icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

katren
1. dec 2010

@miyya tak oddychuj a gratulujem 🙂

miyya
1. dec 2010

@lenka.s tie tvoje praclíky ma zaujali.ja teraz nemám velmi velké chute na nič,ale ak je to rýchle,tak to rada urobím.lebo zošaliem,čo sama neviem čo mám jesť. 🙂 🙂

miyya
1. dec 2010

@lenka.s včera som si čítala čo sa ti stalo. tolkokrát potrat,,no strašné,ale teraz to dopadne dobre,verím tomu.

peony
1. dec 2010

@miyya blahozelam k srdiecku,uz by si si mohla nahodit aj v kolkom si tyzdni 😉 a na kedy ti vychadza termin podla usg?

anieli_1
1. dec 2010

@katren a kedy to maju schvalovat?aaaaa ja mam super svokrovcov vela nam pomahaju aj byt nam dali ale proste si uzivaju zivot (aj ja by som taky brala 😀 )a mne vcera svokra doniesla perkelt len som halusky spravila a bolo super asi mala na zvys a niekedy mi kamoska nosi lebo ma malu chladnicku a mama jej robi kucharku tak jej kopec nosi a este aj svokra a ona nevie co s tym tak sa zbavuje u mna toho aby to nemusela vyhodit 😀 😀 a moj muz zje jak za kona tak aspon usetrime 😀 😀

miyya
1. dec 2010

@peony och ale vieš mna tu nenormálne otravuju známi,tak ani velmi nechcem a ani sem velmi neprispievam preto. tak čakám kedy sa date do sukromnej témy.len sem sem tam píšem,aby ste ma tam potom zo sebou zobrali. 😀 😀

miyya
1. dec 2010

@anieli_1 no tak to máte super. aj ja chcem. ja sa k svokrovcom zase nevyjadrujem. ale tak dobré vzťahy nemáme aj ked bývame vedla seba.asi to bude tým.

miyya
1. dec 2010

@anieli_1 inak tvoj muž sa mi zdá byť velmi známi. ale nevedeala som ,že si tiež julovka,len minule som si ťa všimla na hlavnej stránke. len si neviem spomenuť odkial ho poznám.

anieli_1
1. dec 2010

@miyya no moj muz je v nr velmi znami az moc az mi to niekedy vadi.........hovori ti nieco corado?

miyya
1. dec 2010

@anieli_1 nie nie ja som neni z Nitry ,ale možno som ho videla často ked som chodila do roboty a preto.ale po mene ho nepoznám a ani tak neako. tak asi len z roboty ako zákazníka,ked som predávala diely do aut.ale máš krásne fotky ako tehulka a aj zo svadby.

peony
1. dec 2010

@miyya ale sukromna tema uz je, napis katuskad a ona ta tam da.Sme tam vsetky z jesennych snaziliek 2010. No z mojho okolia sem nikto nechodi.Neviem si predstavit,ze by som sa mala bat sem prispievat,pre nejakych inych ludi.

miyya
1. dec 2010

@peony ahaa tak ale to tieto julovky už máju temu.lebo snažilkovu temu uz mám.to sme snažilky z leta. 😀 😀 😀 ani by si neuverila aké som ja mala problemy z toho,ze som sem dakedy niečo trošku intimnejšie napísala a dozvedeli sa to známi a tak bolo to dosť nepríjemné.môj muž by ma zabil,keby vedel,ze prispievam do verejnej témy znova.

anieli_1
1. dec 2010

@miyya no sak to ze my sme sami a nevidime sa aztak casto tak to asi za to.........a no hej som julovka ale nejak mi neslo si vypocitat termin raz mi vychadzal august raz jul a kym mi doslo ze si to vypocitam na nete tak to trvalo to asi uz ta tehotenska zabrzdenost:DDDa dr idem v piatok tak som zvedava ci som sa trafila do terminu ale ratala som to na dvoch kalkulackach na nete tyk by to tak malo vyjst:D

anieli_1
1. dec 2010

@miyya a kde si ich predavala?a dakujem:D

miyya
1. dec 2010

@anieli_1 no tak preto,lebo ked ich vidíš stále a oni vlastne nikam ani nechodia a nemaju ani priatelov,len celé dni doma sedia,tak je to otravné

no ja som si merala bazalnu teplotu a podla nej viem kedy bola ovu a snažili sme sa dva dni prednou,tak som zvedavá,ale sedí mi to na 22.jula a aj podla utz.

Komu chodíš??

miyya
1. dec 2010

@anieli_1 no pred materskoru som robila v araveri.

miyya
1. dec 2010

@anieli_1 to je vw a audi

anieli_1
1. dec 2010

@miyya no tak to je jasne ze odkial ho poznas mal audi tt take strieborne poprerabane taky zvuk mal na tom zvlastny..ked som otehotnela sme ho predali:((

miyya
1. dec 2010

@anieli_1 jaaaj jasné už si pamätám myslim. 😀 😀 😀 robila som mu pár cenových ponuk

anieli_1
1. dec 2010

@miyya no a my sme si davali sakra velky pozor a aj tak sa stalo moj gynekolog povedal ze su pary co su proste spolu strasne plodny 😀 a chodim ku kunskemu najsamlepsi dr na svete v zivote by som nemenila skoda ze uz nerodi len ked si ho zaplatis........

anieli_1
1. dec 2010

@miyya aky je ten svet maly:Da no sak on ho uplne cele prerobil bolo ako nove a za taku nic cenu co sme ho predali az mi bolo luto:(

dd2112
1. dec 2010

@stanka79 no jasne je to podla poslednej menštruácie ,ešte sa nám to bude menit podla prvých pohybov,podla velkosti drobčeka..a tebe byva tak zle ? mne celý deň...dnes som bola po týždni konečne vonku ,snežilo ale bolo fajn

katren
1. dec 2010

@anieli_1 aj my mame takych super svokrovcov....cez tyzden tiez nemusim stela varit, ked vari, vzdy zavola, ci si nedame s nimi....este ze mame spolocny dvor a nemusim chodit ani cez ulicu 😀

anieli_1
1. dec 2010

baby inak aj mn je dost zle nemozem ani nic jest ale to neni dobre bo este kojim dnes som zjedla na silu trochu cestovin s morcadelou a som skoro to vykotila do hajzla.... 😖

shellynka
1. dec 2010

Ahojte dievcata, strasne drzim palceky vsetkym tehulkam, nech to dotiahnete do konca a nech babatka posluchaju a nestresuju maminky (-_-)
Ja som sa sem bala pridat a tesit sa kedze som nedavno potratila a teraz som zisitla ze som opat tehotna. Hovorila som si ze pockam a nenapisem az ked bude 100percent potvrdene.
Ale musim, lebo chcem pocut ci sa to aj vam niektorej stalo lebo uz mam hlavu v smutku ☹
Vela rokov som brala HAK viac ako 10rokov, prve tehotenstvo skoncilo v 6tt samovolnym potratom a teraz som mala15.10 poslednu ms ale nemam ju pravidelnu kedze som dlllho brala HAK tak sa cyklus nestihol rozbehnut. A teraz som mala ms dostat okolo 12.11 a nedostala tak som si urobila test ale ten vysiel pozitivne az 24.11 a tak som dnes isla k dr a ten povedal ze nic nevidi a nevylucuje mimomaternicovu tehotnost.
Prepacte ze som sa tak rozpisala ale nemam sa komu postazovat lebo som nikomu po tej mimulej skusenosti nic nehovorila teraz som zufala.

anieli_1
1. dec 2010

@katren tak to ma fakt super my sme tam boli cele leto tak sme jedavali tiez tam a fajn v bazeniku a mozno by som aj pristala tam byvat oni maju dom tak rozdeleny akoby bol hore dalsi byt aj vchod ma druhy aj kuchynu proste vsetko aj detska je tam zariadena.....
@miyya a inak co je kusok od araveru N-motor kde je nissan ford tak to vlastnia moji svokrovci

aniicka24
1. dec 2010

@monilik dakujem tak je vsetko ok srdiecko bije tak jak ma a 17.12 idem na krv a uz dostanem aj knizku juj ale som moc rada ze je vsetko ok 😉 😉 😉

dd2112
1. dec 2010

@shellynka milý doktor )))ved ešte nemusí byt nič vidiet..nestresuj sa a kedy máš íst zase k doktorovi?

aniicka24
1. dec 2010

@rianka7 no presne nevedela som sa dockat a mala som obavy aby bolo vsetko ok ale som stastna je vsetko ok tak to je super 🙂

shellynka
1. dec 2010

dd2112 zajtra mam ist na krv a ze sa uvidi ze ako bude stupat hcg ale zskocilo ho ze vidi nejaku volnu tekutinu mimo maternice a cudne tkanivo a v maternici vobec nic.