icon

Termín pôrodu apríl 2017

dadada8388
10. aug 2016

Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒

36evina36
2. nov 2016

@nivea777 cipky nemam mam len tabletky ale vacsinu zaberu uz som ich asi 10 vypila

pininka
2. nov 2016

@tutu_1 ja radsej plavanie nie, zatial som furt nieco chytila odspodu. Ja uz mam dva cisaraky za sebou,moj porodnik mi uz povedal ze inak rodit nebudem.

nivea777
2. nov 2016

neviem,ci to tu nebolo uz pridane.. "trochu" morbidne ale rozosmialo ma to :D

36evina36
2. nov 2016

@nivea777 moj skrecek mal take napajatko

nivea777
2. nov 2016

@36evina36 aj moj zajac ma take :D neviem ci toto mysleli vyrobcovia vazne alebo to ma byt len zart ale dufam,ze sa nenajde clovek ktory by to vyuzival doma :D

dejna20
2. nov 2016

@tutu_1 ba ma sukromnu ambulanciu. Plati sa unho dost a potom rodi v ba v ruzinove. A chodi k porodom 😂 vsak pri mojom prvom bol.

pininka
2. nov 2016

@nivea777 jemime co este nevymyslia, hroza

dejna20
2. nov 2016

@nivea777 😂 mne to pride ako vtip. Vsak by v tom mlieko skyslo 😂
Moj teda na um nebol ale susedkin hej a vzdy mu pripravovala cerstve mlieko.

nivea777
2. nov 2016

este som nasla toto.. jedna baba to mala na svojom blogu tunak :D

tutu_1
2. nov 2016

@dejna20 asi väčšina lekárov je dnes so súkromnou praxou. A co je to veľa ? Je to viac ako stovka ročne ? Ja uvažujem aj nad možnosťou ze Vsetín nebudeme stíhať ze by som si zazichrovala aj BA ale teda na Antolsku sa mi nechce. Na Ružinov som počula všeličo, ale zas keď ma žena zaplateného dr... Len je tažko nájsť dr ktorý by bol naklonený vaginálnemu pôrodu po prvom cisárskom. Ja som sa zapovedala ze spravím všetko preto aby to šlo (čítam knihy, mam v pláne kurz hypnoporod knihu uz mam doma 😁, chcem plávať, chodím na prechádzky, chcem kúpiť ešte balónik ale to stačí až v 30 týždni) no a nájsť dr ktorý to ocení by bolo super 😅

nika14121
2. nov 2016

@nivea777 veď ja som iba napísala ako to bolo v mojom prípade a nie vždy treba robiť paniku

dejna20
2. nov 2016

@tutu_1 mas ipcko. 😉

dominini
3. nov 2016

baby ja som vcera kupila konecne uuplne prvu vecicku pre babatinko 🙂

nivea777
3. nov 2016

@dominini skvela je..ja by som sa do nej najradsej zabalila

36evina36
3. nov 2016

@dominini mam taku istu 🙂 je uplne uzasna

dominini
3. nov 2016

@nivea777
@36evina36 je uuzasna, ja som na nu pokukovala este strasne davno, ale boli len ruzova a modra, a vcera som isla len nahodou okolo a boli tam uz aj hneda a bielunka, tak som vzala bielunku uz bola predposledna 🙂 tie decky idu strasne rychlo sa vykupia 🙂 a este ste si nieco kupili? 🙂

nivea777
3. nov 2016

@dominini no ja som kupovala najnovsie len hentu bielu a hnedu deku a pyzamko ci co to je.. a este 2 latkove plienky

tutu_1
3. nov 2016

Krásna decka 😘 to je ta z Pepca ? My sme uz tiez kúpili. Teda manžel kúpil takú osusku s kapucňou. Pozerali sme aj vecicky ale neviem, mne sa zdajú veľmi drahé v niektorých obchodoch. Kupovala som si v Lindexe tehu veci a jedna detská bundicka alebo skôr mikina stala 18€ 😳😳😳
@dejna20 idem kuk 🌷

36evina36
3. nov 2016

@dominini dnes mi ma pridt balik je tam prebalovacia podlozka taka mala vybavicka ked dorazi odfotim

dominini
3. nov 2016

@tutu_1 aano z pepca 🙂 maju tam rozne farby 🙂 ja osobne budem vacsinou nakupovat v pepcu lebo tam maju naozaj prijatelne ceny za rozne vecicky 🙂

nivea777
3. nov 2016

@dominini mne sa tiez ceny v pepcu pacili..ale vsetko sa tam asi kupit neda..aspon tam kde som bola nemala take obycajne body a nohavice.. este aj v tescu maju detske veci,ale tam dufam nic nekupime

36evina36
3. nov 2016

@nivea777 svagrina kupovala veci v tesku aj mi niektore zostali a su pekne

nivea777
3. nov 2016

@36evina36 maju tam pekne veci,ale viem ako to tam chodi a ako zaobchadzaju s detskymi vecickami..potom jedine poriadne par krat vyvarit

36evina36
3. nov 2016

Tak to.uz urcite su 🙂

36evina36
3. nov 2016

@nivea777 periem vsetko nove aj nase a uplne jedno ci to je znackove a ci od cinana

nivea777
3. nov 2016

@36evina36 prat jasne..to budem aj ja prat predtym ako to zacnem pouzivat..zatial som to neprala lebo dovtedy by aj vyprchala vona :D ako tesco ma velmi pekne veci aj detske..ale ked som videla kde skladaju babatkovske veci a deky.. tak hroza.pri mysiach, vsade trus v tych klietkach,vela krat aj na veciach

36evina36
3. nov 2016

@nivea777 to myslim robia vsetky velke obchody

zabka12
3. nov 2016

@nivea777 neboj podla mna ani pepco ani ine obchody na tom nebudu lepsie😒 ale presne preto aj ja vsetky veci aj nove periem... 😉 A potesim ta, bud rada, ze si nezazila: pekarne, masokombinat a ine... Proste to by clovek uz nic nemohol ani kupit a ani jest😉

nivea777
3. nov 2016

@zabka12 no zazila som cele tesco cize tam aj maso,pecivo atd atd.. v podstate kopec retazcov ci uz s oblecenim alebo kozmetikou.. ale v tescu to bolo najhorsie s hygienou

dejna20
3. nov 2016

Inak to tesco. Baby tam nejsu ani dobre ceny ak idete po cenach. 2pack overalu teplakoveho stoji 14-17eur.
To uz sa moc od nextu nelisi.
Pepco fajn ceny, maju aj body aj vsetkp ale zase nie vzdy velkosti sedi pri tCh najmensich vecich a roztaha sa to po jednom prani (nie vsetko, treba vyberat) a zlozenie kukajte, do roka ziadne umeliny by som na telicko nwdavala, hlavne ta prva vrstva.