icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

monilik
28. nov 2010

@karin1234 uz sa tesis k dokymu, co? 😀

monilik
28. nov 2010

moj drahy sa po uplynulom tyzdni s uletenymi vcelami dnes o mna prikladne stara 🙂 uvaril obed, spravil puding s ovocim, nosi mi dzusiky, zakryva ma deckou, no uplny anjel 😀

danka.k
28. nov 2010

@monilik no akeho ty mas super muzika 😉 😉 😉 😉 moj je do stredy v robote tak si musim vsetko sama 😀

lusika02
28. nov 2010

@maxiberuska
Dakujem este sa tu len rozhliadam a zorientuvam 🙂

lusika02
28. nov 2010

@maria30
Majka nestraaaas, to si ani predstavit neviem, ze by boli dvojicky a este k tomu v tej mojej slabej maternici dufam,ze to bude jedno take akurat babo 🙂 Matusko bol velmi velky, narodil sa v 38tt a mal 3040g. Mne sa taky velky nezdal ale aj v BB mi povedali, ze bol velky. Aj ked ja som ho videla len na foteke ☹

karin1234
28. nov 2010

@monilik no jasné teším sa k dr. 🙂 no ale aj mam obavy aby bolo všetko ok.

karin1234
28. nov 2010

@monilik veru manželik sa prikladne o teba stará 🙂 ten môj je v práci ale aj tak som si urobila pohodičku a pohodlie 😀 cele dni by som najradšej prespala 😀

nawal
autor
28. nov 2010

@zdenush88 drzkaj sa
no bola som teda prekvapena ako sa niekto dokaze nudit, ale si skor myslim ze to je na psycho liecenie 😀
no mne konecne dosiel list od nemocnice, dna 10/12 sa asi konecne dockam prveho scanu. to by som mala byt asi 11-12tt.
vsak stale neviem ci je baby ok a kolko ich tam je 😀 😀 😀 😀

mmmk
28. nov 2010

Ahoj, vsimla jsem si, ze sem chodila i Laurelle, mrknete, s kym jste meli tu cest
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/zablokovani-uzivatelia/

katren
28. nov 2010

Ahojte maminky, tak ako ste sa dnes mali????
@zdenush88 drzkam palce, nech vsetko dobre dopadne....
Ta laurelle ma teda prekvapila, ved som s nou po veceroch vykecavala, lebo sa sem dostanem az vecer a to vas tu vela nebyva.....ale aj tak nechapem, naco to tak spravila???Ved ked sa chcela porozpravat, mohla napisat, nie?

peony
28. nov 2010

@zdenush88 joooj no len nech sa date doporiadku,drzte sa.

nawal
autor
28. nov 2010

@mmmk zaujmalo by ma ako sa na to prislo ze si to vymysla? lebo kebyze ste ju nezablokovali ani by sme to hadam nezistili a neaky debilko by si znas robil srandu par mesiacov 😠

karin1234
28. nov 2010

@nawal tiež ma to prekvapilo 😕

mmmk
28. nov 2010

@nawal mela nekolik shodnych znaku jako dalsi 2 nicky. Je dobre, kdyz uzivatelky spolupracuji a kdyz maji samy podezreni, ze si z nich dela nekdo srandu, oznaci prispevek, co se jim nezda a my dotycnou proverime 😉 Pokud je to nejaky mnohonasobny nicku, okamzite blokujeme.

danciacik
28. nov 2010

Ahojte, tak aký ste mali víkend. My sme ešte dnes oslavovali Larkine narodeniny, stihli sme aj sánkovačku ale museli ma zastúpiť dedko s babkou, ja nejak nevládzem.
Baby aj vás občas tak hrozne bolí podbrušok?

samain_night
28. nov 2010

vraj asi aj MY sem budeme patriť .. zajtra ideme overiť k MUDr. ahojte 🙂

peony
28. nov 2010

@danciacik mna tiez pobolieva obcas,hlavne,ked vela chodim.Som zo seba na nervy,lebo chodim ako v siedmom mesiaci.Pri prvych dvoch detoch som to nepoznala,fungovala som uplne v pohode. 😅

cervena_ciapocka
28. nov 2010

Ahojte 🙂 konečne som vás dočítala.
S tou "laurelle" ma to mrzí, že nás tu ťahala za nos 😒
A vidím, že sme v júlovkách prišli aj o bábo 😔
Baby, ja mám tiež strach, aj keď si nechcem nič namýšľať. Posledné dva týždne mi bolo zle, ale v sobotu akoby uťal. Celý deň som mohla jesť čo som chcela, a dokonca ani sladké mi nevadilo a vôbec mi nebolo zle. Dnes to isté. Tak sa normálne bojím či sa nedeje ničo zlé 😔 Ako je to vlastne z nevoľnosťami? Môžu trvať len dva týždne a potom nič? Alebo či je to tak na striedačku? Vo štvrtok som síce videla srdiečko, ale toto ma fakt nejak rozhodilo. Nie, že by ma to netešilo, že mi je dobre, ale mám strach 😔 Jediný príznak je, že ma bolia prsia, iné nič.

macekova
28. nov 2010

@cervena_ciapocka ... Ahojky ....neboj sa ...určite sa zajtra zobudíš že ti bude tak zle ako ti ešte nebolo 😀 😀 .... neboj ...buď rada že bábinko doprialo pekný víkend 😀 😀 ...koľké by s tebou menili 😉 😉

danciacik
28. nov 2010

@peony veď to, to. Asi to bude tak, ja sa pri tých svojich dvoch čertoch ani nezastavím

@cervena_ciapocka neboj sa mne pri synčekovi bolo zle asi dva týždne a potom som už mala iba žravú nemoc a ani som neregistrovala že som tehotná, nič mi nebolo okrem toho že mi bruško rástlo

adulik23
28. nov 2010

ahojte dievcata.
ako ste vikendovali, my len tak "lenivo".

@flyangel - to je mi luto 😢

kauza laurelle - ja si myslim, ze ju treba skor lutovat. asi sa nevie normalne zoznamit a porozpravat, tak sa odreaguvava tymto sposobom. 😝

@danciacik - aj mna pobolieva. a ked sa pozabudnem a prudko sa otocim, tak dostanem dost silnu supu do podbruska. musim si davat vacsi pozor.

@cervena_ciapocka - mne pri miskovi nebolo zle ani raz a teraz mi bolo tento tyzden v utorok strasne zle (asi 6 hodin vkuse) a odvtedy som zase relativne v poriadku. dufam, ze to nic neznamena. kazda sme ina a kazde tehotenstvo tiez.

daniela1974
28. nov 2010

@cervena_ciapocka ahoj. Mne byva tak zle, ze vraciam 7 x po sebe a den na to jem brindzove halusky s oskvarkami a zapijam kefirom bez znamok toho, ze by ma vobec mohlo napnut.
Takze klud, nic sa nedeje, toto striedanie chuti a je mi dobre a je mi zle to je normalne. Si totiz tehotna 😵 😵 😵

cervena_ciapocka
28. nov 2010

@macekova 🙂 juuj, ja sa len teším, že mi je dobre, ale ten čudný pocit mi nedá 😕 že ako to vlastne je, či sú tie nevoľnosti v jednom kuse, alebo pár dní dobre a potom zas zle, ktovie. Možno sa už moje telo nejak popasovalo s tou zmenou a preto to skončilo. Ach, budú to ťažké dva týždne do ďalšieho sona.

danciacik
28. nov 2010

@adulik23 tak som rada, že je to ok, lebo dnes ma riadne pobolievalo a boleli ma na ľavej strane aj kríže tak som bola z toho mimo

macekova
28. nov 2010

@cervena_ciapocka .... ono je to chvíľu dobre ...chvíľu zle ... ja som pri malej grckala až do 20.tt 😀 😀 ...teraz klop klop ešte som nevracala ....ale býva mi všelijako 😉 😉 .... a to s tým sonom mám aj ja ....len ja som ešte ani srdiečko nevidela ... a strašne rada by som bola keby bolo všetko ok ...ale to si koniec koncov prajeme všetky 😀 😀

cervena_ciapocka
28. nov 2010

@daniela1974 @adulik23 @danciacik ďakujem vám žienky za povzbudenie 🙂 mám len strach, lebo však sami vidíte, že koľké z nás prišli o bábo a stále sa to deje. Ja som to vlastne ešte ani nikomu nepovedala. Len mame, lebo veď je to mama 🙂 No a samozrejme manžel to somnou všetko prežíva.

cervena_ciapocka
28. nov 2010

@macekova a bola si už na sono? Ja som podľa sona dnes 6tt + 3 a na sono som bola keď som bola v 6tt+0

adulik23
28. nov 2010

ja som este tiez srdiecko nevidela.
ja som v octobri volala gynekologicke, ze potrebujem termin na preventivku a kym som dosla na rad, tak som bola tehotna. 🙂 sono mi sice urobila, ale srdiecko este nebolo vidiet. najhorsie je, ze ma objednala az na 3.1. a ja som si to v tom soku neuvedomila, ze to je taaaaaaaaaaaaaaaak pozde. 😔 niekedy o 2 tyzdne sa jej tam chcem nasackovat, nech mam kludne vianoce.

monilik
28. nov 2010

@danka.k 🙂 no veru niekedy sa mu zadari, vtedy ho nedam za nic na svete 😀

monilik
28. nov 2010

@karin1234 to je jasne ze mas obavy, to ma zrejme kazdy... ale verim ze bude vsetko v poriadku 😉