icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

danka.k
26. nov 2010

@lusika02 no niekedy v aprili ma termin.. neviem ktory je to tyzden.....

lusika02
26. nov 2010

@maria30
Majka ak nechces o tom pisat pochopim, ale ak sa smiem opytat, co sa stalo?
My nevieme, lebo Matusko sa narodil 30.12.2009 a na druhy den bol silvester- labaky nerobili, odberi sa kontaminovali a potom uz bolo na odberi pozde. Takze nevieme pricinu. Preto sa teraz tak bojim aby sa to neopakovalo.
Ale veru ako pises treba mysliet pozitivne kym sa da. Tak snad nam tie nase anjeliky posielaju tie nase deturence. Drzim palce.

lusika02
26. nov 2010

@danka.k
aha, nevadi, len som chcela vediet ci uz porodila. Dik Danka.

maria30
26. nov 2010

@lusika02 boli jednovajčné v jednom obale a to to už je vysoké riziko... nato nás od začiatku upozorňovali... Lujzka zomrela ešte v brušku cca v 23-24 týždni - udusila sa... ako sa potom dostali z mŕtveho telíčka toxíny do plodovej vody, tak to zapríčinilo predčasný pôrod.. to bolo v 26 týždni a Hanka to nezvládla, lebo že mala ešte nevyvinuté pľúcka.. na druhý deň po pôrode sa udusila... genetika vôbec nič nenašla ani pri jednej ani pri druhej (ani pitva)... morfologicky i geneticky boli zdravé... ale to do tejto temy nepatrí, tak stačí 😉

monilik
26. nov 2010

@lemge no super, blahozelam 😀 uzi si to, isto sa ti s programom a masazami prisposobia ked povies ze si tehu

monilik
26. nov 2010

musim vam este povedat co sa mi stalo. michichi.
prisla som domov z roboty a rozmyslala co idem varit na veceru... tak mi napadlo ze spravim brokolicu. pekne som ju odbalila z folie, normalne mi slinky tiekli ze si dam aj surovu a oddelila som jednu hlávku od druhej a tam som zrazu zbadala asi 10 hmýriacich sa 4-centimetrových chlpatych husenic a kopec miniaturnych huseniciek
este ze to na wc nebolo daleko..., toto som uz veru nerozchodila 😖
manzel pribehol za mnou ci som OK a co sa mi stalo, tak som mu povedala ze ja sa ten brokolice uz ani nedotknem, nech sa pozrie sam, veru aj on ostal zeleny ako ta brokolica
takze idem vymysliet nieco ine - kde nehrozia ziadne zivocichy... 😀

lusika02
26. nov 2010

@maria30
ok ,je to strasne smutne veeelmi ti drzim palce po tolkej bolesti aby prisla radost
My sme podla genetiky tiez obaja vporiadku (aj ked Katka ma DMO a Matusko????) Snad teraz dotretice to bude konecne zive a zdrave babo. Katka posledne tyzdne stale dranka sestricku 🙂(pritom este nic nevie xixi) a ked som jej povedala ze to sa neda, ze ake babenko v brusku narastie take bude a ona, ze dobre tak nech narastu 2 tebe bracek a mne sestricka :o)))
No zlata, mne je to jedno tak ked chce sestricku tak by som sa potesila aby ju mala, ale myslim, ze predycha aj braceka 😀 duuufam

danka.k
26. nov 2010

@monilik no krasny zazitok s brokolicou... bleeeeee asi by som aj ja smarala hned na zachod a v zivote by som ju uz nejedla

@lusika02 no nevies... si musite dve deticky urobit naraz. jedno tebe a jedno Katke 😀 😀 😀 zlate su tie deti...

mne dnes chrust povedal ze chce braceka ale vecer povedal ze uz nechce nic 😀 😀 😀 ze chce byt sam 😀 😀

lusika02
26. nov 2010

@danka.k
no dve naraz by som asi nestihala ☹ Katka ma DMO aj s nou je dost prace.
Katka tiez raz chce byt sama a potom zase chce sestricku, ale myslim, ze sa bude musiet zmierit so skutocnostou nech bude aka bude, ale jej veeelmi chyba surodenec tak duuufam,ze sa podari 🙂

danka.k
26. nov 2010

@lusika02 moj maly je zdravy a myslim ze dve by som tiez nezvladla 😉

peony
26. nov 2010

nasla som super stranku na vypocet pohlavia podla cinskeho kalendara,pocita to v lunarnych mesiacoch,staci zadat vek matky a mesiac pocatia,mne vysiel chlapec 🙂
http://www.obfocus.com/calculators/gender.htm

danka.k
26. nov 2010

@peony aj mne vysiel chlapec... tak som zvedava 😉 😉 😉

adulik23
26. nov 2010

ahojte.

2 dni som tu nebola, vela ste toho popisali, na vacsinu som chcela reagovat, ale samozrejme uz som vsetko zabudla. 😀
ja mam dnes vegeeeeet. muz siel na firemnu akciu a krpec uz spi. 😎

adulik23
26. nov 2010

@poeny dufam, ze to funguje. misko mi vysiel spravne a teraz mi vychadza dievcatko. 🙂

inac u nas doma to mame ako u @lusika02. misko chcel najskor sestricku a teraz chce sestricku aj braceka. sestricke bude spievat uspavanky a s bracekom sa bude hrat. 🙂

laurelle
26. nov 2010

@peony vyslo mi teraz dievca .. Ale nevysiel mi ani Alex ani Vanessa takze neviem-neviem .. Podla cinskej tabulky a podla chuti co sme sa tu bavili je to chlapec .. Ja uz neriesim 😀 😀

Baby mi sme dneska mali ist na vianocne nakupy s babami lenze Vivika prisla domov s crevnou virozou tak zase sme cely vikend aj buduci tyzden doma a to sme sa chystali na pekny vikend .. Dufam ze to nechytia aj Vanca a Alex alebo ja lebo by ma porazilo 😒 Je tu niekdo ?

peony
26. nov 2010

@laurelle ked som si skusala cez cinsky kalendar klasicky,ktory je na slov.strankach,tak mi vychadza dievcatko.Vestkyne mi uz roky hovoria,ze treti bude chlapec.Jedna mi dokonva vravela,ked moja najstarsia mala 1 rok,ze druha bude dievca a treti chlapec.Tak som zvedava.Kedy sa da najskor cez usg vidiet pohlavie?

danka.k
26. nov 2010

mne vysiel aj prvy chlapec.. a chlapca mame... ja budem rodit asi iba chlapcov 😀 😀 😀

laurelle
26. nov 2010

@peony 4-5 mesiac tak sa mi zda 🙂 Ozaj v kolkom sme my mesiaci ?? Tyzden viem len ten mesiac mi niak nejde do hlavy lebo logicky mi vychadza ze 1-2 ?? nechapem uz nic 😀 😀

peony
26. nov 2010

@laurelle koniec druheho mesiaca sme,od deviateho tyzdna zaciname treti mesiac 😀

laurelle
26. nov 2010

@peony vau to je super minule sa ma to pytala kamoska ze v ktorom som tak som zostala zaskocena 😀 😀 Vyzeram hlupo teraz 😀 😀

alex21
26. nov 2010

Ahojte.
Som hrozne unavena a vobec nestiham net takze velmi neviem co momentalne preberate. Tento tyzden som mala 3 torticky a Eliska sa stazovala, ze vsetky idu prec a nam nezostane ziadna tak som jej dnes urobila jablckovu aby mala radost.

@danciacik ,@lenka.s pozrela som vase albumy, krasne torticky ste napiekli. Lenka ty si ich uz napiekla viac ako ja si sikulka. Pridam vam aj ja svoj pre inspiraciu
http://www.facebook.com/album.php?aid=2019953&i...

maminky zelam vam pekny vikend a opatrujte svoje babenka v brusku 😵

peony
26. nov 2010

@alex21 jeeeej nadhera,pozeram,ze si zo Senca,tak to nie si odomna daleko - viem na koho sa mozem obratit 🙂

alex21
26. nov 2010

@peony dakujem ak budem vladat a stihat tak v pohode 😎
Ty si priamo z BA alebo z okolia

majkabudka227
26. nov 2010

@laurelle jeeej, my mame tiez vyrocie svadby 7. 7. /2007/. To bol iny svadobny maraton. Nas Patko je tiez dost aktivny, uz sme stihli mat vyklbeny laket a vyplach zaludka, lebo pojedol hnojivo ked sme sadili zemiaky......

majkabudka227
26. nov 2010

@peony Nezacina treti mesiac az od desiateho tyzdna?

majkabudka227
26. nov 2010

Inak baby ak sa smiem spytat, ako ste na to s intimnym zivotom? Mne byva zle, hoci nevraciam, ale vecer ma zaujima jedine postel a zaspim ako babatko a na nejake milovanie nemam absolutne chut ani naladu.

peony
26. nov 2010

@majkabudka227 mam taku tehu knizku a tam je,ze 9.tyzden-3 mesiac,aj na nete som sa tak docitala

katren
26. nov 2010

@laurelle tak gratulujem ku knizke......uz aby som aj ja mala ☹ ja idem 7.12. este len na potvrdenie, tak uvidime ako bude. Dufam, ze bude uz drobceka vidiet 😉

katren
26. nov 2010

@majkabudka227 aj ja si myslim, ze 9tt je treti mesiac 🙂

laurelle
26. nov 2010

@majkabudka227 uf musite to mat tiez zaujimave Alex si teraz zlomil nohu pri futbale aj rok aj den svadby mame rovnaky 🙂