Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@danka.k hej ja viem,ale je to vo väčšine prípadov pravda,že bez nevolností sa tak na tehu nemyslí a môže sa stať že sa o bábo príde.teraz je to velmi citlivé na všetko. ja vravím,že ked mi nič nebolo,tak som tehu neriešila a robila som všetko ako netehulka a možno to bolo zle v mojom prípade. lebo teraz nemám chuť robiť nič a papám len šalaty a zeleninu,lebo z iného mi je zle.
ahojte, tak sa stal asi zazrak, tak ako ma v stredu vystrasila, ze je po vsetkom, lebo na sone nic nevidno, dnes som bola v nemocnici u mojho porodnika a co sa nestalo, srdiecko som pocula bit, som sa pred nim rozrevala 🙂 uz som bola fakt v tom, ze namiesto dalsieho porodu mi bude robit kyretaz
inak mne tiez nejak zle nebyva, teda aj pri malej to tak bolo, len ma obcas boli pobrusko, take tlaky ako pri menstruacii, inak zeby rano vracat a pod, nic, ani sa mi nezmenili chute
no laurelle tu bola najcajstejsia prispievatelka a ked je to pravda tak je to dost od veci ☹
ahojte neviem ci je to este skoro ale chcem byt aj pozitivna pred tyzdnom som zistila ze som znovu tehotna 😉 je to uz 3 tehotenstvo a dufam ze do tretice vsetko dobre zijem v usa a tu som zatial dobreho lekara nenesla prve 2 tehotenstva skocili v 1 trimesti posledny pred 5 mesiacmi .Tento mesiac sme sa rozhodli ze to skusime znova a podarilo sa na zaklade toho ze tu vam nic nedaju na urzanie tehu do 12 tyzdna som si sama predpisala duphaston hned ako som zistila ze som tehotna a femibion uz predtym.Priznaky pred tyzdnom mi bolo dost zle teraz len niekdey ale dost casto ma boli v podbrusku a bradavky mam strasne citlive .Ostavam na pn len preto lebo predtym som si myslela ze to zvladnem aj v praci ale teraz budem len oddychovat a nic nerobit a dufam ze sa to podari a v lete budem konecne drzat malickeho v naruci ako vsetky tu v com verim ! 🙂
@flyangel velmi ma to mrzi. Viem co prezivas, prezila som si to pred 4-mi mesiacmi, potratila som v 12 tt. Chce to len cas. 😔
@miyya Nie vzdy je to pravda. Ja som pri Eliske nemala ani jednu nevolnost, nic ma nebolelo ani prsia som nemala citlive. Robila som vsetko mozne aj nemozne a nic sa nestalo. Pri druhom tehu mi bolo zle cele dni do 11 tt a nebolo to len ze ranne nevolnosti mne bolo zle cely den. Takmer nic mi to neumoznilo robit a velmi som sa setrila a v 12 tt som potratila. Vtedy lekar vravel, ze uz plod je mrtvy uz aspon 3 tyzdne a napriek tomu ze bolo babo mrtve mi bolo nadalej zle. Vobec som nespinila nic zacala som az v tom 12 tyzdni a tak som prisla na to ze som potratila.
Podla mna sa clovek nesmie nicim prehnane zaoberat nema sa prehnane setrit ale naopak ani nema nejak robit zas veci co by sa v tehotenstve nemali. Proste ma sa riadit zdravym rozumom. Toto tehotenstvo som si povedala, ze sa nebudem obmedzovat ale jasne ze ani nepojdem skakat na tranpolinu 😀 alebo popijat alkohol. 😨 Podla mna zena (nehovorim teraz o alkoholickach a narkomanka) do prveho trimestra nevie ovplyvnit ci babo udrzi alebo potrati.
Samozrejme su vynimky co maju zdravotne problemy od zaciatku a su sledovane lekarmi vtedy je jasne, ze ich treba pocuvat a ak treba tak viac oddychovat.
@petra53 Petkovi zelame vstko najlepsie.
ahojte baby, tak ja tu zatiaľ tiež moc neprispievam, v utorok idem prvýkrát k dr. tak dúfam,že bude všetko v poriadku. dnes mi bolo ráno veľmi zle. no keď som si prečítala, že sa tu vyskytol vymyslený nick a celý príbeh tak nerozumiem prečo to niekto robí. držím všetkým prsty aby babätká v brušku rástli a boli zdravučké 🙂
ahojte baby, mne je stale zle, len ked jem, tak mi je fajn, lenze ja nechcem stale jest, to kolko potom priberiem ☹ stale by som len nieco zula, jaaaaaaaj
inak k tej laurelle, neuverite, ale ja som mala pri nej takeho tusaka, a dovody: baby z anglicka pisali, ze sa tam chodi k nejakej midwife a ona nic o nej nepisala, len o svojej dr. a ako jej hned usg urobila a pritom baby pisali, ze aky je to problem v Anglicku a ze sa tam o ne ani dr. nestaraju a este po druhe, pisala, ze ide po troch rokoch do roboty a tam vobec 3r. materska nebyva, tak to ma len tak napadlo pri nej a vyzera, ze som sa nemylila ... vsak ale nevadi, ved nam nijako tym neublizila
ahojte ... nejako stracam prehad, obcas vas citam, ale pisat nejako nestiham, mala som doma choreho drobca a okrem toho stale spim ... nehorazne som unavena, som zvedava, ake budem mat zelezo po odbere ... zajtra ma caka hematka
z toho, co som postrehla posledne dni :
@flyangel , je mo to velmi luto a drzim ti palce, aby si sa co najskor pozviechala a opat otehotnela
@diorka no uplne presne si vystihla aj moje pocity aj co sa tyka laurelle - presne som myslela na toto, ze bola u dr v poradni a na usg, co mi na uk nejako nepasuje a aj ta jej materska ... ale co uz, ako pises, neublzila nikomu
no a tiez mi je stale zle od hladu, cize bud jem, alebo predychavam nevolnosti z hladu ... ale chuti mi len ovocie, zelenina a suche pecivo .... ostatne mi vsetko pachne 😒
juj, az teraz som si vsimla, ze uz som 10tt ? ... cool, uz tolko spim, ze mi cas unika 😀
ahojte ,som w nemocnici.trochu ma naplasail tak krv.vytok ale le trochu. Isli sme na pohotovost,tak si ma tu nechali.pichli inekcie a dali tri druhy tabl.ako to dopadlo s laurelle? Ale Widela som uz aj srdiecko
@karin1234 ahoj, no moc nadsena z toho nie som, zjedla som zatial asi tri 😒 akosi na to "nahodou" zabudam... 😕
ale pytala som sa dalsich doktorov tak povedali ze ublizit mi to nemoze a ze zrejme mal doky nejake podozrenie na nedostatocnost zlteho telieska tak preto mi to dal. ale ze sa to aj preventivne predpisuje. tak mi to pride cele divne...

@miyya kamoska ma dve deti a pri ani jednej nepozanala co je to byt zle... takze kludne nemusi byt zle 😉 😉