Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
Moj oskvarek nema rad ked sedim po turecky porad ma brucho taha 🙂
Moja lubi cokoladu. Vzdy potaha za snuru ked daco dojde 😂
Kysle aslane..topka..kysla pecena kapusta
Ja by som si dala pizzu s olivami boze mam hroznu chut
Naša fazuľka kopka len tak jemnucko, a niekedy ju vôbec necítim aj cely deň. Asi záleží ako je otočená. Minule sa ako keby tlačila chrbatikom o bruško 😁 a dnes ráno tiez len taký maly stuch. Pizzu sme mali raz a stačilo. Ale olivy mozem. Chute striedame od sladkého cez kyslé po slané. Teta doniesla belgicku čokoládu tak tu sme mohli. Rybky nám idu na chuť, tak nám tatinko spravil na masielku s červenou šošovicou, alebo sme spravili tuniakovy šalátik. Teraz zase papame psenovu kasu - mňam. A každý deň mandarínky alebo jabĺčko musi byt 😁😁😁
baby, aka sranda...aj u nas idu mandarinky na kila...denne schrumem aspon 3. Predtym som mala jablckovu zravku...v noci som sa budila, spapala jablcko s chlebom a mohla som ist znovu zalahnut🙂
A sladke nejem vobec- nic- ziadne cokolady, cukriky, kolace, dokonca ani med mi nechuti. Na zaciatku tehotenstva som zozrala jednu sladkost...vtedy mi z nej bolo tak zle- normalne ma chytila zimnica, bolesti brucha a pod ze odvtedy na sladke ani nepomyslim. Dokonca som potom aj vzdy vracala ked som si dala trochu medu do rannajsich vlociek. Telu to nechyba a oskvarek ma dost cukru z ovocia..to jem na kila🙂
@dancura ja sa mozem utlct za jablkami, neskutocne mi chutia a ked su dobre mandarinky ale fakt ze dobre tak aj tie 😀 sladke velmi ani mne nejde, minule som si dala akurat tak kinder cokoladu a tu som vyslovene zozrala ako mi chutila 😀 med nemozem ani citit ani do caju si ho nemozem dat to je jedna z mala veci po ktorej sa mi stale zdviha zaludok 😖 a ked uz kolac tak obyc babovku si spravim ziadne kremove zakusky ani nic podobne obcas si dam kusok chleba s nutelou to je vsetko, castejsie mi ide na chut slane ale to ani nie ze slane maskrty ako cipsy chrumky atd ale take dobre slankave korbaciky alebo parenica jooooj a kusok klobasky este lepsie 😀 😀
@nikolienko hehe,mame dost podobne chute, mozno to je aj ta konstalacia kedy sa pocali.
@pininka ja som zvedava za 3tyzdne ked sa dozviem pohlavie 😀 lebo podla chuti mi vsetci vravia ze skor chlapec a ja mam taky nejaky pocit ze dievca... minule som dokonca vyhlasila ze toto kupime "malej" a to iba tak zo mna vyhrklo neplanovane 😀 este manzelovi vravim ze nasmu mimonkovi som myslela ved este nevieme co je zac moj maly obyvatel 🙂
Ja som zo zaciatku jedla slane a teraz ma drzi sladke
aj vam sa inak tak "zachlpatilo" brusko ? mne sa normalne taky pasik spravil to som nikdy predtym nemala 😀
@nikolienko mne zatial nie
@nikolienko anooo a teraz pri druhom este viac 😂
Mne dnes dosla ciapocka tak sa vytesujem ake je to malicke 😘
Baby, dávali ste si niektorá robit trisomy test?

@lia09 nie je mekky mne pojde na komodu