icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

petra53
23. nov 2010

Ahojte baby, nestíham Vás cítat 😕 😅 Mne je stale zle, teraz sa mi troska polepsilo, ale je to katastrofa, ked teraz neschudnem, tak uz neviem kedy... 😝 😀 Inak aj mne doktor vyslovene povedal, ze " POZOR NA VAHU!!!" 😀 tak sa musim snazit pribrat iba minimalne... 😉

zdenush88
23. nov 2010

@ivulik20 no napr Angelsounds da sa kupit uz od 31eur, malo by to fungovat uz od 12tt - budes pocut srdiecko, pohyby a tak, to si prilozis na brusko a pocuvas cez sluchadla, podoba sa to na discman... 😉

zdenush88
23. nov 2010

@petra53 pozor na vahu? vsak podla foto mi prides stihlucka....ai zle vidi pan doktor.-. 😉

laurelle
23. nov 2010

@zdenush88 no tak dakujeme 😀 😀 ja som dneska mala po vyse tyzdni toho strasne vela a dost si toho musim vziat aj domov ... od rana v praci same stresy,vybavovacky a myslim si ze niektory si uz aj vsimli ze som "ina" .. pred tym ked nebolo po mojom som sa dokazala hadat do krvi , teraz len mavnem plecom a poviem ze fajn lebo nemam naladu sa s niekym dotahovat tak mi je zle 😒 este sa pobalim zoberem si pracu na domov smer skola a skolka a moze sa ist domov ucit a upratovat a vecer pracovat .. Ja som dneska rozmyslala ze ci sa neprihlasim na jogu alebo pilates pre tehotne len ked som si predstavila ze uz teraz pri vacsej zatazi fucim ako vagon tak mam s toho dost stresy 😖 pekny den 🙂

rianka7
23. nov 2010

kocky, ktore ste boli na ultrazvuku, tak ste aj nieco platili? ja mam ist na 2.vysetrenie az 7.12, dufam, ze ma vtedy posle aj na sono. chcela som ist uz zajtra, lebo som riadne netrpezliva ci je vsetko v poriadku. volala som sestricke, a vravela, ze pred 10.tyzdnom sa za sono plati...

lujzalota
23. nov 2010

@pikha ahoj v gf chodime na hcg skor, na 10 14 den od vkladu. tak ja som ho mala najskor 140 a potom okolo 500. preto si nas volajú az o dalsie 3 tyzdne ....

pikha
23. nov 2010

@dd2112 no tak to je jasne, ked mas stresy v praci... to by nebola dobre ani praca, ani babo 🙂 len pekne odychuj. Aj ja som unavena, vecer pride 21.00 a koncim so svetom 😀 ale chvalabohu fakt inak nic. Utrogestan tiez davam odspodu, niektore baby ho uzivaju ako tabletky , ale vraj takto to ma vacsi ucinok.
@laurelle a tebe uz ozaj len letne babo chyba do zbierky 🙂 to je zlate
@lujzalota aha, vy to mate inak posunute.. no tak drzim palce na srdiecko 😵 🙂
babky, kedy sa dava tehotenska knizka, v ktorom tt? neze by som po nej silou mocou bazila 😀 stav mi staci, ale predstava ako darcek pod stromcek je to pekna 🙂

dd2112
23. nov 2010

@pikha to záleží od doktora..niektorí ich dajú po 12 týždni..zajtra idem k môjmu gynekologovi tak sa ho opýtam

laurelle
23. nov 2010

@pikha ja viem 4 krat termin 20. len iny mesiac teraz to uz mozno toho 20.7 vyjde 😀 😀 mne doktorka slubila tehu knizku v piatok na prvej poradni a prvom usg tak sa tesim na nu niezeby to niak ovplivnilo moje tehotenstvo ale tesim sa 😀 😀 a komu by si ju dala pod stromcek ?? predpokladam ze mm to vie a keby tym odbijes celu rodinu tak usetris na darcekoch a mozes nieco pekne kupit mimcu 😀 😀

Uff dneska mam za sebou vyse hodinovu turu s kolegynkou po detskych obchodoch chcela som ist po praci hned domov ale nevydalo a kedze zije sama tak nema s kym ist a myslela si ze ked mam deti ze jej poradim .. uff tak mi je jej luto na novy rok caka babo a priatel na nu aj ich dalsie 2 rocne dieta kasle 😒 no tak ked sme sa ponorili do viru detskych nakupov tak ja som pozerala rovno co by sa zislo mojmu a tak sa ona pripisala na zoznam ludi co vedia ze som tehu 😀 😀 boze tolko veci pre mimi to bolo take pokusenie ale udrzala som sa a povedala som si ze az do jari nebudem nic kupovat kym nebudeme vediet pohlavie 😵 😵

miyya
23. nov 2010

ahojte babulky,tak sa k vám dufam pridám,ale zatial len velmi opatrne. teraz som prišla od lekára,tak to vyzerá na začiatok 6tt,ešte máme len vačok,ale veríme,že o chvílku tam pribudne aj fazulečka. vačok mám velký 29mm,zdá sa mi to dosť vela nato,ze tam ešte nemám bublinku 😕 😕

peony
23. nov 2010

Pridavam foto babätka,neviem to orezat,tak snad to bude vidiet 🙂

monilik
23. nov 2010

@rianka7 mne moj doky spravil vaginalny ultrazvuk a nic som neplatila a som este len na zaciatku 6 tt

pikha
23. nov 2010

@dd2112 diky 🙂
@laurelle vidis, toto ma nenapadlo 😀 ale vynikajuca strategia, asi si tu knizku vypytam 😀 😀 A komu by som ju dala pod stromcek..hmm.. sebe 🙂 My sme prvykrat cakali babo v decembri 2005, tesili sme sa ako male decka a den pred Stedrym dnom sa to cele pokazilo a odstartovalo 5 velmi tazkych rokov. Tehu knizka den pred Stedrym dnom 2010 by bola nadherna symbolicka bodka za tazkymi casmi 🙂 ale kua to uz moc fantazirujem 😀 Kniha nekniha, hlavne nech je vsetko ok 🙂 Ja som uz tiez po ocku pozerala na mimiveci 😵 ale len tak nenapadko 😀 To s tou tvojou kamoskou mi je luto 😒 co by kolki dali za krasnu kompletnu rodinu - a niekto si to nevie vazit..

pikha
23. nov 2010

@miyya ahoj, vitaj 🙂
@peony je to tam 🙂 krasny mimik 🙂

miyya
23. nov 2010

moja bublinka

pikha
23. nov 2010

@miyya aa ty si krajanka pozeram 🙂 kedy ides na sono znovu? Ozaj, komu chodis?

miyya
23. nov 2010

@pikha jeej to sa mi málokedy stáva,ze tu stretne v téme nitranku 😵 😵 😵 ja idem až 14 decembra ale ja si iste dačo skôr vymyslím. 😀 😀 😀 chodím k obertovi

lemge
23. nov 2010

no ja este nemam foto nasej fazulky,ale len tak na pobavenie- nasla som foto mojej danielky asi z 12tt.vyzera ako medvedik. 😀 🙂

pikha
23. nov 2010

@miyya jasne ze si daco vymysli, vsak to je strasne daleko 😀 A aj ja chodim k Obertovi 😀 .. je to super lekar 🙂
@lemge ale fakt aky macino 😀 zlate 🙂

lemge
23. nov 2010

@pikha ja si idem po knizku 7.12.podla mna vacsina doktorov caka na akciu srdiecka a potom zacnu hovorit o knizke.ale urcite nie vsetci 😉

miyya
23. nov 2010

@pikha hej a ty so i neho už bola?či kedy ideš?

lemge
23. nov 2010

@miyya ahoj a gratulujem 🙂 ozaj a to si do ambulancie nabehla s fotakom 😀 ?lebo ja som nad tym rozmyslala,len neviem ako by sa zatvaril doktor 😕 😀

pikha
23. nov 2010

@lemge akciu srdiecka mame 🙂 akoze ja sa fakt neponahlam do tej knizky, len ma to zaujimalo 🙂
@miyya ja som po IVF, takze som trochu inak sledovana, bola som na krv 34DC a minuly tyzden na sono, malinke malo 4 mm a srdiecko 🙂 a teraz idem na buducu stredu.

miyya
23. nov 2010

@lemge nie nie mne doktor tlačí fotečky

lemge
23. nov 2010

@miyya jezis,teraz som si poriadne pozrela tvoju fotku,ja som si myslela ze si odfotila monitor 😀 ono ta fotka na prvy pohlad tak vyzera 😀

macekova
23. nov 2010

@peony ... je to krásne vidieť ...gratulujem ku krásnej bublinke 😀 😀

@miyya ..aj ty máš nádhernú bublinku 😀 😀

dúfam, že aj ja už budem vo štvrtok pyšnou majiteľkou takejto fotečky 😎 😎

majkabudka227
23. nov 2010

Jeeej, vy ste toho zase tolko popisali, mi to zabralo casu kym som to precitala. Gratulujem k bijucim srdieckam. Ja som dnes rano bola na odbere krvi a potom u zubarky ...brrrrr.....az 3 male kazy, chvalabohu uz je to za mnou. 7 rokov som nemala ani kazik a teraz toto. Nastastie to bolo rychlo spravene a takmer vobec som to necitila. Stale mi byva mierne zle, dnes sa citim trosku lepsie, ale presne ako viacere pisete, jedla by som stale. No rano a doobeda je to "najhorsie", nemozem sa dojest. Uz rano vstavam s tym akoby som v noci bezala maraton a zaludok je na pokraji sil 😀 co u mna teda nebyvalo, potrebovala som cas kym sa nastartuje. A aby som nezabudla, dnes som dostala tehotensku knizku, dufam ze bude plna samych pozitivnych sprav huraaaaaaaaaaaaa 😵

petra53
23. nov 2010

@zdenush88 jeeej, dakujem, no od stihluckej mam daleko, ale ani tucna nie som - dufam 😀 , taky normal... ale narazal na to, ze pri malom som pribrala 32kg 😝 😅

dd2112
23. nov 2010

@macekova ahoj ja som tiež z Hc...komu chodíš ??

petra53
23. nov 2010

jeeej baby, zajtra idem k zubarovi, to je hrozne... 😝 neznasam zubara, mam z toho strach a total stresy - a to nemam ani problemy. Idem na ustnu hygienu a prvu tehuprehliadku - na druhu potom az v poslednom trimestri 😉