icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

katkatt
30. nov 2010

@maxiberuska ja chodim Strbovi 🙂 este nie su prestahovani, ze?

zorina82
30. nov 2010

Ahojte, aj ja sa k vám pripájam,som v 8 tt. Prvý krát som bola u doktora min.týžden utorok, potešilo ma,že bolo vidno bijúce srdiečko,ďalší termín návštevy bude 21.12....ale ten čas tak uteká,že to o chvílu bude už tu,snažím sa byť pokojná. Už mám 1 syna,kt. má rok a 7mes. narodil sa v apríli,čo bol celkom dobrý termín. Teraz by to malo byť okolo 14 júla...to bude moc teplé počasie,ale verím že to zvládnem.Prajem všetkým,aby sme toto nie vždy príjemné obdobie zvládli v čo najväčšej pohode 😉 🙂

maxiberuska
30. nov 2010

@katkatt asi nie, ja tam chodim chvilku, chodila som na polikliniku, zatial je to v tom malom dome a kde byvas?

maxiberuska
30. nov 2010

@zorina82 dakujeme a vitaj medzi nami 🙂

katkatt
30. nov 2010

@zorina82 ahoj,vitaj, 🙂 moj syncek sa narodil 15.7. a bolo to celkom fajn, podla mna lepsie v juli ako v januari 🙂 aj tehotenskeho oblecenia nie je tolko treba 😉 a babo ma v brusku aj tak teplo, takze az taky sok to prenho nie je...

zorina82
30. nov 2010

@katkatt Verím,že to bude fajn,hlavne,aby dieťa bolo zdravé 🙂 a pri pôrode dobrý personál,to je jedno v akom termíne,len nech to všetko dobre dopadne.

zorina82
30. nov 2010

Ďakujem za privítanie 🙂

lubenka131
30. nov 2010

@peony ahoj.no mne je to tiez cudne podla poslednej menstruacie mi to vypocitali na 9.7 ale ze dieta je velke na 7+4a malo by byt 8+2 takže 5 dní rozdiel..myslím že to ešte zmení..aj pri prvej mi to spravil dal mi dva terminy... 🙂

lubenka131
30. nov 2010

@lusika02 ahojky tak vitáme obidve..aj ty si tehotná??

lubenka131
30. nov 2010

@katkatt baby kam by sa Štrbo sťahoval?ja som bola vcera u nho a nikto nic nespominal....ja o ničom neviem...ale som pocula zevraj je chorý...:(

maxiberuska
30. nov 2010

@lubenka131 ževraj ma nejaku ambulanciu novu na tej istej ulici ako je teraz, aspon som tak pocula, ale kedy sa tam prestahuje neviem

lubenka131
30. nov 2010

a kde tam je nejaky priestor na novu ambulanciu?snad ked pojdem 23.12 na poradňu tak pojdem správne 🙂

maxiberuska
30. nov 2010

@lubenka131 vobec netusim, ja chodim k štefanikovej, ona je tam u neho utorky 3 hod, idem 14.12

cervena_ciapocka
30. nov 2010

Žienky, hlavne tie čo už máte detičky neviete mi poradiť? Väčšinou keď idem na záchod a sa utriem tak je na papiery priesvitný výtok sfarbený tak do ružovo-hneda. Kebyže je papier farebný tak to sfarbenie ani nie je vidieť. Ináč mám nohavičky úplne suché. Tiež ako píšete, občas cítim taký akoby tlak v brušku. A keď napríklad kýcham tak úplne cítim ako sa mi napne bruško 😕 Nemôže byť to sfarbenie aj tým? Že mi napríklad pri tom kýchani praskla nejaká cievka a krv čo sa nevstrebala kým sa dostala von tak zostarla a zafarbila ten výtok? Nemám to stále, ale napríklad dnes som si to všimla zakaždým.

lubenka131
30. nov 2010

co?to sa tam inak pomenilo...ja ked som rodila pred 5 rokmi prvu tak tam bol len on,okrem štvrtkov-to bola višinská...a aj poradne boli len v stredu...a teraz su hocikedy a dokonca sa objednava...a inak štefániková ma rodila..

danka.k
30. nov 2010

baby vy dnes nemate co robit??? 😀 😀 😀 no to bude citania, ale poobednajsia pauza nezaskodi 😀 😀

@petra53 jeeeej aka krasna torta 😉 😉 😉 😉 a aj tvoj chrust 😉 😉 😉

@maxiberuska ty si ako ja.. nastastie ja by som sa do obchodov z malymi vecami musela trepat busom, ale uz mam 100 chuti poprat vsetky male vecicky a poukladat do skrine 😀 😀 😀

@gebriela ja chcem vediet to je jasne.. aj ked ja si uz teraz myslim ze to bude chlapcek 😉 😉 😉 😉 😉

@maxiberuska aj ja spavam na bruchu, ale uz sa snazim zvykat si spat na boku alebo na chrbte... lebo pri prvom som to odkladala a potom som uz nemohla vobec spat 😀 😀 😀

@gebriela jeeeej tak ty mozno budes mat dvojicky.. 😉 😉 😉 mm je z dvojiciek tak nam az tak moc nehrozia

@cervena_ciapocka no ja sice dieta uz mam, ale s tymto ti neporadim ☹ skus zavolat doky ona ti povie isto presnejsie ako my

maxiberuska
30. nov 2010

@lubenka131 ano? a aka sa ti zdala, ja som sa k nej len teraz prehodila, chodila som na polikliniku

ivulik20
30. nov 2010

@katkatt tak ja mám prvého syna januárového a teraz budem rodiť v júli 🙂 Takže si to pekne porovnám 😀 Ale ja mám skôr strach z tých horúčav, že či sa nebude ťažšie rodiť alebo tak... ale to sú len také úvahy. Hlavne nech je všetko ok 😉

lubenka131
30. nov 2010

@maxiberuska no neviem ja som ju ani moc nevidela...ja uz som lezala na stole v lokalke ked prisla otvorila vytiahla malu a hotovo 🙂

maxiberuska
30. nov 2010

@lubenka131 tak dobre 🙂 a celkovo trnavska porodnica ako?

lubenka131
30. nov 2010

ja sa nemôžem sťažovať..uplne v pohode dokonca sestričky chodili ku mne na izbu si požičať časopisy.. 🙂tak dufam že za tych 5 rokov sa to nezmenilo...no v lete to bude skoro 6 už 🙂

danka.k
30. nov 2010

no ja mam syna februaroveho, ale pustili nas z nemocky az v marci a to uz bola jar, takze sme sli z takej miernej zimy do tepla.. to mi prislo fajne.. teraz pojdeme z tepla do zimy 😀

lenka.s
30. nov 2010

@ivulik20 no to dufam a drzim palec .... ja nakoniec pojdem asi skor, volali mi z hematky, mam pozitivne protilatky proti trofoblastu .... uzasna sprava .... len sa neviem dovolat gynekologicke

@asandys no to je fakt, ze sa tam neda dovolat ... ale tiez som poslala e-mail a zavolali mi spat potom, takze sa neboj, ozvu sa urcite
jej, ak to je mila zhoda 😉

lenka.s
30. nov 2010

@cervena_ciapocka urcite by si sa mala poradit s lekarom ...

zorina82
30. nov 2010

@ivulik20 tiež sa trocha obávam tých horúčav aj ešte trocha toho,že v tom období bude väčšina doktorov na dovolenke aj detskí lekári.Ale možno sa obávam zbytočne.

zorina82
30. nov 2010

@cervena_ciapocka nestretla som sa s tým,ale ako každý radí...spýtať sa lekára

lenka.s
30. nov 2010

@zorina82 kedze uz jedno julovciatko doma mam, mozem potvrdit, ze sa obavas opravnene, porodnica v tomto obdobi dost trpi nedostatkom personalu, v nasom pripade si to najviac odniesol drobec, ale netreba sa bat, treba dufat, ze prave my budeme rodit v tych lepsich dnoch 😉

ivulik20
30. nov 2010

@lenka.s fúha.... toto niečo znamená, ale neviem čo... Už si to nepmätám. To je, že si vytváraš protilátky proti vlastnému plodu, myslím, či nie? A to sa potom čo robí v takom prípade? neboj sa, držím palce. všetko bude v poriadku, uvidíš. Ja si pôjdem tiež skôr, nejak to neprestáva tá bolesť, uvidím večer. Dúfam, že sa nebudeme hnať na pohotovosť ☹

zorina82
30. nov 2010

@lenka.s joj 😨 ,to dúfam 🙂

lenka.s
30. nov 2010

@ivulik20 no vraj je to o vytvarani protilatok proti placente, alebo tak nejako to podala dr .... povedala,ze v case,ked uz bije srdiecko a nenastanu komplikacie, tak sa to uz neriesi, len sa sleduje pravidelne plod na usg, kym sa uspesne nedotvori placenta ... vraj uz je na lieky neskoro, ale inak sa na to davaju kortikoidy (prednison tusim) .... ale uprimne sa dr zacudovala, ked som jej povedala, ze som na usg bola pred tyzdnom a vsetko bolo ok, aj akcia srdiecka .... tak teraz nervacim ....