Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
ahojte baby,mne je dnes opat plano od zaludka.chcela som robit cestoviny s ml.masom,ale necham to na zajtra.asi by ma riadne naplo.skocim do restiky po menucko 🙂
mame za sebou prisernu noc.mala dostala vecer vysoku horucku a dogrckala sa a riadne 😖 v noci sa dobre vypotila,bola 2 krat hore a od siestej sme hore.a je ako vymenena,momentalne si spravila z postele trampolinu 😀 neviem co to bolo teda.... 😅
@maxiberuska mne dnes moj chlap povedal ze su dvoje vianocne trhy v blave.vy idete asi do mesta vsak?este su vraj aj pri strkoveckom jazere.ale lepsiu atmosferu maju asi tie v meste 😉
@lemge ano do mesta
dnes koncim 6ty tyzden, uz len 6 tyzdnov neistoty 🙂
boze baby ja sa musim pochvalit.poslala som sms do jednej sutaze a teraz mi volali ze som vyhrala 2dnovy wellnes pobyt 🙂 pre 2 osoby.jupii...nikdy som nic nevyhrala.sa tesiiim.ale mi hlavou blyslo-ci sa mozu tehulky dat masirovat 😕 ??co myslite.?aspon po sediacky šiju snad ano...
ahojky chcem sa opytat ci uz mate aj tehu knizku???? 🙂
Ahojte, ja som v pondelok nasla 2 II na teste a podla tehotenskej kalkulacky a aj mojich vypoctov mi porod vychadza na 26-28. jul. Rada by som sa k vam pripojila. Mam 4 rocnu dcerku Katku a v decembri 2009 sa nam narodil Matusko no zial o 3 dni zomrel. Kedze som ho kvoli problemom musela rodit cysarskym kazali mi pockat s dalsim tehu 2 roky. Nuz akosi nevydalo.....Nemate nahodou niektora skusenost, alebo nepoznate niekoho kto tak skoro otehotnel po CR? Lekari ma strasili, ze ak otehotniem skor hrozi, ze sa mi roztrhne maternica a zomrie nie len babo, ale aj ja. Dakujem babenky za radu.
ahojte 🙂
@lemge tehulke by sa vraj nemali robiť klasické masáže, ale ževraj sú špeciálne masáže pre tehulky... a gratulujem k výhre 😀
@lusika02 ja osobne som cisársky ani raz nemala, ale čo počúvam, tak odporúčajú po cisárskom rok počkať... dva sa mi zdá moc... nie? ale určite to záleží aj od každého konkrétneho prípadu, tak neviem... 😒
inak v pondelok idem znova na kontrolu, či bije srdiečko, keď tento pondelok ešte nebilo.. tak mi držte palce.. ale ja verím, že to bude v poriadku 😀
@maria30
no ved v decembri by bol rok 😒 dufam,ze nebudu nejake komplikacie, ale dakujem maria zaradu, len zbieram pre istotu nejake info, lebo ma dost vystrasili a momentalne sa viac bojim ako tesim z tohto mojho tehu 😖
A ako ho prezivate? Toto je moje 3 tehu, ale takto zle mi este nebolo ☹ dufam,ze to po 3 mesiacoch prejde.
Tak baby práve som sa vrátila z prvej poradne 🙂 je tu niekdo ci zase som tu sama ked chcem pokecat ?? 😀 😀
@maria30 dopadla som celkom ok cakala som ze to bude horsie , spravila mi vysetrenie , poculi sme srdeicko , dala mi tehu knizku 🙂 len mi fotku nedala lebo mala pokazene to kde sa tie fotky vytlacaju ze to ma zaseknute ci co tak som bola dost sklamana ale videla som ju (ho) prvykrat v zivote tak som natesena len ta foto ma mrzi chcela som ju sem hodit ale nevadi 13.12 idem na dasli usg a uz by to malo byt ok 😉 ty si tu nova ?
@lemge jeeeej super ze wellnes pobyt... a masirovat sa moze len nie paty... tak som to kdesi pocula.. ale tak istejsie bude ked sa opytas svojej doky
@lusika02 kamoska otehotnela daky 8 mesiacov po cisarskom, tiez jej vraveli ze aspon rok ma pockat, ale tiez im nevydalo... ale zatial je vsetko ok... asi je to indi-vindi. mne bolo zle strasne aj pri malom a aj teraz.. dnes vynimka, to mi bolo len trosku.. ale vcera mi uz muz povedal ze mi ziadne dieta uz nespravi lebo ze mi je iba zle 😀 😀 😀 😀
Dakujem vam vsetkym za podporu a odpovede. Snad to teda vsetko tento krat dobre dopadne.
A naozaj to vseetky dotiehneme do stastneho konca 😉

@maxiberuska asi mám rovnaké pocity 🙂