icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

danka.k
29. nov 2010

@lusika02 neboj budeme sa tu vsetky tesit az do jula 😉 😉 😉 a ja tajne dufam ze tato fazulka sa nebude pytat tak skor na svet ako prvy chrust v 31 tt 😉

monilik
29. nov 2010

@lusika02 🙂 si zlata, ale obdiv si veru nezasluzim. doma mam vzdy kopec planov co urobim a co musim a nikdy sa do nicoho nedokopem a v robote sa snazim hlavne udrzat hlavu na krku vo vzpriamenej polohe aby mi nekveckala a aspon trosku sa sustredit na to co robim... i ked v poslednej dobe sa mi to dajako nedari 😅
a ja este tiez nemam tehu knizku, bola som len na prvom vysetreni 22.11. videla som bublinku a machulku, ale po srdiecku este ani chyru ani slychu ☹ a na dalsie vysetrenie idem az 17.12. co je este straaaaaaaaaasne daleko...

lusika02
29. nov 2010

@danka.k
dik danka ved ja verim ze ano aj ked to asi nebude 28.7. ale minimalne o 2 tyzdne skor, ze vraj v mojom pripade to bude pravdep. okamzite po 38tt CR. Nech je ako che len nech sa nam tie deturence zdrave narodia a aj nadalej nech su zdrave a stastne 😉
Som sice unavena akoby som bola zdrogovana abo co a byva mi strasne zle a to nie len rano, ale aj tak si chcem uzit kazducky den tohto tehu....

monilik
29. nov 2010

@stanka79 no mne prvy raz veru tiez krv nebrali... ale slubili ze 17. vezmu krv, spravia ultrazvuk (dufam ze uz nebudem taka vystresovana ako naposledy a pobijem sa o fotku) a tak 🙂
myslim ze aj tebe na dalsom budu brat krvicku. to by uz mali! 😉

lusika02
29. nov 2010

@monilik
😀 ved ja nezvladam ani to , musim sa dokopat aspon nieco spravit aby sme aspon mali co jest a aby sme sa doma nestratili v tom neporiadku 😅
Ale kedze strach je silnejsi ako nejaka falosna odvaha tak radsej si robotu kuskujem a viac oddychujem ved robota neutecie 😉

monilik
29. nov 2010

@alex21 a neskusis zajst na vysetrenie k nejakemu inemu doktorovi? to je divne ze ta takto s vysetrenim posuvaju... zas na druhej strane ak sa citis dobre a nemas dovod urychlene navstivit dokyho, tak je to len pozitivne 😉

monilik
29. nov 2010

@lusika02 robota neutecie, len stale pribuda 😠 potvora! a nevie sa sama urobit!!! 🙄
no u nas to vyzera asi tak ze ked je uz manzel veeeelmi hladny a ja sa nemam k cinu tak navari aj sam 😀
s tym upratovanim je to horsie... ale nemame take caste navstevy... chichi. len problem je ze mne neporiadok dost vadi, tak som z toho potom este viac nervozna 😝

stanka79
29. nov 2010

@monilik no to neviem, lebo som sa pýtala sestričky či mám prísť aj na krv, tak mi povedala, že nie, že mám doniesť len moč

ivulik20
29. nov 2010

@alex21 tak to ti verím, že si naštvaná... ja by som bola tiež a dobre, že si sa ozvala a dohodla si to za týždeň. neviem či je toto správny postup tej doktorky. Veď to je také dôležité všetko pre nás, každá informácia, všetko. sa nevie do toho vžiť? Ja som bola 1.krát v 7. týždni a to mi brali aj krv na všetko. Nerozmýšlala si o zmene doktora?

lusika02
29. nov 2010

@monilik
ved to je aj u mna problem, ze ma rozculuje neporiadok a muz ma stale okrikuje, ze uz nemam tolko riadit, ale ked stale sa nieco najde ale teraz faaakt nevladzem a dost sa bojim prepinat sily tak len frflem, ze je strasny brloh 😠
Moj manzel tiez vari(chvalabohu) 🙂 tak sa striedame, ale on len masooo a to ja staaale nemusim, ale dobre padne ked napr. v nedelu doobeda nestojim za sporakom ale lezim pri TV ako tento vikend 😎

lubenka131
29. nov 2010

ahojte som tu nová..no ja už jednu dcerku mám,má 5 rokov a teraz čakáme nečakane 🙂 druhé..a termín máme zatial 9.7.2011 takže som v 7tt4dni...podla dr.je to bábo menšie o 5 dni ale to iste som mala aj pri prvej...tak dufajme ze vsetko bude ok.. 🙂

babula
29. nov 2010

ahojte,tak ja sa k vam tiez pridavam,dnes mi dr.ukazala bubliknku na sone,srdiecko este vidno nebolo,ale idem az 7.1.co je neskoro,a vtedy mi budu brat aj odbery,ale povedala som si,ze nebudem stresovat a uzijeme si vuanoce,pri prvom som sa nastresovala dost,tak dufam,ze vsetko bude ok.rermin mi vychadza na30.7.

monilik
29. nov 2010

@stanka79 no to su teda postupy... moznoze nepovazuju za potrebne brat krv... hm hm. kazdy doktor je iny, kto sa v tom ma vyznat?
🙄

monilik
29. nov 2010

@lusika02 hihi, aj ja som lezala cez vikend pri TV a mužik stal za sporakom 😀 (teda po tych huseničkach co som nasla uz musel 😅 )

lusika02
29. nov 2010

@lubenka131
ahoj aj ja som tu vlasten nova, ale vitaj 😀

lusika02
29. nov 2010

@monilik
sa necudujem 🙂

peony
29. nov 2010

@lubenka131 ahoj, to ti nejak divne vychadza,my cakame 14.7. a som 7+4...tak teda neviem

monilik
29. nov 2010

ahojte zienky, tak ja som sa uz preclupkala domov a idem sa napapat, ak do seba nieco dostanem... 🙂

danka.k
29. nov 2010

vitam nove babulky... 😉

juuuj baby tak vam zavidim ze vam ti vasi muzi navaria, moj navaril iba raz, ale aj tak som z neho zuriva ked je v kuchyni tak radsej si to urobim sama 😀 😀 😀 😀 😀

zuzula221
29. nov 2010

vitam nove zienky...
po dlhsej odmlke som sem mala cas nakuknut... vikend som prezila bez problemov... ako som uz spominala bala som sa, ze nase male tajomstvo vyjde navonok... ale nie... podarilo sa mi to utajit... takze to prekvapko mozno naozaj vyjde pod stromcek ako darcek... len muzicek spekuluje to povedat skor... ale dufam, ze sa mi ho podari presvedcit 😀

aj mne je stale zle... vodne i v noci... zajtra idem k svojej gynekologicke, tak dufam, ze je vsetko OK a budem musiet jej povedat o svojich stavoch 😖

maria30
29. nov 2010

ahojte

maria30
29. nov 2010

@lusika02 nebuď smutná.. ani ja som moje dvojičky živé nevidela... len na fotke.. a Lujzku vôbec... myslím, že je to tak lepšie... i keď si to tiež niekedy vyčítam.. uvidíš.. teraz nám to obom víde 😉

maria30
29. nov 2010

tak dnes som bola na kontrole a srdiečko krásne bilo 😀 tak som šťastná 😀 zatiaľ vyzerá byť všetko v poriadku 😉

maria30
29. nov 2010

a vítam nové tehulky 😀

danka.k
29. nov 2010

@maria30 gratulka k srdiecku 😉 😉 😉 😉 😉

maria30
29. nov 2010

@danka.k ďakujeeem 😀

katren
29. nov 2010

Ahojte maminky, tak aky ste mali dnes dnik? Nas tatinko dnes zobral na obed, myslim, ze pizzu nebudem chciet dlhsiu dobu vidiet 😀
@maria30 Gratulujem k srdiecku, uz aby som aj ja videla to nase 😵 tak straaaaaaaaaaaaaasne sa tesim....
@zuzula221 aj nas tatinko rozmylsa, ze dame vediet doma uz na Mikulasa (mala oslavuje prvy rocik a vsetky babky a dedkovia budu u nas), lebo aj on tak tesi, ze by to roztaral kade-tade 😀 ale uvidime, ak stihnem sono tento tyzden a budeme mat foto, tak hadam aj ano, ale ak nie, tak este asi vydrzime....chcela by som mat od dr. potvrdene, hoci testov mi vyslo sest pozitivnych 😀

danka.k
29. nov 2010

u nas to uz rodicia vedia, ale surodencom sme este nepovedali.. casuuuuuuuuu dost 😀 😀 😀

alex21
29. nov 2010

babulky dakujem vam za povzbudive slova. uz som sa skludnila mna to vtedy dost vytocilo, ze sa to vsetko len natahuje. Ja som proste po tom potrate omnoho nervoznejsia a nedockavejsia a zvlast este ked som prvy tyzden po oplodneni brala antibiotika. To som este nevedela, ze som tehu.
Lekarku nechcem menit lebo tato je vraj najlepsia v Senci ale ma toho uz vela a stale berie nove pacientky a potom nestiha. Okrem toho chodi k porodom co mi na jednej strane vyhovuje ale na druhej strane ju zas mozu kedykolvek odvolat a uteka z ambulancie.
Co sa tyka krvy tak to ma az tak netrapi. U nas krv bere az v 16tt ked sa robia tripltesty alebo ako sa to vola. Skor ma stve to, ze vsade pisu ze treba ist cim skor aby sa vylucilo mimomaternicove tehotenstvo a vselico ine ale ked sa aj snazis tak ta skor nezoberu. A este by som sa mala hlasit u diabetologa kvoli cukrovke ale nechcem tam ist skor nez budem mat potvrdene tehu tak aj preto ma hneva, ze sa to vsetko pretahuje.

alex21
29. nov 2010

Inak jedina pozitivna sprava dnesneho dna je ze dnes mi odvolali tortu. Sice peciem velmi rada ale v poslednej dobe som dost unavena a na tejto som mala modelovat bicykel aj s cyklistom. Este mam v decembri 3 a tento rok koncim.
Aj ja vitam nove tehulky. 🙂
Ine reagovat velmi nestiham. Idem si lahnut nech sa aspon jeden den dostanem do postele pred 22:00. Inak chodievam az okolo pol noci alebo na dalsi den.