icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

karin1234
24. nov 2010

@karin1234 baby vy ste začali písať o jedle a mne sa zase slinky zbiehajú 😀

katren
24. nov 2010

@karin1234 ved aj ja, tak som zvedava 😀

zdenush88
25. nov 2010

@petra53 no tak to si potom ani nemala najmensiu sancu tonejako ovplyvnit ked si sa nalievala... 😒 tak dúfam, že tentoraz to bude lepšie.... 🙂

zdenush88
25. nov 2010

.....som si prečítala že keď mi nechutí mäso a slané tak že to bude diečatko... takže daľší bod pre diečatko - 1.vyhádzaný ksicht, 2.činsky kalendár počatia, 3. nechuť k mäsu,lepšia znášanliosť sladkého 😀 😀 😀 .... budes Simonkaaaaaaaaa... 😀 😀 😀 <3
.... len aby ma krpec o par mesiaco neprekapil pindurom.... 😉 ja som dáko vo vnútri presvedčená, že bude diečatko aj ked zdraý rozu trdí, že to bude chlapček..kôli génom.... jediný bod o tom, že to bude chlapček mi povedal v práci -že pohlavie sa určuje z mužovej strane - ak sa u nich najprv narodil chlap tak bude aj v pokracovani prvy chlapcek, ak je prvorodena dcera - bude dievcatko... u mojho je prvorodeny jeho brat...

petra53
25. nov 2010

@zdenush88 😀 no, uvidis ako to dopadne, mne tiez ide skor sladke ako slane (teda ked mi nahodou nie je zle) a je fakt, ze pri malom to tak nebolo, ale aj tak si myslim, ze dievcatko sa nam "nepošťastilo" 😀 😀 😀 uvidime... 😉

zdenush88
25. nov 2010

@petra53 ja by som to uz najradsej vedela, ze co to bude... 😀 ale tak asi ze kto nie... 😉 a presne zase neviem povedat ako to bolo s ovulkou ci sme sa snazili pred, ci po...viem len ze sme snazilkovali... 😀

petra53
25. nov 2010

@zdenush88 a neplanujes si to dat zistit z krvi? ja to zvazujem, ale neviem... 😕 sami to zda dost - 80€ 😅

zdenush88
25. nov 2010

@petra53 heh...a to sa da od kedy?? neviem, vsak pockam mesiac, dva a budem to vediet tak ci onak... 😉 ale tak, mozno nad tym este porozmyslam, to by som musela niekam ist ci ako?

cervena_ciapocka
25. nov 2010

Ahojte 🙂 bola som dnes na sono. Bábo má pol centimetra 😅 a doktor videl aj akciu srdiečka 😅 😅 ach, len nech sa nič nepokazí a bábo pekne rastie 🙂

petra53
25. nov 2010

@zdenush88 da sa to od 10.tyzdna - kuk sem:

http://www.geneton.sk/slu_prenatal.html 😉

maxiberuska
25. nov 2010

Cauko baby , ako sa mame? Ja sa chystám na nákupy, už aj nejaké darčeky treba kupit, aby toho nebolo naraz vela🙂

katren
25. nov 2010

@zdenush88 no neviem, ci to s tou tvarou bude pravda.....ja som pri Dominike mala taku krasnu plet ako nikdy predtym. Brusko som mala do spica - to vraj bude chlapec, aj tety v obchode boli prekvapene, ked som im povedala ze je tam dievca 😀
Ale toho sladkeho som teda jedla na kila, chvalabohu som pribrala len 4 kg 😉 A podla cinskeho kalendara nam vysla 😵
Teraz mam plet znovu ako babatko, brusko este nie je a podla kalendara bude zas dievca 😀
Ale ja by som sa potesila tomu pindurovi, nech mame na striedacku 😀

katren
25. nov 2010

@maxiberuska Aj my sme uz zacali, aby sme potom vela € neminuli naraz 😀

katren
25. nov 2010

A este prajem vsetko najlepsie Katarinkam 😉

lenja01
25. nov 2010

@laurelle Len si prosim over, ci tu zumbu pre tehotne naozaj predcvicuje instruktor, ktory ma licenciu na zumba gold, lebo inak by Ti to mohlo este ublizit ...

maxiberuska
25. nov 2010

@katren aj ja sa pripajam, tiež som Katka🙂

katren
25. nov 2010

@maxiberuska aj ja a od rana m crngoli telefon 😀

lenja01
25. nov 2010

@katren kolegyna isla vrazdit za maso v tehotenstve a ma dievcatko, takze tato povera asi moc neplati 🙂

lenja01
25. nov 2010

Katky vsetko najlepsie prajem 🙂

miskadusko
25. nov 2010

kočky máte niektorá nejakú stránku na tie čínske horoskopy, chcela by som si pozreť čo nám tam vychádza. díky

zdenush88
25. nov 2010

@maxiberuska ahoj...ale celkomt o ujde...dnes mi nie je aztak na odpadnutie 😉 a s darčekmi som už pomaly začala ale budu to len take drobnpsti, treba setriť na mimi... 🙂

zdenush88
25. nov 2010

@katren ja zatial nejem sladke na kilá,lebo mi býva zle ...ale ked si dám mäso tak mi je ešte horšie... no neviem čo na tom bude pravdy... podľa čínskeho vychádza dievčatko aj mojej kamoške ale tamby som bola radšej keby sa mýlili... 🙂 ... a ja túžim po bábike , ani neviem prečo,ale aj keby bol chlapček tak sa hnevať nebudem, len nech je zdravý! a nech je už tu... 😉

zdenush88
25. nov 2010

@miskadusko ahoj daj si do googlu činsky kalendár počatie alebo tak, najdem nmnozstvo odkazov na to.. 😉

zdenush88
25. nov 2010

@petra53 fuha paci sa mi ta moznost ze by som kvoli tomu nemusela cestovat 250km do BA....ale neviem poradím sa s buducim tatinkom... 😉

ivulik20
25. nov 2010

ahojte baby, ako sa máte? ja v§bec neviem čo komu na Vianoce, bezradná som ☹

katren
25. nov 2010

@ivulik20 my sme sa kazdeho spytali, co by chcel a takto sme vyriesili to, ze nekupime nikomu ziadnu sprostost 😉
a my si nechavame oznamenie mimi na Vianoce, tak myslim, ze to bude nad vsetky darceky 😵

diorka
25. nov 2010

@zdenush88 podla mna je to blbost, takto vyratat pohlavie, v nasej rodine to nikomu tak nevyslo 😉 inak baby, ja som sa zaregistrovala na rodina.cz a kazdy den mi chodi mail o babu, co sa deje v brusku atd., je to mile

diorka
25. nov 2010

akurat som pozerala ten cinsky kalendar a Viki mi vobec nevysla, tak neviem, kde sa stala chyba 😝

danciacik
25. nov 2010

ahojte
ja sa hlásim až teraz, od rána máme chaoz - ráno som bola u dr. tak konečne mám tehotenskú knižku. Moja princezná dnes oslavuje 4 rôčky tak pripravujeme oslavu, len keby nám tatika nezavolali do práce. A ja som len predchvíľkou dokončila tortu. Fúúú mám dosť.

ivulik20
25. nov 2010

@katren my sme to už povedali, a ja ked sa spýtam že ktp čo chce, tak každý povie nerobte si starosti, budete potrebovať.... takže asi tak