Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
.....som si prečítala že keď mi nechutí mäso a slané tak že to bude diečatko... takže daľší bod pre diečatko - 1.vyhádzaný ksicht, 2.činsky kalendár počatia, 3. nechuť k mäsu,lepšia znášanliosť sladkého 😀 😀 😀 .... budes Simonkaaaaaaaaa... 😀 😀 😀 <3
.... len aby ma krpec o par mesiaco neprekapil pindurom.... 😉 ja som dáko vo vnútri presvedčená, že bude diečatko aj ked zdraý rozu trdí, že to bude chlapček..kôli génom.... jediný bod o tom, že to bude chlapček mi povedal v práci -že pohlavie sa určuje z mužovej strane - ak sa u nich najprv narodil chlap tak bude aj v pokracovani prvy chlapcek, ak je prvorodena dcera - bude dievcatko... u mojho je prvorodeny jeho brat...
Ahojte 🙂 bola som dnes na sono. Bábo má pol centimetra 😅 a doktor videl aj akciu srdiečka 😅 😅 ach, len nech sa nič nepokazí a bábo pekne rastie 🙂
@zdenush88 da sa to od 10.tyzdna - kuk sem:
Cauko baby , ako sa mame? Ja sa chystám na nákupy, už aj nejaké darčeky treba kupit, aby toho nebolo naraz vela🙂
@zdenush88 no neviem, ci to s tou tvarou bude pravda.....ja som pri Dominike mala taku krasnu plet ako nikdy predtym. Brusko som mala do spica - to vraj bude chlapec, aj tety v obchode boli prekvapene, ked som im povedala ze je tam dievca 😀
Ale toho sladkeho som teda jedla na kila, chvalabohu som pribrala len 4 kg 😉 A podla cinskeho kalendara nam vysla 😵
Teraz mam plet znovu ako babatko, brusko este nie je a podla kalendara bude zas dievca 😀
Ale ja by som sa potesila tomu pindurovi, nech mame na striedacku 😀
@maxiberuska Aj my sme uz zacali, aby sme potom vela € neminuli naraz 😀
A este prajem vsetko najlepsie Katarinkam 😉
@katren aj ja sa pripajam, tiež som Katka🙂
@maxiberuska aj ja a od rana m crngoli telefon 😀
Katky vsetko najlepsie prajem 🙂
kočky máte niektorá nejakú stránku na tie čínske horoskopy, chcela by som si pozreť čo nám tam vychádza. díky
@maxiberuska ahoj...ale celkomt o ujde...dnes mi nie je aztak na odpadnutie 😉 a s darčekmi som už pomaly začala ale budu to len take drobnpsti, treba setriť na mimi... 🙂
@katren ja zatial nejem sladke na kilá,lebo mi býva zle ...ale ked si dám mäso tak mi je ešte horšie... no neviem čo na tom bude pravdy... podľa čínskeho vychádza dievčatko aj mojej kamoške ale tamby som bola radšej keby sa mýlili... 🙂 ... a ja túžim po bábike , ani neviem prečo,ale aj keby bol chlapček tak sa hnevať nebudem, len nech je zdravý! a nech je už tu... 😉
@miskadusko ahoj daj si do googlu činsky kalendár počatie alebo tak, najdem nmnozstvo odkazov na to.. 😉
ahojte baby, ako sa máte? ja v§bec neviem čo komu na Vianoce, bezradná som ☹
akurat som pozerala ten cinsky kalendar a Viki mi vobec nevysla, tak neviem, kde sa stala chyba 😝

@karin1234 baby vy ste začali písať o jedle a mne sa zase slinky zbiehajú 😀