Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
Tieto sny. Mne sa snívalo ešte pred tehu ze sa ku mne rozbehlo dievčatko 😊, potom sa mi snívalo, ze ju mam na kolenách. A keď uz som bola tehu tak ma raz ráno zobudil manžel ze mal strasny sen. Vraj sa mu snívalo, ze sme mali trojicky. Chudak cely bol spotený a vystrašený 😄😄😄
@tutu_1 mne sa minule snivalo ze som doma rodila a bolo to dievcatko a sama som si ju pomerala krajcirskym metrom a odvazila 😂
@nikolienko to nema chybu,ale mne sa inak tiez casto sniva ze rodim doma. Ale to dufam nenastane,lebo moj muz by prvy odpadol.
To zas bola noc este ze som doma a nusim do prace
Baby ako citit tie prve pohyby k comu by ste to prirovnali
@nivea777
@nikolienko dnes mam pocit ze mi trasie brucho z vnutra a dost casto neviem ako to opísať
@36evina36
@nikolienko ja som lezala a citila som na jednom mieste take kop kop a koniec.. na druhy den znovu na tom istom mieste.. neviem ako to opisat..ale trasenie brucha to nebolo,triast sa nam bude az vo vyssom stadiu,ked male bude vacsie.. toto bolo take jemnucke ako keby sa mi niekto snazil dostat von alebo klopal na dvere.. tazko opisat
Mne sa pri prvom triaslo brucho az neskor, ked mal maly stikutku 😜
@nikolienko toto niesu creva neviem ci to bolo dnes som to citila uz ale tri krat
@nikolienko kazda zena je ina.. mozno ty to budes citit inak,teda urcite to budes citit inak .. u mna to bolo na jednom mieste 2x tak ako keby mi niekto klopkal
v prvych sekundach ju kopne nalavo.. takto to bolo aj u mna len nie tak vela,kedze babatko je mensie ako to na videu
@nivea777 jasne ja viem len uz sa toho neviem dockat kedy si uz budem ista ze to je nas mimonko 🙂
@nikolienko vela bab hovorilo ze najprv citili take bublinku v brusku.. u mna to bublinky neboli,aspon neviem o nich..mozno boli ale nevnimala som ich.. uvidis,ze o chvilku aj ty budes citit pohyby
@nikolienko neboj,za chvilu to uz budes citim poriadne a kazdu chvilu. Teda aspon ja som to tak mala,svagrinu zas kopla raz za den. Radsej nech kopu castejsie.

@36evina36 mne sa uz 2x snivalo o chlapcovi..v snari bolo napisane ze ked sa sniva o chlapcovi tak bude baba a naopak.. uvidim 15teho :D ak budu vediet povedat