icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

lemge
22. nov 2010

😀 no baby k tym kilam...ktora sa hlasi ze prekroci 90? 😀 lebo ja asi ano...

katren
22. nov 2010

@laurelle tak ja to rada tie moje kila poslem 😀 ja som skusala vsetko, ale genetika nepusti 😖
A mastne nemusim ani ja 😝

laurelle
22. nov 2010

@peony ale vy chcete chudnut ja priberat 😀 😀 kocky ja chcem aby bolo babo zdrave najviac co tam po vahe 😵 😵

katren
22. nov 2010

@lemge no ja tiez 😅

peony
22. nov 2010

@lemge ano je to on,dnes ma mal ako poslednu,tak sa mi veeela povenoval,vysvetlil a aj si ma pripravuje na to co ma caka...este si to nepripustam,ale vzhladom na moj vek ma caka amniocenteza a tej som sa chcela vyhnut.

laurelle
22. nov 2010

@lemge ja nie 😖

katren
22. nov 2010

@laurelle neboj sa, aj my to chceme 😉

laurelle
22. nov 2010

@katren dobre posli trajektom alebo letecky ?? 😀 😀 😀

peony
22. nov 2010

@laurelle aaale nie nechcem chudnut,len asi pred dvoma rokmi som zacala priberat a dodnes sa na mna prilepilo 17kg,len som nedrzala diety,lebo som sa snazilkovala.Ale neva,ja som schudla pri mojich prvych dvoch detoch pocas kojenia a planujem to aj teraz tak

laurelle
22. nov 2010

@katren vieem ja len pripominam ze kila netreba riesit hlavne je mimco 😵 😵

laurelle
22. nov 2010

@peony bojova taktika je super mimi ti da tak zabrat ze budes mat menej ako po tych prvych dvoch 😀 😀

lemge
22. nov 2010

@peony a amnio robia kazdej zene od urciteho veku?ci ako to je?s tym musis asi suhlasit,nie,?

katren
22. nov 2010

@peony ja sa ani nevazim, nemame doma ani vahu pre istotu 😀
@laurelle poslem aj na dobierku, mnozstvo neobmedzene 😀 😀 😀 😀 😀

peony
22. nov 2010

@lemge ked ti vychadza termin porodu v tvojich 35 rokoch,tak musis na amniocentezu,ale mozes odmietnut...no vezmi si to na zodpovednost.Moj lekar povedal,ze v kazdom pripade mi to odporuca,ale este s nim o tom pokecam.

laurelle
22. nov 2010

@katren dobre budem sa tesit 😀 😀 😀

laurelle
22. nov 2010

@peony ja by som sla keby nie a nieco nie je ok vycitam si to cely zivot 😉

lemge
22. nov 2010

@peony aha.,no ved on je odbornik,urcite ti dobre poradi 😉

lemge
22. nov 2010

baby idem uz od pocitacaa.dako ma pobolive podbrusko.idem sa natiahnut.sa tu majte zatim 🙂

cervena_ciapocka
22. nov 2010

@laurelle @peony a s tou amniocentezou, ak by boli zlé výsledky šla by si na interupciu?

laurelle
22. nov 2010

@lemge pekny zvysok vecera 🙂

katren
22. nov 2010

@lemge dobru noc 😉

laurelle
22. nov 2010

@cervena_ciapocka a v ktorom tyzdni sa robi amniocenteza ?

katren
22. nov 2010

@cervena_ciapocka si ce nebola otazka pre mna, ale ja by som nesla

cervena_ciapocka
22. nov 2010

@laurelle to neviem presne, ale myslím, že až niekedy po 12tt, fakt netuším. Prečo? Nie je to jedno?

peony
22. nov 2010

@cervena_ciapocka asi ano 😖 vela som o tom rozmyslala....

adulik23
22. nov 2010

ahojte.
vzdy ked sem pridem, tak je popisanych vela stran a kym ich preluskam, tak vsetky zmiznete. a uz zase sa tu zacina lucenie. asi osud 😉

cervena_ciapocka
22. nov 2010

@katren ja tiež nie, pretože čo by sa tým zmenilo? Aj keď môže niekto namietať, že aj keď by na interupciu nešiel, ale by sa pripravil nejak na to choré dieťa a tak ... no ale neviem 😒

adulik23
22. nov 2010

inac - niektore tu pisete, ze sa nemozete na jedlo ani pozriet. ja by som stale len jedla (zrala) ☹ . do obeda mam divne stavy, som hladna a je mi zle, najem sa a je mi horsie ...
a minuly tyzden ma naplo z kavy, tak som ju docasne vylucila, lenze teraz mi klesol tlak na 105/60 sa tak bojim, sa ma kdesi svihne

@poeny ja by som na tu amnio sla, keby mi ju odporucili. mimochodom, moja kamaratka je tiez tehotna, ma 38 rokov a absolvovala ju pred 2 tyzdnami.

cervena_ciapocka
22. nov 2010

@laurelle @peony @katren ach toto sú ťažké témy ... ja poviem len za seba, že nedokázala by som ísť ani na UO pretože sa tam "zničí" niekoľko životov ... a ani na amnio by som nešla, lebo by som sa aj tak nedokázala toho dieťatka vzdať.
Ale každý sa musí rozhodnúť sám za seba.

katren
22. nov 2010

@cervena_ciapocka mozno, keby sme sa dostali do takej situacie, tak by sme rozmyslali, ale u mna nie je o com. dieta je dar a preco by som ho mala zabit len pre to, ze bude chore? to by som sa rovno mohla vzdat dietata v x veku ak by dostalo trebars rakovinu
a neprajem nikomu, aby sa nieco take stalo jeho dietatu.