Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@flyangel ahoj, ja chodím do práce, ale keby bola možnosť idem aj ja na pn... ale ešte som nebola u dr. môžem sa objednať až keď budem mať meškanie 14 dní. Ja tiež papám tú istú kyselinu listovú ako ty, nezvraciam, len ráno mi je divne keď sa zobudím, inak cez deň pohodička, uvidím čo bude ďalej 😉
ahojte tak ako som sa včera vytešovala že mi je dobre, tak dnes sa mi to všetko vrátilo... zle. zle.... nič mi nechutí, točí sa mi hlava, žalúdok ako na vode a k tomu mierna migréna či čo to jeno fasa...a do toho tá dnešná svadba, ešte trochu oddychujem, aj ked som musela ist este dokoncit nejake veci a rozdať píkazy.... teraz sa uz len navliect do dakeho pekneho oblecenia, co ak budu chciet odomna daky prihovor, alebo tak... 😉 minule chceli som sa tri krat zakoktala ale nakoniec som to zvladla... 😉 juuj ale sa mi nechce citim sa dako na chorobu. 😢 ale co ma tesi, moja teta robi v labakoch a mali tam moju krvicku ze vsetlo je v poriadku, krvny obraz a aj pecenove testy a ide mi robit este ja dalsie testy, lebo pred rokom som mala boreliozu a tak..ze ci je to uz ok....
Ja so nejaka divna,raz som vesela,potom akoby mi vcely uleteli...Doobeda este aj co to doma porobim,ale na obed som kaput,musim si pospat a potom len lezim ako velryba.No a co sa jedla tyka,tak jem len preto,aby som mala vitaminy.Vobec nemam na nic chut a ked aj nieco zjem,tak zeby som sa isla z toho zblaznit a to ja som normalne jedak.Zle mi nie je,ze by som chcela vracat,ale je mi tak cudno v traviacej sustave.Tusim som tehotna 😀 😀 😀
dnes som si spravila testik pohlavia, kuk do mojho albumceka 😀 Ked sme ten testik rozobrali tak sa nam lahsie urcovala farba 😀 😀 😀 😀
nawal a co ti vyslo lebo je to tazko povedat mne to pride take ruzovo modre. 😅
ahojte..nestiham tu byt casto☹...chcela by som sa vas opytat, sem tam mam take hnede spinenie, vraj to neni nic dobre..☹..bola som u lekara a povedal mi ze nevidi dovod preco by to malo byt...ale opat sa mi to vratilo...kamoska to mala a potratila...aj toto moze byt priznak toho?...
@ttina vraj niekedy to priznak potratenia je ale ja ked som cakala Alexa tak som do 3 mesiaca parkrat spinila presne ako ty a nic mu nieje az na to ze ma zlomenu nohu aktualne ale to s tym nesuvisi 😉 hlavu hore a nestresuj sa to babatku este viacej skodi bude to dobre uvidis 🙂 🙂
@ttina pred chvilou som sa docitala ze 1 zo 4 zien ma v prvom trimestri krvacanie takze nestresuj. Pre istotu sa porad s gynekologom aby si mala srdiecko na pokoji. 😉 😉
ja som stale este u gynekologa nebola. Pojdem tak o tyzden. Ale citim sa tehotna bolia ma prsia a uz aj brusko trochu trci.
kocky, ja som dnes mala prve tehu chute 😔
zjedla som sendvic, plneny tuniakovou pomazankou so slaninkou a grilovane kuracie prsia, plus salatik, rajciny a olivy.....mm kukal na mna, ze ci to chcem akoze sama vsetko zjest a do 10 minut nebolo nic 😅
@ttina viem si predstavit tvoje obavy a neistotu, ale ak mas pochybnosti, chod znova k lekarovi-nic netreba podcenit - u niekoho to nemusi nic znamenat- ako napriklad u mna,,a u niekoho to moze byt predvezt niecoho zleho,,tak sa nespoliehaj len na nazory,,, ja som mala krvacenie az do 3 mesiaca, objavovalo sa pravidelne skofo kazdy den-vo vecernych hodinach, bola som z toho velmi smutna, ale tiez ma lekar ako v tvojom pripade vzdy upokojil, ze nevidi dovod, vsetko vyzera ok, nastastie mal pravdu,,ale aj tak som ho s tym pravidelne bombardovala- drzim ti palceky, aby ste v zdravi vsetko prekonali 😵
@katren no tak ja uz ani neviem ze ci to do tych vianoc vydrzim lebo niekomu stale nieco vysvetlovat najradsej by som to vykricala do celeho sveta ako moja svagrinka podarena ktora celej rodine pritelom znamym poslala e-mail v ktorom napisala : ANO , SOM TEHOTNA ! DUFAM ZE TO NEBUDE PIATA BABA ! ... ja mam termin asi tyzden pred nou ale takto sa strapnovat rano ked som to citala som mala na tom dobry zachvat smiechu 😀 😀 niet nad rodinne vztahy 😀 😀
zelam krasne zamracene 🙂 rano,zienky,,,
dnes je tu nejak riedko....kde ste vsetky?
ja som bola vcera uplne odstavena.bola som po neprespatej noci,ktomu tie celodenne nechute a nevolnosti,a straaasne ma bolela hlava,ale tak,ze mi islo oko vyvalit 🙄 a cela prava strana hlavy ma bolela.dala som si rano a vecer paralen,a moc nepomohlo.dnes je to uz lepsie,aj som trochu pospala....uz ste tu tusim pisali o paralene,dufam ze sa moze 😕 ??,

@rianka7 skoro vzdy je potrat sprevadzany bolestami a krvacanim,
ale niekedy to nemusi prist hned, pripadne prestane bit srdiecko v 9tt a povedia ti ze plod umrel az v 12tt .... 😒