Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
dobré ránko tehulky
ahojte dievčatá, ako sa dnes máte? Mňa začalo bolieť nad ránom brucho, cítila som taký divný tlak, tak som 4.45 vstávala, čo som už nemohla ležať. Ešte to trošku cítim, som v práca, len už to nieje také silné, ale ešte trošku cítim také tlačenie... čo to môže byť?
ahojte, na dnes som dostala termín u Mudr, tak držte palce, aby bolo všetko v poriadku 😎
@ivulik20 dobre ranko, všetkym, mne hovorila sestrička, že take bolesti možu byt, že sa roztahuje maternica, tak možno je to ono
Pripájam sa so želaním krásneho snehového rána /aspoň u nás v TN / :D
@gebriela inak laurelle nepis, už ju odtialto vyradili
@zdenush88 no ako sa mas? dufam, že je vsetko v poriadku...
@maxiberuska aha, to sa dá?ved tu má komentáre, no je tu toho toľko,že sa v tom stále neviem nejako orientovať :D
@gebriela pisali o nej, že to bola nejaka divna baba, vymyslala si , či co, baby to tu minule preberali..
dobre ranko julovky.
Vsetkym , ktore sa dnes chystate k dr. zelam vela stasticka.
Nestiham Vas vobec docitavat, len sa tesim, ze je nas tu uz tak vela. JA som bola vcera na utz, male ma 2,88 cm a pekne bijuce srdiecko. Dnes som absolvovala odbery krvi, mam sa obednat na vysetrenie odhalujuce vyvojove chyby a do poradne prist 3.1. 2011.
Idem vas predsa trosku pocitat. Som v praci, tak snad do 9 si mozem urobit este ´prestavku a popritom sa najem🙂
Tak pekny dnik 😉
@asandys kde sa budes objednavat na tie vyvojove chyby
@maxiberuska u nas v KE je take centrum prenatalnej diagnostiky, tak tam
dobre ranko vsetkym 🙂
@ivulik20 presne ako ti maxiberuska napisala, aj mne to hovorili.. roztahuje sa ti maternica. Pokial to nejde do nejakej ostrej bolesti, tak je to oka.
@samain_night drzime 😎
@asandys aj mna by zaujimalo to vysetrenie na vyvojove chyby, co je to?
baby, uz vam vyskakuje tehotenske brusko? ja neviem ci si to len namyslam alebo co, bezne ho mavam ploche ale teraz fakt mam pocit, ze uz tam cosi je.. ale nie je to este skoro? 😕
Ahojte 🙂 vítam nové tehuľky
@asandys a chodíš do toho centra aj normálne k lekárovi, či niekde inde?
Aj ja som dnes mala také pichanie v brušku, ale niekde tak pri kosti som to cítila 😕 trvalo to asi tak 10-15 sekúnd a od noci sa mi to stalo už 3 krát. Ráno tiež som mala taký čudný výtok, až som sa zľakla, lebo bol síce priesvitný, ale taký ružovo-hnedý (proste nebola to krv ani špinenie). No ale snažím sa byť pokojná. Si uvedomujem, že ešte nemám vyhrané, ale aj tak sa dokážem stále tak preľaknúť.
@pikha neviem to akosi rozoznať tú bolesť. O tom rozťahovaní viem, aj už som mala také že tu ma pichlo, tam ma pichlo.... tomu som nevenovala nejak pozornosť...ale toto sa mi nepáči. Nieje to ani silná bolstť ani kŕče, len to je taký dosť silný tlak až tak úplne dole. a v celom podbrušku ☹ Doktorovi idem 8.12., tak by som chcela vydržať, ale neviem teda...
Ahojte
@ivulik20 sme na tom asi podobne, tiez mam nejake divne bolesti posledne 3 dni .... nie je to nejaka silna bolest ani krce, ale je to divne .... poradnu mam 2.12, ale neviem, ci tie 2 dni vydrzim 😒
@asandys jeej, ty si z ke ? dokonca mame rovnaky termin, tak sa tesim 🙂 ... inak ak sa chces objednavat k dankovcikovi na skrining, tak to urob, co najskor, ja som volala minuly tyzden a termin mi dali na 21.12... tak, aby si to stiha 😉
pisete o bolesti, aj ja uz mam par dni bolesti a niekedy sa ani hybat nevladzem. 😖 Uvidim co mi povedia 10/12 na scane 😅
@asandys aha, pytam sa preto, lebo ja som sa už objednala, idem 21.12, a tebe povedali v ktorom tyždni aby si sa objednala?
@petra53 super fešáák🙂
bola som nakupovat, už som sa vrazila aj do detskeho, pozerala na vecičky hned som chcela take dupacky potom zasa body, nevedele som sa rozhodnut, či dlhy rukav, alebo kratky, ked to bude na leto, všetko take pekne, nakoniec som nič nekupila 😀 , uvidíme neskor, čo to bude a podla toho, ale už by som aj pod stromček aspon maličkost babatku chcela dat, čo poviete?
Babule, chcete vedieť či to bude chlapec alebo dievča? môj švagor už vyhlásil,že chce jednoznačne neter :D
@maxiberuska no to je dobrý nápad, apoň nejaký malinký cumlík nechať pod stromčekom na privítanie:D si ma inšpirovala :D ale zasa ja nemôžem ešte chodiť do takýchto obchod, lebo by som tiež všetko chcela a ešte tie vecičky nemám kam dať :D

ahojte kočky tak dnes ráno idem konečne ku doktorke, 😵 aj sa teším aj mám obavy čo mi povie. dám info ako som dopadla 🙂