitam nove tehulky ale sa nam to tu rozrasta tych julovcatiek ale bude 😀 😀
@majkabudka227 aj my to chceme oznamit na vianoce zatial to vie manzel,deti a jedna kamaratka ale neviem ci to tak dlho vydrzime teraz mam problem s tym a nieto este vyse mesiaca 😀 😀 boze tvojho maleho mi je fakt luto naozaj stastie v nestasti,nechapem ako moze dojst k takymto veciam ked je pri nich dospely clovek ktory ich ma strazit 😖 Moj Alex ma 5 rokov a ma uz 3 dni zlomenu nohu sikovnik sikovny 😀 😀 take veci sa pri detoch stavaju hlavne ze to dopadlo dobre a ked sa to malemu zahoji tak si na to ani nespomeniete 😉
Mne je dneska po 2 hodinovom zehleni tak zle ze idem rychlo hodit sprchu a uz len oddychovat .. A ze sa tehotne nemaju namahat keby mi ma kto doma upratat,navarit,pozehlit.. to by bolo pohodove tehotenstvo 😀 😀 ale to mne asi nehrozi tak idem ja uz oddychovat 😀 😀 zase mi je cely den zle neviem ako sa mam premoct k jedlu ked ma zo vsetkeho napina viem ze kvoli babu musim jest ale aj napriek tomu sa k tomu neviem premoct nikdy som nebola velky jedak a teraz keby ma manzel do jedla nenuti tak asi 9 mesiacov nejem a takto nutene ked jem tak to vsetko vyvratim ☹ ☹ ☹ POMOOC !!
@laurelle ja sa musim pochvalit,ze mne v domacnosti velmi pomaha moj manzel,navari,vyvesia pradlo a aj poupratuje.No a uz mam velke dievcata,tak okolo nich moc netreba behat.Ale na obranu vasich muzov musim napisat,ze ten moj je doma na invalidnom,tak on ma domace prace ako pracovnu napln.Keby chodil do prace,tak je jasne,ze by som si mohla upratovat sama 😀
maminy, vsetky pisete, ako vam je zle a nemozte jest....ja mam zas opak ! ja by som len jedla a jedla 😅 na obed som zjedla plny tanier polievky, 2 cele! kuracie stehna, ryza a samozrejme kompot 😨 snazila som sa jest pomaly, aby si nevsimli, ze si stale dokladam, ale....ked to bude takto pokracovat, tak neviem, ci to do tych Vianoc utajime a nakoniec budem ako vagon 😲 😀 😀 😀
@peony hm tak aj ja uz viem co je to zavist 😀 😀 moj manzel je cely den v praci a domov chodi podvecer plus 3-4 krat do mesiaca sluzobky no neni to bohvieco 😀 😀 ale zvykli sme si ale s babom to bude tazsie moje deti su uz tiez celkom velke az na najmladsiu ta este samostatna nie je a teraz Alex so zlomenou nohou tiez moc nie 😀 😀 ale vsak to su deti ze sa okolo nic musime motkat 😀 😀
@zuzula221 vydrzime co ine nam zostava 😀 😀 moj pracuje skoro cely den plus sluzobky a praca doma takze to tiez nie je bohvieco 😀 😀
@katren 😀 😀 😀 ja nezjem vela tak mam vyhodu ze nebude MOZNO ako vagon .. Poznam baby co mali v 3 mesiaci brucho ako pred porodom a poznam aj take co ho pred porodom nemali 😀 😀
Zase je tu niako smutno neni s kym pokecat ☹ ☹ ☹
@katren ja som na tom podobne. Tiez by som len jedla a jedla. Ked sa prejem mi je zle ale ked sa nenajem je mi este horsie. 😅 A tiez by som mohla stratit chut na sladke ale mne sa to asi nemoze stat lebo ja som na sladkom zavisla. 😝
Vcera som dokoncila dalsiu torticku a dnes som bola cely den na stretku cukrarok. 😵
A este sa nemozem dockat k lekarovi. Ked som este unho stale nebola tak mam pocit ako keby som sem ani nepatrila.
Unak mate aj vy take desne sny. Minule sa mi snivalo, ze cakam dvojicky a teraz zas, ze som rodila doma. Uplne podrobnosti radsej nepiseme bolo by to na dlho ale su tak zive a vzdy ma vydesia
@katren jeej tak to drzkam velmi silno palceky budem na teba mysliet 🙂 🙂 Ja idem zajtra s Vanessou na kontrlou k doktorke a od utorka ide do skolky teda aj ja do prace 😖 mam s toho dost strach kedze mi byva celodenne zle teda hlavne rano a bojim sa aby niekto na nieco neprisiel kedze este o tom nikdo nevie 😉
@alex21 ja som pri malej jedla na "pockanie" celu nutellu vecer pri telke 😅
ale zas doobedie som vzdy prevracala. schudla som za cele tehu 6-8kg a naspat som som do porodu pribrala 2kg.
Teraz mi rano zle nebyva, ale zase by som jedla stale. V piatok som jedla paprikove cipsy a zapijala horucou cokoladou 🤐
Ja som tiez myslela, ze nevydrzim vikend a zavolam znamemu, ale vydrzala som 🙂
@laurelle dakujem, budem aj ja drzat palce, aby si neco v praci nevsimli. Dnes som si dala tehu nohavice do kostola, bo som rifle tazko zapla, tak sme sa smm rozhodli, ze dame vediet babkam a dedkom a ostatnym uz na Mikulasa, lebo ked zacnem nosit tehu veci, tak im to dotrkne hadam. a tie 2 tyzdne este nejako vydrzim 😉
@laurelle dnes som zacala 9 tt. Termin by som mala mat 3.7. A objednala som sa hned na zaciatku novembra ale kedze u nas sa velmi dlho caka na termin tak ma sestricka objednala az na 29.11. Takze ja zatial nemam nic len 2 ciarky na teste.
A na cukrarku sa len hram 😀 ale bavi ma to. Teraz som robila transformera a dal mi dost zabrat. 😝
@alex21 parádna torta 🙂 🙂 🙂
baby, ja som prišla na to, že čím menej mám v žalúdku, tým mi je horšie. Ale keď mi je zle, tak jasné, že nemám chuť na jedlo a tak musím jesť "nasilu" 😕 ale akonáhle sa mi aspoň trošku naplní žalúdok je mi lepšie. Normálne nechápem 😅 Takže zajtra na nákup, aby bolo celý deň pomaličky čo papať 😀

@lemge ahoj,moze sa paralen,potvrdil mi to moj lekar 🙂