Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
@tutu_1 ja som maniak ja mam asi vsetky znacky aj lidl, pepco, tesco, aj , c&a, takko, hm, next, lindex, zara, mayoral, original marines, cocodrillo, aj handmade juuj, made by elle, little people, bess
A teda aj ten lidl ma dost dobre kusky niektore akurat co pre mna nic moc su bodycka, lebo sa cez hlavu roztahaju, lepsie su tie na cvoky na boku slebo na gombiky a to moc lidl nemava.
Tak dnes som bola na sone kde doktor na mna navrieskal ze tam robim v 18tt tak som povedala ze ma moj gynekolog poslal lebo mam opakovane hnedy vytok , vysledok vraj mam nizko polozenu placentu na branke ...nic viac k tomu nepovedal ze co ci to je zle a tak.... Mate s tym skusenost? Ked som bola v 12tt tak som ju mala vysoko ulozenu nechapem som myslela ze tak aj ostane
@jakales mas sa setrit a kludovy rezim. Tvoj doktor by mal sledovat ci placenta sa posuva vyssie. Ked sa babo zvacsuje malo by ju vytahovat vyssie. Ja som tk mala v prvom tehu. Mne sa nakoniec posunula tam kam patri.
A zidny sex, aby nedoslo k odlucovaniu placenty co je nwbezpecne.
A ten pristup dr radsej nekomentujem. To nejaky šulin uplny
Cakam od rana kuriera tusim sa nedockam
@nivea777 tak to som bola len v 8tt... Eee to by bolo fakt skoro. Ale po novom roku už asi začnem riešiť veci, nechcem si nechať všetko tesne pred pôrodom. Ja vôbec teda nemusím po obchodoch chodiť normálne, nieto ešte s bruškom.
Normálne už ani neviem čo mi bude všetko treba. Všetko som pozabúdala 😀 😀 😀
Mne dnes dosli krasne pancusky, cela robota nad nimi hikala, a oni mi k nim pridali krem na zadok, krem na brusko ked je nafuknute a vzorku plienky,mile gesto.

A do tesca nechodia tie veci už zabalené :-O ?? Ono veľkosklady akejkoľvek firmy - umreli by ste ako to niekedy býva. Lepšie fakt oprat prežehliť a hotovka. Pravda je, že v potravinárstve a vo výrobe vôbec OMG. Hlavne spracovanie mäsa. Také párky, alebo paštéta.... Ani vám radšej nebudem vravieť detaily :D !
Ja som si tak myslela že do roka kúpim v haemku, alebo cačku keď bude dáka dobrá akcia. A potom aj tesco a hotovo. Teraz nosíme aj Lidl a spokojní sme. Keby mali opäť akciu ako minule v lidli na babatkovské vecičky z biobavlny, tak kúpim tam a hm a ca vôbec riešiť nebudem