icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

ivulik20
26. nov 2010

@maxiberuska asi mám rovnaké pocity 🙂

lemge
26. nov 2010

ahojte baby,mne je dnes opat plano od zaludka.chcela som robit cestoviny s ml.masom,ale necham to na zajtra.asi by ma riadne naplo.skocim do restiky po menucko 🙂
mame za sebou prisernu noc.mala dostala vecer vysoku horucku a dogrckala sa a riadne 😖 v noci sa dobre vypotila,bola 2 krat hore a od siestej sme hore.a je ako vymenena,momentalne si spravila z postele trampolinu 😀 neviem co to bolo teda.... 😅

lemge
26. nov 2010

@maxiberuska mne dnes moj chlap povedal ze su dvoje vianocne trhy v blave.vy idete asi do mesta vsak?este su vraj aj pri strkoveckom jazere.ale lepsiu atmosferu maju asi tie v meste 😉

maxiberuska
26. nov 2010

@lemge ano do mesta

danka.k
26. nov 2010

@lemge my sme mali podobnu noc.. maly zazrakom nechcel spat pri mne ale vo svojej postely, v noci sa totalne zacal dusit co ho tak kaslalo, na silu som ho dala k sebe spat a akoby zazrakom prestal kaslat... a od rana tiez ako vymeneny 😉

lenja01
26. nov 2010

dnes koncim 6ty tyzden, uz len 6 tyzdnov neistoty 🙂

lemge
26. nov 2010

boze baby ja sa musim pochvalit.poslala som sms do jednej sutaze a teraz mi volali ze som vyhrala 2dnovy wellnes pobyt 🙂 pre 2 osoby.jupii...nikdy som nic nevyhrala.sa tesiiim.ale mi hlavou blyslo-ci sa mozu tehulky dat masirovat 😕 ??co myslite.?aspon po sediacky šiju snad ano...

aniicka24
26. nov 2010

ahojky chcem sa opytat ci uz mate aj tehu knizku???? 🙂

lusika02
26. nov 2010

Ahojte, ja som v pondelok nasla 2 II na teste a podla tehotenskej kalkulacky a aj mojich vypoctov mi porod vychadza na 26-28. jul. Rada by som sa k vam pripojila. Mam 4 rocnu dcerku Katku a v decembri 2009 sa nam narodil Matusko no zial o 3 dni zomrel. Kedze som ho kvoli problemom musela rodit cysarskym kazali mi pockat s dalsim tehu 2 roky. Nuz akosi nevydalo.....Nemate nahodou niektora skusenost, alebo nepoznate niekoho kto tak skoro otehotnel po CR? Lekari ma strasili, ze ak otehotniem skor hrozi, ze sa mi roztrhne maternica a zomrie nie len babo, ale aj ja. Dakujem babenky za radu.

maria30
26. nov 2010

ahojte 🙂
@lemge tehulke by sa vraj nemali robiť klasické masáže, ale ževraj sú špeciálne masáže pre tehulky... a gratulujem k výhre 😀
@lusika02 ja osobne som cisársky ani raz nemala, ale čo počúvam, tak odporúčajú po cisárskom rok počkať... dva sa mi zdá moc... nie? ale určite to záleží aj od každého konkrétneho prípadu, tak neviem... 😒

maria30
26. nov 2010

inak v pondelok idem znova na kontrolu, či bije srdiečko, keď tento pondelok ešte nebilo.. tak mi držte palce.. ale ja verím, že to bude v poriadku 😀

lusika02
26. nov 2010

@maria30
no ved v decembri by bol rok 😒 dufam,ze nebudu nejake komplikacie, ale dakujem maria zaradu, len zbieram pre istotu nejake info, lebo ma dost vystrasili a momentalne sa viac bojim ako tesim z tohto mojho tehu 😖
A ako ho prezivate? Toto je moje 3 tehu, ale takto zle mi este nebolo ☹ dufam,ze to po 3 mesiacoch prejde.

lemge
26. nov 2010

@maria30 dakujem 🙂 ked nebudu masaze,tak si aspon zaplavam 😉
@lusika02 vitaj medzi nami,musela si si toho zazit teda dost,verim ze ti vsetko dobre dopadne,uz musi byt len lepsie 😉 ja s cisarakom nemam skusenost,ale hadam sa tu najdu baby co ti poradia 🙂

alex2201
26. nov 2010

@lusika02 ahoj ja som rodila cisarskym v januári budú 3 roky, bolo mi povedané že rok treba počkať, a po piatich môžem rodiť normálne

maria30
26. nov 2010

@lusika02 treba pozitívne myslieť... 😀 tiež som teraz v auguste prišla o dvojičky a tak isto sa bojím, ale snažím sa na zlé nemyslieť.. nie vždy mi to ide, ale snažím sa 😉 verím, že všetky baby, čo sme tu, to dotiahneme do úspešného konca.. no nie? 😀

maria30
26. nov 2010

@lemge jasnééé.. hlavne si to uži 😀

lemge
26. nov 2010

@maria30 ono si asi budeme moct vybrat termin sami.az do konca 2011.ale asi bude lepsie ked pojdem este ako tehula,ako s 2 detmi na jesen.najlepsie by bolo na jar,v lete ale to budem jak gula.a cetstovat do tatier...

laurelle
26. nov 2010

Tak baby práve som sa vrátila z prvej poradne 🙂 je tu niekdo ci zase som tu sama ked chcem pokecat ?? 😀 😀

maria30
26. nov 2010

@lemge ja osobne by som išla niekedy po 12týždni, kedy by som si už bola istejšia. Na konci by som tiež nešla, tak ako píšeš.. 😀

maria30
26. nov 2010

@laurelle ahoj.. ako si dopadla? 🙂

laurelle
26. nov 2010

@maria30 dopadla som celkom ok cakala som ze to bude horsie , spravila mi vysetrenie , poculi sme srdeicko , dala mi tehu knizku 🙂 len mi fotku nedala lebo mala pokazene to kde sa tie fotky vytlacaju ze to ma zaseknute ci co tak som bola dost sklamana ale videla som ju (ho) prvykrat v zivote tak som natesena len ta foto ma mrzi chcela som ju sem hodit ale nevadi 13.12 idem na dasli usg a uz by to malo byt ok 😉 ty si tu nova ?

maria30
26. nov 2010

@laurelle tak to si dopadla super.. nie? 😉 nie som tu nová, ale prispievam len občas.. nemám až tak času sem chodiť... už sú to 3 týždne, čo som prišla do tejto témy.. teda aspoň myslím 😀

laurelle
26. nov 2010

@maria30 ja pred 2 tyzdnami a chodim sem hlavne po veceroch ked deti spia alebo ked je s nimi mm alebo ked sa v praci nudim 🙂 pytam sa lebo este som ta tu nevidela 😉 aj ja si myslim ze som dopadla ok 😉 a ty sa ako citis ? 🙂

maria30
26. nov 2010

@laurelle ja celkom fajn.. ďakujem.. akurát mi býva občas nevoľno... v pondelok idem znova na kontrolu, lebo tento pondelok ešte nebilo srdiečko... ale to som už písala....

laurelle
26. nov 2010

@maria30 hej citala som hore uvidis ze v pondelok bude srdiecko 🙂 mne byva nevolno kazdy den kvoli tomu nam tento tyzden hrozila nemocnica nie je to az take zle teraz ale moc sa to nezlepsilo 😒

danka.k
26. nov 2010

@lemge jeeeej super ze wellnes pobyt... a masirovat sa moze len nie paty... tak som to kdesi pocula.. ale tak istejsie bude ked sa opytas svojej doky

@lusika02 kamoska otehotnela daky 8 mesiacov po cisarskom, tiez jej vraveli ze aspon rok ma pockat, ale tiez im nevydalo... ale zatial je vsetko ok... asi je to indi-vindi. mne bolo zle strasne aj pri malom a aj teraz.. dnes vynimka, to mi bolo len trosku.. ale vcera mi uz muz povedal ze mi ziadne dieta uz nespravi lebo ze mi je iba zle 😀 😀 😀 😀

laurelle
26. nov 2010

@danka.k podareneho mas muza 😀 😀

danka.k
26. nov 2010

@laurelle hej hej nasmejem sa na nom 😀 😀

lusika02
26. nov 2010

@danka.k
a ta kamoska je teraz este tehotna ak ano v kolkom je tt?

lusika02
26. nov 2010

Dakujem vam vsetkym za podporu a odpovede. Snad to teda vsetko tento krat dobre dopadne.
A naozaj to vseetky dotiehneme do stastneho konca 😉