Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@katren no to ja take problemy s bananmi nemam 🙂 ked som sa vecer najedla sme mali kuraci salat tak mne taaak vyvkuklo brusko ze som sa az divila 😀 😀 viem ze to bolo preto elbo som bola prezrata ale strasne sa mi to pacilo a tesim sa ked budem mat uz tehu brusko 😉
@karin1234 tak to sme asi 2 co podla chuti im vychadza chlapec 😉
@zdenush88 hm u draheho je tiez prvorodeny jeho brat a mame Vivienne a potom ma sestru a mame Alexa a potom je moj drahy a mame Vanessu a ma mladsiu sestru takze teraz by to mal byt teoreticky chlapec uvidime ci nam toto vyjde lebo aj chute aj cinska tabulka naznacuju chlapca 😀 😀
@cervena_ciapocka gratulujem 🙂 🙂
@danciacik krasna torticky(y) 🙂
@laurelle my sme sa ani nesnažili nejako to udržať v tajnosti, ja to skrátka nedokážem, v robote som to tiež povedala, lebo ja to skratka nedokážem. Som stále malátna, unavená a tak.... a šéf dokonca ocenil, že som mu to povedala takto skoro... 😎 Ale teda, už ked ste to vydržali doteraz, tak ten mesiac to už zvládnete 😉
@ivulik20 Mesiac uff 😒 Neviem zajtra ked mi da knizku a bude srdiecko tak pouvazujeme to povedat skor napr.rodine ale iba mozno urcite nechceme aby o tom vedel kazdy .. V praci to problem nie je aj tak som tam od septembra po materskej aj to som viacej doma ako tam takze pracujem z domu co som robila aj na materskej takze so sefom problem nebude nechapem preco sa bojim o tom hovorit ale bol taky zvyk ze do konca prveho trimestra sa to nehovori a ten nam konci 11.1 co nevydrzim takze sme si dal ultimatum do Vianoc a to asi tiez nevydrzim 😉
ahojte dievcence 🙂 pekny dnicek vsetkym.. nestiham vas citat, ako je to s tym cinskym kalendarom? a ze ked chuti sladke, tak bude dievcatko? tak u nas je potom chlap ako hrom, lebo ked vidim slahackove zakusky, tak sa mi zaludok otaca na vsetky strany 😝
@laurelle my zatial tiez mlcime s informaciami o tehu.. ale u nas skor z praktickych dovodov, kedze to uz velakrat skoncilo nepekne.. poctivo budem drzat usta az do 13 tt 😀
@pikha hej to ti verim tiez si neviem predstavit ako by sme niekomu vysvetlovali ako som potratila .. no tak to si uz 3 co caka podla chuti chlapceka aj ja ked vidim moje deti so sladkostami tak sa mi obracia zaludok na vsetky strany ale vecer som sa taak prezrala kuracieho cestovinoveho salatu a hlavne to masko v nom bolo mnam 😉 takze aj podla cinskej tabulky nam vychadza chlap .. ten cinsky kalendar si daj normal do googlu a tam ti vyrata podla tvojho veku a mesiaca pocatia pohlavie 😉
ahojte, téma o jedle? juj mne býva neskutočne zle hlavne večer to je des nič nezaberá inak sa cítim dosť unavená
@ivulik20 a svadbu neplanujete?
Ahojte, tak ja som si to dnes išla potvrdiť od doktora ...išla som tam nadšená a presvedčená, že domov si pyšne ponesiem tehotenskú knižku .... OMYL .... pri sone mi doktor našiel krvnú zrazeninu rovnakej veľkosti ako ten plodový vačok .....okrem toho je bábinko strašne malinké ...doktor povedal že to zodpovedá tak 5.-temu týždňu ....predpísal mi Duphaston a kyselinu listovú ...a ako keby nestačilo malú musím hneď prestať kojiť kvôli sťahom maternice pri kojení a to by mohlo spolu s tou zrazeninou vyvolať potrat ....tak mám depku ...nemali ste s tým niektorá skúsenosť ?? ...zišlo by sa pár pozitívnych slov 😖 😖
ahojte. aj ja sa k vam pridavam 😉 😉 😉 sice som to chcela odlozit kym nepojdem k doky (az buduci piatok) ale nevydrzala som 😀 😀 nam termin vychadza 25.7. 😉 😉 😉
@pikha presne je to vyborne 🙂 my so spinenim skusenosti teraz nemame no pri Vanesse som to mala do 3 mesiaca vzdy ked som isla na WC pri utierani ale iba ako hnedy hlienik a malej nic nie je ale mali sme na to lieky .. k doky skoc urcite 😉
@danka.k vitaj 😉 a gratulujeme 🙂
@macekova moja neboj sa vsetko bude ok radsej prestan kojit ked to pomoze babenku 😉
@katren ahooj moja si tu ?? pokecame 😉
Baby, mi zajtra 1.poradna tesim sa a bojim sa zaroven som zvedava na babatko a na srdiecko 🙂
@katren uff dneska pohodka celkom mam tlaky v podbrusku a rano som vracala len raz takze je to uspech 🙂 som upratala cely dom ,navarila,oprala 5 pracok,ozehlila 5 pracok plus zimne veci co uz idem detom davat ,som im upratala bordel v izbach,prezliekla periny,umyla okna a vecer ked prisiel mm domov si to vsimol ma tak vybozkaval az som bola zaskocena 😀 😀 a vy ako ? zajtra mi drzkaj palceky 🙂
@laurelle fuuuha, ty si toho dnes postihala....ja mam dneska veget, oslavujem, tak som nic nerobila 😀
ale caka ma to zajtra a v sobotu, takze dozeniem 😒
ale zas ja sa snazim priebezne, tak toho vela nie je. a pracka sa mi teraz este vrti 😀
Budem drzat palceky, sak potom daj vediet. Ja tu budem zajtra az vecer, poobede ideme k nasim.
@katren aj ja tu budem az na vecer idem k tej doky a potom mam stretnutie v meste no ubehany pracovny den aby som mala cez vikend co robit co mi povedia klienti 😀 😀 vsetko naj k meninam 🙂 aj ja som sa snazila priebezne ale tento aj minuly tyzden mi bolo dennodenne tak zle ze som bola schopna maximalne vyvetrat a zapnut umyvacku na riad aj to bolo nad moje sily dufam ze mi bude lepsie aby sme tu nemali taky bordel ako tento a minuly tyzden takze budem aj ja sa snazit priebezne 😀 😀

@ivulik20 aj nam tak hovorili, ale tak dostali cas do konca novembra, ze ak nieco, tak nech daju vediet. A ked nic, tak im dame aspon v tasticke sladkost, ktoru maju najradsej (vo vacsom mnozstve ako obvykle)....taky druhy Mikulas 😀