icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

laurelle
22. nov 2010

@cervena_ciapocka je len ma to zaujima 😉 chcem si rozsirit rozhlad 🙂
@peony matka najlepsie vie co dieta potrebuje a keby mas zle vysledky a necitis sa vychovavat take dieta tak to bude lepsie ako keby to malo byt pre vas utrpenie .. ale budes mat vysledky ok nestresuj 😀 😀
@adulik23 to sa aj mne stava vecer ked sem pridem hlavne po vikende 😀 😀

peony
22. nov 2010

@katren @cervena_ciapocka @laurelle myslime pozitivne 😀 nic zle sa nestane a vsetko bude v poriadku,ja skor ako niecoho zleho sa bojim amnicentezi samotnej - nemam rada ihly...Ja som presvedcena,ze budem mat zdrave babo a hotovo 😀

katren
22. nov 2010

@adulik23 aj ja by som sla na amnio....aspon vies na com si a vies sa dostatocne na to pripravit...aj ked na chore dieta, neviem ci sa da nejako pripravit.....
@peony ale NEODSUDZUJEM nikoho, kto sa rozhodne pre ine.....aj pre interupciu. je to na kazdeho svedomi
a podme prec z tychto tem....treba mysliet pozitivne 🙂

laurelle
22. nov 2010

@peony tak je to spravne ved pri tehotenstve je dolezita hlavne psychika 😀 😀 to prezijes ved su to len ihly co by si nespravila pre babo ved to bude trvat kratko 😉

katren
22. nov 2010

@adulik123 ja sem chodim iba vecer, cez den striedmo len nakuknem 😉

katren
22. nov 2010

@peony mne staci zbadat ihlu a letim dole nosom 😀 😀 musim vzdy lezat, ked mi idu nieco robit....staci mi aj priprava sestricky na odbery 😀

adulik23
22. nov 2010

ano ano. pozitivne myslenie. 🙂

cervena_ciapocka
22. nov 2010

@katren Každý musí sám žiť so svojími rozhodnutiami. A ja som práve rozmýšľala, že čo ak by som bola v takej situácii, ale keď som raz o niečom sama presvedčená, tak sa moje presvedčenie, viera len tak nezmení. Nám keď sa nedarilo otehotnieť tak som počúvala z viacerých strán, že UO a podobne, ale keď raz v ničo verím, tak ma nepresvedčia žiadne argumenty.

laurelle
22. nov 2010

@katren
@peony
@cervena_ciapocka
@adulik23 dobre baby idem ja mysliet pozitivne do postele zajtra po vyse tyzdni do prace to bude tazky den drzkajte palceky a MYSLITE POZITIVNE !!!! 😀 😀 😀 😀

adulik23
22. nov 2010

@ laurelle dobru noc

katren
22. nov 2010

@laurelle dobru noc a pozitivne sny prajem 😉 a zajtrajsok nech rychlo ubehne bez vacsich problemov 🙂

adulik23
22. nov 2010

@katren ja tiez nakukam len vecer, ale nie kazdy. niekedy pc okupuje manzel. 🙂
ale celkom sa zabavam, ako tu v 6-8 tyzdni zaciname riesit kociky (tiez ich sem tam pozeram) 😀

laurelle
22. nov 2010

@katren dakujem krasne aj tebe aj ostatnym prajem vecer alebo mozno aj cez den tu budte pokecame 😉

peony
22. nov 2010

@laurelle dobru noc,krasny zajtrajsi den 😀

katren
22. nov 2010

@cervena_ciapocka aj nam hovorili aby sme isli na UO, ale nesli sme. na Dominiku sme cakali 3 roky. no niektori uz po pol roku vsetko vzdaju a to je skoda 😒

laurelle
22. nov 2010

@peony dobru noc 🙂
@adulik23 jeej mi riesime kociky ?? nevsimla som si ale rada sa pridam 😉

katren
22. nov 2010

@adulik23 aj ja som pozerala nejake, ale kupila by som zas ten isty, co mame 😀
a PC sme my vyrieslili notebookmi. Kazdy ma svoj a nikto nikoho neobmedzuje. To by som sa tu ukazala tak raz za tyzden asi 😀 😀 😀

ttina
22. nov 2010

@skolara dakujem🙂..ja som uz u lekara bola aj som mu to povedala, vraj nevidi dovod preco by tam ten vytok mal byy..zobral mi vyter, ale vraj aj tak teraz nic nemozem brat ak by tam nahodou bola potvora candida☹..tak uvidime

adulik23
22. nov 2010

@laurelle ano. uz tu bolo aj par linkov na kociky. 🙂

@katren ja tiez ako pozeram tak pozeram - zistujem, ze ten po miskovi je vlastne super. ale chcela by som zmenu.

ttina
22. nov 2010

@merikac dakujem pekne..ak sa to nezmeni tak budem aj ja🙂

pikha
22. nov 2010

@cervena_ciapocka tak ja som z radov.. ako tomu hovoris.. UO. Samozrejme, ze je najlepsie mat dietatko prirodzenou cestou, ale obcas sa v zivote stanu veci, kedy to uz proste nejde. Napriklad, ked sa ti podaria dve mimomaternicove tehotenstva a pri kazdom prides o jeden vajickovod.. a stratis komplet cestu k prirodzenemu pocatiu babatka. Potom sa clovek rozhoduje troska inak. Ver mi, ze ani jedna z nas, ktore sme museli riesit babo cestou IVF, sme to nemali jednoduche.

katren
22. nov 2010

@pikha ale je rozdiel ked sa stane nieco taketo a ked po pol roku snazenia to par vzda a ide na IVF. ked nie je ine riesenie, preco nie, asi by som isla aj ja.

lujzalota
22. nov 2010

@pikha
@katren Ahoj, ja som tiez po UO, my sme cakali na Oliverka dlhych 7 rokov, ale kto neprešiel peklom nevie .... nikomu to neprajem, ale podarilo sa a toto druhé dieťatko je tiež výsledok UO,

pikha
22. nov 2010

@katren kazdy mame svoju cestu 🙂 vies ako to je, zi a nechaj zit
@lujzalota presne ako vravis 🙂 a kde ste boli?

lujzalota
22. nov 2010

gyn fiv a ty?
aj prvé je odtial, a zatial vsetko na prvy krat 🙂 dufam ze tak aj zostane 🙂

cervena_ciapocka
22. nov 2010

@pikha @lujzalota necháp ma prosím zle. Ja nikoho neposudzujem ani neodsudzujem. Keď ste sa tak rozhodli, v poriadku 🙂 dúfam, že budete zdravý a šťastný 😵 Ja som hovorila len sama za seba a toto moje rozhodnutie nie je o tom, že by som v takej situácii nebola a nepotrebujem aby ste ma tu teraz o tom presviedčali a ani ja nemám potrebu vysvetľovať vám svoj postoj.

lujzalota
22. nov 2010

my ta nepresviedcame, len chceme aby si pochopila, ze niekedy uz naozaj nie je žiadne ine riešenie, ale som rada, ze tebe sa to po 3 rokoch podarilo "prirodne" 🙂 toto som ja nikdy nezazila, mozno ak by som bola s inym chlapom .... ale toho svojho by som nevimenila za nic 🙂

cervena_ciapocka
22. nov 2010

Ale vy nepotrebujete moje pochopenie 🙂 je to vaše rozhodnutie, váš život. To ani nie je o chápaní, len mám na to proste iný názor, ale vzťahujem ho len na svoj život, a nedovolím si povedať, že tie vaše rozhodnutia boli zlé alebo ja neviem aké, proste boli len vaše a mňa ani nikoho iného do toho nič nie je ako ste k bábu prišli 😉 to je tak ako keď niekto má rád červenú a iný by si ju za svet na seba nedal 😀

cervena_ciapocka
22. nov 2010

Ešte jedna vec, ak som o niečom presvedčená a verím v to, tak nepotrebujem nikoho o tom presviedčať a ani nepotrebujem aby ma niekto chápal. Dúfam, že ste na tom podobne 😉
Lebo možno ste si všimli, že mnoho ľudí, ak spraví niečo, s čím sa nejak nevie vnútorne zmieriť, potrebuje presviedčať okolie o tom, že to čo spravil bolo správne, aby mu dal niekto za pravdu a tak mal aspoň pocit, že to bolo správne.

cervena_ciapocka
22. nov 2010

No ale som rada, že sa to tu tak pekne rozrastá 😵 dúfam, že aj moja radosť sa neskončí skôr ako sa začne, tak si všetci držme palce 😀 nech sme tu ešte aj v júli a každý plus jeden 😅