Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
Môže ma teraz chytiť vlci hlad ? Do raňajok sa musím dokopat ale dám si ich, obed zjem menšiu porciu, lebo sa mi nevyjde, večeru si dám normálnu a bum okolo desiatej večer som hladná akoby som cely deň nejedla. Uz to je druhu noc takto 😯
Dnes som sa zobudila o dvoch v noci isla na wc a stihla som sa ij vyvracat ale len kyselinu a spala dalej no je toto normalne
Tak toto ranné vstávanie som mávala na začiatku ze o tretej hore a ani za svet zaspať. A potom na ôsmu do prace 😩. Teraz vstávam buď okolo piatej alebo tesne pred šiestou naštastie. Aspoň všetko pekne stihnem. Predtým sa mi to nestavalo mohla som spať vkuse 😂
@nivea777 ja mam v izbe záchranný balíček študentskú pečať i keď sladké moc teraz nemusím. Treba dať niečo na nočný stolík, daku mlsotu 😁
A dnes ideme vypekat
Dnes rano som bola na vyter z hrdla, esteze na lacno, ale aj tak mi zaludok dvihalo statocne. Dufam ze bude ok,lebo synovi zistili streptokoka pneumonie,tak mi detska vravela nech idem radsej aj ja na vyter. Najlepsie bolo,ze male ma potom tak zacalo kopat, asi sa mu to nepacilo.
Baby trufla si uz nejaka z vas nieco kupit pre babenko? 🙂
@rozpravka774 ja osobne nie aj pri prvom som az po novom roku zacala (tiez je aprilovy) ale svagrinky uz nakupuju 😊
@rozpravka774 zopar kuskov uz mam.. cez tyzden by mi mal prist balicek s nejakymi vecickami este
ja cakala na vysledok triple testu,teraz crn,negativny 😀 😀 😀 🙂 a tak ma taha pokukat nieco kupit 🙂 🙂 🙂 pre radost 🙂
@rozpravka774 ja uz zvazujem buduci tyzden kupit kocik.. nasla som ten co chcem za dobru cenu
@nivea777 🙂 odkial budes mat kocik?🙂
Baby uz mate velke bruska?🙂 ja zatial take mini ako lepsie najedena len 🙂 uz chcem vacsieeee 🙂
@nivea777 ja kocik este nie,len take drobnostky som myslela 🙂 kocik mali skor pri drobcovi a porod o zivot...s kocikom pockame
@moncici7777 tiez mini lentilka.... 😀 😀 kazdy mi kde mam brusko 😀 😀 😀
@moncici7777 z bazaru asi...nasla som jeden co chcem o 100€ lacnejsi a pouzivany 2 mesiace,so zarukou takze takmer novy..len ma mama odhovara ze to je este skoro kupovat kocik
@nivea777 ja tiez na povery neverim ale je to tazke zas mozes teraz kupit za dobru cenu. 🙂 ja to asi necham na januar ale tiez by som si ho najradsrj kupila hned 🙂 do tohto som sa zamilovala. Je to moja farba taka matova 🙂 3kombi za 410e
@rozpravka774 my to dobehneme 🙂 sa len fotim a porovnavam fotky 🙂
@moncici7777 ja chcem potom bebetto nico kupit ako sportiak.. je dost vychvalovany..teraz som si vybrala riko,velka vanicka,vysoko polozena a ma aj odpruzenie,na dedine to vyuzijem.. peknu farbu si vybrala.. ja sice hladam uplne inu ale paci sa mi tvoj vyber...aky model to je?
@nivea777 toto je speci farba, ale kto ma pozna vie, ze som to ja 🙂presny model neviem. Ja vyberam podla vanicky nech nie je mala plus kolesa a celkovy dojem.A este ked predavacka poradi 🙂
@moncici7777 kde si ho pozerala? mozno behnem aj ja kuk..
@nivea777 na Polygone. Myslim, ze Centrum kocikov sa to vola. Je to tak od cesty vchod ako sa ide na parkovisko. 🙂 mne sa tam velmi pacili
@moncici7777 maju tam dost kocikov ci len par?
@nivea777 dost hadam aj 30 ;)

@nivea777 mne je to uplne jedno ja som nad tym ani nerozmyslala 😀 hlavne nech su zdrave na tom jedinom mi zalezi 🙂