Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
@dejna20 asi väčšina lekárov je dnes so súkromnou praxou. A co je to veľa ? Je to viac ako stovka ročne ? Ja uvažujem aj nad možnosťou ze Vsetín nebudeme stíhať ze by som si zazichrovala aj BA ale teda na Antolsku sa mi nechce. Na Ružinov som počula všeličo, ale zas keď ma žena zaplateného dr... Len je tažko nájsť dr ktorý by bol naklonený vaginálnemu pôrodu po prvom cisárskom. Ja som sa zapovedala ze spravím všetko preto aby to šlo (čítam knihy, mam v pláne kurz hypnoporod knihu uz mam doma 😁, chcem plávať, chodím na prechádzky, chcem kúpiť ešte balónik ale to stačí až v 30 týždni) no a nájsť dr ktorý to ocení by bolo super 😅
Krásna decka 😘 to je ta z Pepca ? My sme uz tiez kúpili. Teda manžel kúpil takú osusku s kapucňou. Pozerali sme aj vecicky ale neviem, mne sa zdajú veľmi drahé v niektorých obchodoch. Kupovala som si v Lindexe tehu veci a jedna detská bundicka alebo skôr mikina stala 18€ 😳😳😳
@dejna20 idem kuk 🌷
Tak to.uz urcite su 🙂
@36evina36 prat jasne..to budem aj ja prat predtym ako to zacnem pouzivat..zatial som to neprala lebo dovtedy by aj vyprchala vona :D ako tesco ma velmi pekne veci aj detske..ale ked som videla kde skladaju babatkovske veci a deky.. tak hroza.pri mysiach, vsade trus v tych klietkach,vela krat aj na veciach
Inak to tesco. Baby tam nejsu ani dobre ceny ak idete po cenach. 2pack overalu teplakoveho stoji 14-17eur.
To uz sa moc od nextu nelisi.
Pepco fajn ceny, maju aj body aj vsetkp ale zase nie vzdy velkosti sedi pri tCh najmensich vecich a roztaha sa to po jednom prani (nie vsetko, treba vyberat) a zlozenie kukajte, do roka ziadne umeliny by som na telicko nwdavala, hlavne ta prva vrstva.

@nivea777 cipky nemam mam len tabletky ale vacsinu zaberu uz som ich asi 10 vypila