Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
@nikolienko aj ja som na to zvedava,ci mi potvrdia babu, ja co mam dvoch chalanov a u mojho muza sami chlapi sa rodia, tak sa to bude rovnat zazraku. Ja mam teraz uplne odlisne chute ako predtym a je mi aj ovela viac zle,tak mi kazdy vravi,ze to bude dievca. No ved uvidime.
Ja som zvedava co to bude
@pininka to moja sestra ma 3chlapcov a manzelov brat 2dcerky tak nasi chcu do rodiny dievku a svokrovci zas chlapca tak uvidime komu to vyjde 😀
@nikolienko brat ma dve baby a mm sestra ma dievca chlapca ale ti maju ine priezvisko tak chcu vsetci chlapca
Tak už mám po daľšej poradni...doktor síce nemal v pláne robiť ultrazvuk ale tak ja som ho požiadala pre moje upokojenie nech pozrie či je bábo v poriadku...tak srdiečko bije a malinké sa stále vrtelo tak som kľudná kedže pohyby ešte necítim 🙂
tiež som skôr za morfologický ultrazvuk ako za trisomi test - ktorý je vraj omnoho menej spoľahlivý ako triple test... Muž robí so štatistikou a aj mi to vysvetľoval, ako fungujú tieto veci ohľadom pravdepodobnosti, ale nechcite to po mne 😀 😀 😀
@tutu_1 trisomy neni statistick test, iba tripple. Trisomy je z krvi. Oddeli sa dna plodu od dna matky a skumaju sa chromozomalne abnormality. Ale len ds, patau a edwards. Takze ak ti vyjde na tripple testoch prsvdepodobnost na nej iny syndrom alebo vadu tak je na trisomy ist zbytocne
Dnes som mala poradňu..mimi nechcelo ukázať čo je..ale v ut. ideme ku Grochalovi..tak snáď sa nebude schovávať
Ahojte 🙂 prosim vas boli ste na morfologicke vysetrenie k dr. Holanovi? Ake mate skusenosti? Moze byt na vysetreni pritomny aj manzel? Dakujem 🙂

@nikolienko juj taká dobrá domáca klobáska, to môžeme aj my 😁
Inak sranda mandarínky chutia takmer všetkým. Budeme mat mandarinkove detičky 😝