Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@cervena_ciapocka .... no ja som bola na sono teraz vo štvrtok ...to som mala začínať 8tt ....ale doki my našiel zrazeninu a bábinko bolo oveľa menšie ako malo byť ...povedal, že to vyzerá na 5 tt .....no dostala som lieky ...tak dúfam že o tie dva týždne ma poteší a povie že je všetko v úplnom poriadku . 😉 😉
@macekova aha, tak to možno aj kvôli tej zrazenine, a je dobré, že ti dal lieky. Ja som mala rozdiel podľa sona a posledného menzesu len 3 dni, takže to bolo ok. Aj keď podľa mňa sa to upraví, lebo tak malé bábo sa aj tak nedá tak presne pomerať. Ale mám skvelého manžela a veľmi mi pomáha a podporuje ma 🙂
A ešte by ma zaujímalo, čo vlastne popísala/urobila tá Laurelle pod inými nickmi. Nie, že by to bolo podstatné, ale len tak zo zvedavosti. Postrehli ste je iné nicky v nejakej téme? Alebo ako ju vlastne admini odhalili.
@cervena_ciapocka aj ja by to chcela vediet, tiez som zvedava 😅
Kocky, inak, ja mam asi zravu nemoc pri tomto tehu 😒 Ja by som stale len jedla a jedla. Dnes na obede som si 2x dokladala. Ak to takto pojde dalej, do jula budem jak slon ☹
ahojte kocky,ja som tu zas len na skok.normalne nevydrzim dlho sediet pri pocitaci.najlepsie sa vystriet.boli sme dnes na vianoc.trhoch a dobre sme premokli.dali sme si cigansku,lokse a volako pomaly mi travi. 😒 teraz mi tecu sliny,co tak slintam.mavate take slintanie tiez?take ako pred vracanim 😝
@katren aj ja stale kotim do seba.ked som hladna je mi zle,ked sa najem tiez 😖 najviac ma trapi,ze mi vobec nechuti surova zelenina,napina ma z nej...a mala by som ju jest.ovocie je ok ale z toho zas kyselina mi vychadza.no co som tehotna 😀 a to nehovorim o tom ako zacinam maskrtit 😠 uz som kupila druhy skleneny pohar s nutelou,a pred muzom som sa vyhovarala ze perfektny pohar-no nekup to 😀 😀
@cervena_ciapocka ahojte mne tiez bolo trosku zle a teraz zrazu nic ani prsia ma nebolia a citim sa dobre aj ja sa trosku bojim ci je to normalene .ja mam ist az 14 do poradne tak len pocitam dni nech to skoro zbehne .tak dufam ze vsetko bude dobre.a ta laurella to co bola zac nedocitala som sa o nej .tak sa drzte dobru nocku
dobre ranko, ako ste sa mali?
@cervena_ciapocka ahoj, mám presne takéto stavy ako ty a tiež som trošku mimo. Zrazu mi prestalo byť zle. Môžem všetko zjesť a tak, presne ako ty píšeš.... 8.12. idem na kontrolu, ja to dovtedy snád ani nevydržím. Mám normálne zlú predtuchu, vážne. nemyslím na to, myslím pozitívne, ale moc sa to nedá. ☹
@maxiberuska ahoj, ja nič moc, od piatka som sa zle cítila... nádcha, hlava ma bolela, v krku ma bolelo... ale nasadila som homeopatika a prešlo to... len mám také blbé pocity, zrazu mi prestalo byť zle ☹
@ivulik20 aj mne prestalo byt zle, až dneska ma teda rano naplo, ale inak už v pohode, chystam sa do mesta povybavovat veci, ale ked vidim to pocasie, ani sa mi nechce
@maxiberuska to sa ti ani nečudujem... ale aspoň dobre vymrzneš 🙂 A čo sa to stalo s tou laurelle? Vieš niečo?
mne zacalo byt zle vecer ked sme sli spat 😀 😀 😀 a teraz ze by mi bolo nejako dobre tiez nemozem povedat, ale tak este stale to nie je az tak hrozne 😀 😀 😀
moje dieta si este spokojne odfukuje v izbe a tesim sa na to kedy kukne z okna a uvidi tolko snehu 😀 😀 😀 hned bude chciet ist za dedom snehuliaka stavat 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@ivulik20 to bola zas nejaka babenka co sa nudila a vymyslela si vsetko
@ivulik20 @rena ja nechcem myslieť na nič zlé radšej 😕 Ktovie, možno to či nám je zle alebo dobre ovplyvňuje aj naša psychika. Dnes mi nie je nejak zle, ale opäť žiadna chuť do jedla, a môj žalúdok nie je ešte celkom v poriadku, tak ma to aj trochu teší 😀 😀 Och, už nech máme za sebou tie najrizikovejšie týždne.
no synator sa zobudil, potesil sa zo snehu, ze ide stavat snehuliaka z dedom 😀 😀 😀 😀 tak mu idem robit papat tak pekny den vam prajem 😉
vrrrrrrrrrrrrrrr, mna dnes vsetko tak neuveritelne rozculuje 😠
Rano sme mali nadherny budicek - o pol siestej znenazdajky obrovsky treeeeeeesk, tak sme si sadli celi vyplaseni ze co to... a to nam odpadla koncovka z garnize. nechapem ako sa jej to podarilo.... hm hm 🙄 a z toho zrejme prameni moja dnesna nalada. fuuu, este ze sme v praci, bo by si to muzicek odniesol, ... takto si mozem vybit hormony na kolegyniach 😀
a prajem krasny den, opatrne po tej smyklavej clupkanici!
ahojte tehulky 🙂 nestiham vas citat, nemam sem velmi moznost chodit, ale vsetky pozdravujem, aj vsetky nove tehulky, a zelam prijemne pohodove a zdrave tehu tyzdne 🙂 Tou s laurelle ma dost mrzi, vyzerala fajn. Ktovie, preco maju ludia potrebu vystupovat ako niekto iny..mozno ma problem a v cudzom zivote sa citi lepsie 🤐 kazdopadne viac ich tu snad nemame 🤐
@zdenush88 drz sa 🙂
@cervena_ciapocka tiez si myslim, ze to je aj o psychike a na nic zle nemysli, urcite je to ok 🙂 A mozno cloveku nie je zle aj vtedy, ked uz si telo zvyklo a nepotrebuje blbnut 🙂 ktovie.

@karin1234 🙂 ja som tiez prerelaxovala cely vikend, hoci som mala toho naplanovaneho dost... 😅 no ale treba si oddychnut, nie? 🙂