Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@cervena_ciapocka ak nebude pn, musi sa hlasit, ale ked prinesie kopiu tehu knizky, nemusi sa preukazovat hladanim prace, len sa pride ukazat, zapisu jej navstevu, objednaju dalsiu a to je vsetko
@anieli_1 mne povedal tiez,ze to nic,ze praskne.Tak mu verim 😉
Po porodoch a po kojeniach som bola aj ja stihla,len to bolo straaaasne davno...Ja som sa pred rokom znova vydala a mam takeho uzasneho manzela,ze strasne dobre vari a kazdy den nieco ine a tak je to na mne teda poriadne vidiet.No co uz,po porode a kojeni schudnem...urcite...teda snad... 😎
@lenka.s aha, no poviem jej, že nech to skúsi s tou knižkou 🙂 a prinajhoršom aj poslať tú žiadosť mailom snáď nebude problém
@peony no ja si prave verim ze konecne priberem bo mi uz kosti trcia po porode mi islo vsetko len do mlieka a este si aj zo mna bralo sak to bolo aj vidno na malom za 2 tyzdne priberal 800g........dufam ze sa teraz na mna nieco nalepi:DDa dufam ze teraz to bude baba ..........:D
@pikha .. zatiaľ všetko OK , ale musím Vás opustiť ... posunuli nám termín o deň - takže budeme augustový 😅
držíme palčeky všem
ahojte maminky.....ale ste toho zas popisali 😀 Zas vas budem docitavat ked mala zaspi es 😉
Dnes som chcela mat zeleninkovy den, nech nevyzeram na konci tehu ako slon, tak som si robila salatiky a chrumala zeleninu stale, ale taka som bola hladna, ze som si spravila za tanier hranolkov 😅 Ale som dopadla, co???? 🤐
ahoj ja to tu vobec nestiham citat ale to neva ja sa len chcem pochvalit zajtra idem zas k dr tak dufam ze bude vsetko ok 😉 😉 😉 juj ale sa neviem dockat
@lubenka131 no čo sa Čecha týka, rodila som s ním, manžel mu dával obálku a nechcel si ju zobrat - naozaj... 😉 aj ked nakoniec sme mu ju nejak strcili, lebo mi to bolo blbé... lebo kedze som dostala bolesti na jeho sluzbu, tak ani zmluva nebola potrebná, tak aby mal aspon nieco... 😉 určite s ním idem rodiť zasa...
Podla mna je správne, ze ak si vyberies lekára, zaplatís si ho - ked ho chces mat k dispozícii vo dne, v noci, cez sviatky, na víkend - podla mna sú to zaslúžené peniaze... Tým duplom, ze som mala problémy a Strbo mi ani neurobil vysetrenia co boli povinné... Predsa mal aj obrovskú zodpovednost...
A mozem povedat, ze Cech pri mne ostal, neodisiel, naozaj sa staral... a pôsobil na mna veeelmi ukludnujuco... 😉
@anieli_1 tak aj my sme v 1izbovom byte a este aj budeme nejaky cas... rozdiel medzi detickami bude sice trosku vacsi ako u vas, ale aj tak mam obavy, ako budeme fungovat, dufam, ze sa deticky nebudu rusit ... ale zvladneme, neboj 😉 budu z nich aspon vacsi partaci, ked si budu vekovo blizsi 🙂
@katkatt no ved to ze uz teraz sa tlacime a co potom bude a maly je taky ze ked sa nieco len pohne je hore tak sa bojim ako to bude a muz je momentalne nezamestnany ale hadam do vtedy najde robotu.........ale berem to aj tak ze maly uz bude aspon trochu sebestacny aspon eda dufam sak mal by mat kol rok aj pol........a sak ked bude pekne pojdem von a tak aspon dufam to su moje predstavy 😅
@petra53 ono je to fakt o skusenosti...alebo tak jedna babka povedala...ja ked som mala problem z hnedym vytokom bola som na pohotovosti a sluzil akurat on-Čech a mne sa zdal byt uplne v pohode no sama to neviem odhadnut..povedal ze je to male ale ze este nie je nic stratene a ze nie ze budem na nho nadavat keby sa nieco stalo..ze je jedno kde lezim ci v BA alebo v prahe alebo v TT ked sa ma nieco stat sa stane a na to je aj medicina prikratka..a ma pravdu podla mna..a zas ked som bola tehotna s prvou tak velice srandoval na moju vysku ze mala som sa hrat s barbiami este(mala ked sa narodila som mala 21r)a ja som mu na to povedala no hra to bola ale s Kenom 🙂)))
@lubenka131 @petra53 ...baby moju malú mi odrodil taký asi tridsiatnik a do ryšava vlasy mal ....neviete ako sa volá ? ...ja sa medzi tými lekármi tam vôbec nevyznám 😎 😎
ešte som sa chcela opýtať, sú tu holky z BA? ak áno, prosím si poštu / správu kde chcete rodiť - nvm podľa čoho si vybrať - Kramáre? Bo tam majú podmienku, ak tam bude holka chodiť na ultrazvuk - čo je zadra - tak musí tam rodiť .. viete poradiť? dík
ked som bola s malym na porodnej vahe som mala 55:D a to vsetko len brucho......ked chces si pozri foto ja som mala hned brucho a aj teraz uz mam hned.......
kocky, tak ja by som brala 70kg 😅 vsetkymi desiatimi a vy tu rozoberate patdesiatky 😀 😀 😀 😀
Ahojte, tak aj ja sa pridavam k julovkam, aj ked este presny termin nemam, bude to v juli...kocky nebojte sa priberania, ja som rodila pred 7 mesiacmi, pribrala som 30 kg a dnes mam zasa povodnu vahu...a ide sa odznova 🙂 Dufam, ze vsetko dobre dopadne, lebo este stale kojim...

@erika12345 , @petra53 , @maxiberuska dakujem baby, uvidime, co cas prinesie .... rano idem na usg a na krv, hrozne sa bojim... akoze hematologicka sa snazila byt velmi optimisticka, ale kedze to je kamaratka tak jej to az tak jedno nebolo a na hlase to bolo pocut ... uz ked sa sestricka ozvala, som pocula po hlase, ze je cudna ☹