icon

Termín pôrodu apríl 2017

dadada8388
10. aug 2016

Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒

tutu_1
3. nov 2016

A do tesca nechodia tie veci už zabalené :-O ?? Ono veľkosklady akejkoľvek firmy - umreli by ste ako to niekedy býva. Lepšie fakt oprat prežehliť a hotovka. Pravda je, že v potravinárstve a vo výrobe vôbec OMG. Hlavne spracovanie mäsa. Také párky, alebo paštéta.... Ani vám radšej nebudem vravieť detaily :D !

Ja som si tak myslela že do roka kúpim v haemku, alebo cačku keď bude dáka dobrá akcia. A potom aj tesco a hotovo. Teraz nosíme aj Lidl a spokojní sme. Keby mali opäť akciu ako minule v lidli na babatkovské vecičky z biobavlny, tak kúpim tam a hm a ca vôbec riešiť nebudem

dejna20
3. nov 2016

@tutu_1 ja som maniak ja mam asi vsetky znacky aj lidl, pepco, tesco, aj , c&a, takko, hm, next, lindex, zara, mayoral, original marines, cocodrillo, aj handmade juuj, made by elle, little people, bess
A teda aj ten lidl ma dost dobre kusky niektore akurat co pre mna nic moc su bodycka, lebo sa cez hlavu roztahaju, lepsie su tie na cvoky na boku slebo na gombiky a to moc lidl nemava.

jakales
3. nov 2016

Tak dnes som bola na sone kde doktor na mna navrieskal ze tam robim v 18tt tak som povedala ze ma moj gynekolog poslal lebo mam opakovane hnedy vytok , vysledok vraj mam nizko polozenu placentu na branke ...nic viac k tomu nepovedal ze co ci to je zle a tak.... Mate s tym skusenost? Ked som bola v 12tt tak som ju mala vysoko ulozenu nechapem som myslela ze tak aj ostane

nivea777
3. nov 2016

@jakales ja mam nizko ale neviem ako blizko.. tiez som mala spinenie z placenty..

jakales
3. nov 2016

@nivea777 a uz to mas v poriadku? Mala si tiez aj take stahovanie v bruchu?

dejna20
3. nov 2016

@jakales mas sa setrit a kludovy rezim. Tvoj doktor by mal sledovat ci placenta sa posuva vyssie. Ked sa babo zvacsuje malo by ju vytahovat vyssie. Ja som tk mala v prvom tehu. Mne sa nakoniec posunula tam kam patri.
A zidny sex, aby nedoslo k odlucovaniu placenty co je nwbezpecne.
A ten pristup dr radsej nekomentujem. To nejaky šulin uplny

nivea777
3. nov 2016

@jakales ja som mala v podstate spinenie z odlucenia placenty v 13tt..nasadil mi duphaston a v 16tt uz bola vraj zacelena,ale stale nizko..uvidime na dalsej kontrole.. ako hovori dejna,kludovy rezim,nic tazke nedvihat,ziaden sex

nivea777
3. nov 2016

@jakales neviem ci to bolo z toho ale stredu som isla k zubarovi dost daleko/musela som dlho chodit od busu.. a uz v buse ma divno bolelo brucho..ani sediet poriadne lebo ma bolelo tak ze mi tlacilo..potom som mala este asi 3krat bolesti a vnoci som si nasla hnede

jakales
3. nov 2016

@nivea777 no ja som 3tyzdne paralen brala lebo som mala vkuse teplotu a daky slaby zapal tak od vtedy som citila take cudne ... Hadam to bude dobre

tutu_1
3. nov 2016

@dejna20 vieš čo boli v lidli aj zavinovacie take z biobavlny ale videla som ich tam po prvý krát. Len to som bolo možno v dákom 10tt tak som nechcela kupovať. Uvidíme čo bude ešte 🙂

nivea777
3. nov 2016

@jakales s tym paralenom je to vseliake.. niekto ti povie ze paralen mozes.. niekto ti povie ze len 1x denne...mne bolo povedane ze hlavne nie dlhodobo.. ale keby sa nieco stalo,lekar ti to urcite povie tak sa neboj..kedy mas najblizsiu poradnu? ci dnes si mala?

dejna20
3. nov 2016

@tutu_1 ano tie z bio bavlny boli zavinovacie. Len to som nevymakla. Tie zavinovacie su na prve 2 mes uplne top.

nivea777
3. nov 2016

@dejna20 ja mam taketo z lidl..uvidime ako sa budu pacit babatku..

dejna20
3. nov 2016

@nivea777 hej taketo su super.

tutu_1
3. nov 2016

@nivea777 to su presne ony. Ja som nekupovala muž a mama ma presvedčili ze je ešte veľmi skoro. Suseda mi vravela ze sa v Lidli o to ženy takmer pobili 😁😁😁

nivea777
3. nov 2016

@tutu_1 kupovala som asi v 8tt alebo 10tt.. brala som to tak,ze ked sa ma nieco stat tak sa stane..

tutu_1
3. nov 2016

@nivea777 tak som musela byt ešte v menšom bo ty uz si 19tt a ja len v 16tt 😁😁😁 moj mm je veľmi poverčivý ani kocik nesmiem kúpiť skôr 😁

nivea777
3. nov 2016

@tutu_1 noo ja to zistim presne kolky tt som bola :D som zvedava

nivea777
3. nov 2016

@tutu_1 bolo to v letaku 5.9 -11.9 a bola som v 11tt.. skoro som sa aj trafila :D

36evina36
3. nov 2016

Cakam od rana kuriera tusim sa nedockam

tutu_1
3. nov 2016

@nivea777 tak to som bola len v 8tt... Eee to by bolo fakt skoro. Ale po novom roku už asi začnem riešiť veci, nechcem si nechať všetko tesne pred pôrodom. Ja vôbec teda nemusím po obchodoch chodiť normálne, nieto ešte s bruškom.
Normálne už ani neviem čo mi bude všetko treba. Všetko som pozabúdala 😀 😀 😀

36evina36
3. nov 2016

Doslo to

jakales
3. nov 2016

@nivea777 dnes som mala, ale povedal aby som sa aj zajtra zastavila.... Vidim ze niesom jedina co ma uz chut nakupovat vecicky 🙂

tutu_1
3. nov 2016

@36evina36 krásnučké 🙂 🙂 🙂

36evina36
3. nov 2016

@tutu_1 biele je istota

tutu_1
3. nov 2016

@36evina36 mne sa babatka aj tak najviac páčia v bielom 🙂

36evina36
3. nov 2016

@tutu_1 mam rada taku bleducko modru alebo marhulovu ale tak tazko trafit

pininka
3. nov 2016

Mne dnes dosli krasne pancusky, cela robota nad nimi hikala, a oni mi k nim pridali krem na zadok, krem na brusko ked je nafuknute a vzorku plienky,mile gesto.

36evina36
3. nov 2016

@pininka mne dali kupon na dalsi nakup 5€ zlava 🙂

lia09
3. nov 2016

@36evina36 krasny je ten pultik. Inak zospodu je tvrdy? lebo taketo nieco som akurat pozerala dneska ale ja by som potrebovala taky tvrdy, lebo to budem asi davat na postielku 🙂