Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@katren a kedy to maju schvalovat?aaaaa ja mam super svokrovcov vela nam pomahaju aj byt nam dali ale proste si uzivaju zivot (aj ja by som taky brala 😀 )a mne vcera svokra doniesla perkelt len som halusky spravila a bolo super asi mala na zvys a niekedy mi kamoska nosi lebo ma malu chladnicku a mama jej robi kucharku tak jej kopec nosi a este aj svokra a ona nevie co s tym tak sa zbavuje u mna toho aby to nemusela vyhodit 😀 😀 a moj muz zje jak za kona tak aspon usetrime 😀 😀
@peony ahaa tak ale to tieto julovky už máju temu.lebo snažilkovu temu uz mám.to sme snažilky z leta. 😀 😀 😀 ani by si neuverila aké som ja mala problemy z toho,ze som sem dakedy niečo trošku intimnejšie napísala a dozvedeli sa to známi a tak bolo to dosť nepríjemné.môj muž by ma zabil,keby vedel,ze prispievam do verejnej témy znova.
@miyya no sak to ze my sme sami a nevidime sa aztak casto tak to asi za to.........a no hej som julovka ale nejak mi neslo si vypocitat termin raz mi vychadzal august raz jul a kym mi doslo ze si to vypocitam na nete tak to trvalo to asi uz ta tehotenska zabrzdenost:DDDa dr idem v piatok tak som zvedava ci som sa trafila do terminu ale ratala som to na dvoch kalkulackach na nete tyk by to tak malo vyjst:D
@anieli_1 no tak preto,lebo ked ich vidíš stále a oni vlastne nikam ani nechodia a nemaju ani priatelov,len celé dni doma sedia,tak je to otravné
no ja som si merala bazalnu teplotu a podla nej viem kedy bola ovu a snažili sme sa dva dni prednou,tak som zvedavá,ale sedí mi to na 22.jula a aj podla utz.
Komu chodíš??
baby inak aj mn je dost zle nemozem ani nic jest ale to neni dobre bo este kojim dnes som zjedla na silu trochu cestovin s morcadelou a som skoro to vykotila do hajzla.... 😖
Ahojte dievcata, strasne drzim palceky vsetkym tehulkam, nech to dotiahnete do konca a nech babatka posluchaju a nestresuju maminky (-_-)
Ja som sa sem bala pridat a tesit sa kedze som nedavno potratila a teraz som zisitla ze som opat tehotna. Hovorila som si ze pockam a nenapisem az ked bude 100percent potvrdene.
Ale musim, lebo chcem pocut ci sa to aj vam niektorej stalo lebo uz mam hlavu v smutku ☹
Vela rokov som brala HAK viac ako 10rokov, prve tehotenstvo skoncilo v 6tt samovolnym potratom a teraz som mala15.10 poslednu ms ale nemam ju pravidelnu kedze som dlllho brala HAK tak sa cyklus nestihol rozbehnut. A teraz som mala ms dostat okolo 12.11 a nedostala tak som si urobila test ale ten vysiel pozitivne az 24.11 a tak som dnes isla k dr a ten povedal ze nic nevidi a nevylucuje mimomaternicovu tehotnost.
Prepacte ze som sa tak rozpisala ale nemam sa komu postazovat lebo som nikomu po tej mimulej skusenosti nic nehovorila teraz som zufala.
@katren tak to ma fakt super my sme tam boli cele leto tak sme jedavali tiez tam a fajn v bazeniku a mozno by som aj pristala tam byvat oni maju dom tak rozdeleny akoby bol hore dalsi byt aj vchod ma druhy aj kuchynu proste vsetko aj detska je tam zariadena.....
@miyya a inak co je kusok od araveru N-motor kde je nissan ford tak to vlastnia moji svokrovci
dd2112 zajtra mam ist na krv a ze sa uvidi ze ako bude stupat hcg ale zskocilo ho ze vidi nejaku volnu tekutinu mimo maternice a cudne tkanivo a v maternici vobec nic.

@miyya tak oddychuj a gratulujem 🙂