icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

cervena_ciapocka
29. nov 2010

@pikha no aj mňa to napadlo, že to môže byť tým, že si už zvyklo. Ale dnes je mi už zas všelijako 😀 😀 ale viac ako nevoľnosť pociťujem takú únavu a niiiiiič sa mi nechce 😅 ale to možno aj tým počasím bude 😀 😀
A teraz si nepamätám, máte už potvrdené srdiečko?

katkatt
29. nov 2010

ahojte, my jedno julovciatko doma uz mame a zrejme nam pribudne dalsie 🙂

lusika02
29. nov 2010

@monilik
no tak to ste mali rano asi riadny stres 😉
Mas moj obdiv monilik 😉 ze pracujes, ja som taka unavena a je mi taaak zle ze mam problem venovat sa malej a umyt riad 🙄
Ako tu tak citam tak uz mate skoro vsetky potvrdene tehu a asi aj tehu knizky.Ja este nie som ani objednana, ale zajtra sa to uz dufam podari.
Tak tehulky prajem vela sil, malo nevolnosti a vela radosti z toho zazraku v brusku 🙂

lusika02
29. nov 2010

@katkatt
a ake to je mat julove babo? asi ho netreba tak babuchat, ked je tak teplucko 🙂
My mame doma septembrovku to bolo uz take uprsane posasie (2006)

stanka79
29. nov 2010

ahojte tehulky, nič sa mi nechce taká som lenivá, v práci nič nerobím, ešte nám aj poriadne nasnežilo, tak som išla do práce slimačím krokom, musela som si dávať poriadne pozor, aby som nespadla, nohavice mokré až po kolená, prečítala som vás tak priebežne, a že nick: laurelle bol vymyslený? to čo už je za vec? kto to vlastne zistil? a ako to zistia? to už sa musí niekto fakt poriadne nudiť

pikha
29. nov 2010

@cervena_ciapocka no a ja zas mam stale mierne zvysenu teplotu. Doktor povedal, ze to je uplne normalne v tehu, tak to beriem ako signal, ze vsetko je oka 😀 lebo zle mi nebyva chvalabohu vobec, akurat ta unava co aj ty pises. Srdiecko uz mame 🙂 bola som 16.11. a teraz idem v stredu zase.. s malou dusickou idem 🤐 ale hadam vsetko bude v poriadku. Ty si v ktorom tt?
@katkatt gratulujem 🙂 vitaj
@lusika02 ci skor, ci neskor.. hlavne nech je to dobre 🙂

katkatt
29. nov 2010

@lusika02 bolo to celkom fajn, nemala som stresy, ci mu nie je zima 🙂 skor som riesila ci bodynko s dlhym rukavom alebo aj kratkym 🙂 v porodnici nam kazali rozvazovat perinky, ked bolo horuco ...
inak ani ja som este nebola u lekara, chystam sa tak o dva tyzdne. Pri Ondrikovi som bola zavcasu a kazal mi prist o dva tyzdne a mu uz bilo aj srdiecko.
len som uz nevydrzala nepridat sem 😉

cervena_ciapocka
29. nov 2010

@pikha podľa sona by som dnes mala byť 6tt+4, uvidíme či sa to bude ešte meniť keď pôjdem na kontrolu a bábo sa už bude dať pomerať presnejšie. Ale rozdiel sona a poslednej mrchy je len 3-4 dni.

maxiberuska
29. nov 2010

@ivulik20 neviem nic

lusika02
29. nov 2010

@katkatt
vsak mne to uz tiez nedalo, len dufam, ze neskoncim skor ako pride jul 😒
toto je moje 3 tehu a je rizikove aaaz az, tak dufam, ze aj napriek vsetkemu bude vsetko ok a v lete sa dockame vytuzeneho surodenca pre nasu Katku 🙂

maxiberuska
29. nov 2010

@lusika02 do tretice, už to bude ok, 🙂odkial si?

alex2201
29. nov 2010

Ahojte maminky, tak sme boli dnes na sono a srdiečko nádherne bilo, videla som bublinku a v nej malé blikajúce srdiečko, strašne sa teším. 14.12. ideme na ďalšie a dostaneme už knižku. 🙂

maxiberuska
29. nov 2010

@alex2201 super, vidim, že už mate brmbítko🙂

petra53
29. nov 2010

Ahojte, ako po vikende? 😉 Vidim, ze este stale pribudame, mne sa to zda uz vecnost, co som sa dozvedela, ze som tehu 😀 😀 😀

flyangel
29. nov 2010

dakujem vám dievčatá za povzbudenie...teraz je to velmi ťažké ale určite budem bojovať dalej a verim že čoskoro aj tak budem držať v náručí svoje vytúžené bábo..
lucka1987 poslala som ti IP
lucylulu bola to moja prvá gravidita-potratila som v 7tt 😢 😢 😢
čiže to bolo 1.potrat a dúfam že aj posledný... 😖
babenky držím vám a vašim miminkám palce a zelam vela zdravia...
určite sa prídem na vás mrknúť 😉

cervena_ciapocka
29. nov 2010

@petra53 mne sa práve zdá že to vôbec nebeží 😅 akoby som stále bola v tom istom týždni aj keď sú to už vlastne 3 týždne čo to vieme. Ja už chcem nech je po 13-tom týždni a budem to môcť aj niekomu povedať a aj sa trošku "ináč tešiť" , niečo pekné kúpiť a tak 🙂

alex2201
29. nov 2010

@maxiberuska áno máme ale ozaj za skvelú cenu sa teším jak malé decko, pretože som presne tento chcela 😉

stanka79
29. nov 2010

ahojte, ja som si už musela v piatok kúpiť tehu rifle, lebo už som sa do nijakých nevošla, a veľmi ma tlačili aj keď som ich mala rozopnuté, takže už mám kľud a pohodu, je to oveľa lepšie

maxiberuska
29. nov 2010

@alex2201 ja vobec netušim, aky si veberieme my, stale to pozeram, neviem si vybrat🙂 už aj na vecičky pokukujem, len este neviem, co to bude, tak až potom

stanka79
29. nov 2010

@alex2201 krásny kočiarik, len v dosť veľkom predstihu, čo bola dobrá ponuka?

alex2201
29. nov 2010

@stanka79 dobra ponuka bola 300 aj s naklikavacou autosedačkou,slnečníkom, taškou na kočik, pláštenka akurát musím dokúpiť sieťku proti hmyzu a fusak, ale to nebudem riešiť nabližších 6 mesiacov určite 🙂

alex2201
29. nov 2010

@maxiberuska šak práve to, ale už mám doma dva úlovky zo včeličkami na leto v žltej farbe, aspoň nech niečo mám keď už sme na rizikovom od januára :(

rena
29. nov 2010

@cervena_ciapocka ahojte tak veru nech nam to zbehne .kedy mas ist ku lekarovi.

cervena_ciapocka
29. nov 2010

@rena až koncom budúceho týždňa. Jeee, tebe už svieti 10tt 🙂 ja som ešte len v siedmom, neskutočne sa mi to vlečie.

lemge
29. nov 2010

@zdenush88 ahoj,a nech si sup-sup doma a v klidku 🙂 drz sa,a gratulujem k srdiecku... 🙂

alex21
29. nov 2010

jaj babulky taka som nastvana, ze vam to sem musim napisat. Dnes som mala ist konecne na gyndu nech sa dozviem co a ako. Som uz v 10 tt a este som nebola ani na krvy ani nic a dnes mi sestricka vola, ze ci mozem prist o 2 tyzdne lebo nieco maju. Tak ma to nastvalo hovorim, ze to uz budem v 12 tt a este ani nemam potvrdene tehu ani nic. Tak potom mi povedala, ze za tyzden skor sa neda.
Strasne ma to stve lebo keby som isla teraz tak by som ju presvedcila aby ma skontrolovala este pred vianocami to by som bola uz v 13 tt a bola by som za rizikovym obdobim. Teraz ked pojdem az na buduci tyzden druhy krat ma do vianoc uz nezoberie a potom cele sviatky este budem cakat ci bude vsetko naozaj v poriadku. Normalne mi je do placu.

danka.k
29. nov 2010

@alex21 juuuj to mi je luto ze ta dnes nezobrala ☹ ☹ ☹ ale neboj vsetko bude v poriadku a cez 13 tt sa prehupnes v pohodicke.... vsetko bude dobreeeeeee
u mojej doky sa nastastie neobjednava... pridem a cakam... ale tam to ide vzdy rychlo takze pohoda 😉 😉 😉

baby ja som taka unavena stale, ja nevladzem ani nic robit.. dnes som umyla riad a sla som si hned lahnut 😀 😀 😀 a sli sme s malym do obchodu cca 200 m od domu a prisli sme domov a chcela som ist zas spat. 😀 😀

lusika02
29. nov 2010

@maxiberuska
No dufam,ze ano. Som z Kalinova, ale to je mala dedinka skor ti asi povie viac Lucenec alebo Poltar to su take vacsie mesta okolo nas.

lusika02
29. nov 2010

@alex21
ja by som snad len tolko, skus to hodit za hlavu a nestresuj sa lebo ten malinky drobcek citi co aj ty. Ja som tiez niekedy dost v strese mam choru dcerku a je to hlavne v poslednej dobe dost narocne este k tomu toto moje tehu je dost rizikove tak neviem ci sa tu s vami budem tesit az do jula (ale verim, ze ano)
Tak ti drzim palce, aby si ty aj babenko bola v pohode.

stanka79
29. nov 2010

@alex21 ja som bola prvý krát pred 2 týždňami a tiež mi ani krv nebrala sestrička, mám prísť až 21.12. aj to len do poradne, na krv ani zmienka, tak ma to tiež nejaké neteší, taký sú čudný tí doktori, pri tom som čítala na internete, že medzi prvé vyšetrenia patrí aj krv