icon

Termín pôrodu apríl 2017

dadada8388
10. aug 2016

Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒

nivea777
9. nov 2016

@kvetakinderko neviem a snad utorok zistim..pocit je to na chlapca ale srdiecko pisti po dievcatku,.uvidime,nech je zdrave hlavne

kvetakinderko
9. nov 2016

@pininka drzim palce, nech vam to vyjde, ako si zelate 🙂 Mne to povedal na 2D, videli sme ho zospodu, akoby sediet, tak snad to uz nemoze byt klitoris v tomto tyzdni taky velky... no uvidime

kvetakinderko
9. nov 2016

Baby mate niekto take male auto ako my (Opel Corsa)? Aky kocik, aby sa tam zmestil podvozok aj so sportovou castou, alebo so zaciatku s vanickou? Neviem, ci si budeme moct dovolit vymenit auto :/

nivea777
9. nov 2016

@kvetakinderko asi nieco take ako je kunert,cam dinamico,Petite&Mars.. tie nizsie kociky,maju mensiu konstrukciu a lahsiu..

kvetakinderko
9. nov 2016

@nivea777 dakujem, idem popozerat 😉 Mam dva mesiace pouzivany Esprit na Icoo podvozku, cierny s cervenym vysitym "E"(ckom), kraaasny, ale je siroky do mojho auta, tak ho potrebujem predat a kupit mensi 😒

nivea777
9. nov 2016

@kvetakinderko my budeme asi kupovat poliaka s mohutnym podvozkom.. ine sa mi nepacia..hentie co som ti napisala su sice sikovne,male,lahke ale pre mna moc nizke...

kvetakinderko
9. nov 2016

@nivea777 ten moj Esprit je mohutny, krasny, moderny, super vanicka, taska, nanoznik, sportova cast, vsetko...LEN ho nedam do tohto auta. Ak by si poznala niekoho, kto by ho zobral za 200eur, tak mi daj pls vediet.

nivea777
9. nov 2016

@kvetakinderko nepoznam tu znacku kocikov vobec.. ak budem o niekom vediet,napisem ti ale momentalne nemam nikoho okolo seba tehu

dejna20
9. nov 2016

@kvetakinderko ja viem z genetonu z krvi zistene, ze dievcatko 😍

pininka
9. nov 2016

@kvetakinderko my aj kvoli autu kupujeme casualplay,ten sa dobre zlozi,uz ho muz bol pozriet a vravel,ze v pohode nam vojde do kufra.

nikolienko
9. nov 2016

@kvetakinderko posles mi do ip fotku kocaru ? 🙂

2_ika_2
9. nov 2016

Baby ja sa chcem pochvalit dnes na poradni vsetko v poriadku aj vsetky vysledky su okej teraz len cakam na morfologicky utz a budem najspokojnejsia 🙂 tesim sa a hopsam ako ten moj maly krpec ked sme ho dnes pozerali 😀 inak zevraj na 80%bude chlapec 🙂 🙂

miolisko
9. nov 2016

Ahojte, pls kolko ma byt hodnota NTD z krvnych testov v 15tt?
Kolko mate a viete ze je to ok?

kvetakinderko
10. nov 2016

@dejna20 gratulujeeeeeem 😉 ja este tiez nezavrhujem myslienku, ze to nakoniec nebude pipik :D

kvetakinderko
10. nov 2016

@pininka pojdem pozriet aj ten, ci by tam nebola sanca ho napchat do toho pidi auta 🙂

kvetakinderko
10. nov 2016

@nikolienko urcite poslem 😉

pininka
10. nov 2016

@kvetakinderko urcite chod, za to nic nedas

36evina36
10. nov 2016

Uz druhy den no dnes som skocila na vahu pribrala som dve kila no takze to zacina , brat prisiel na navstevu a zdravi ma ze cau brusko no konecne nieco vidiet , a ja myslela ze este nevidiet 🙂

pininka
10. nov 2016

@36evina36 aj mne vcera muzova sesterka povedala,ze som nejak opeknela a schudla, ze okrem bruska sa nic na mna nelepi,ved chvalabohu. Je fakt ze este normalne zapnem svoje rifle a pritom pri chlapcoch som musela uz v tretom mesiaci nosit tehu rifle.

farebnymotylik
10. nov 2016

A konecne mam vysledky triple testu 🙂 negativne 🙂 tak velmi sa tesim chvala Panu Bohu. Uz sa tesim na morfologicky utz 🙂 ozaj baby @vegalogic @dancura mam termin u Holana 9/12 🙂

dancura
10. nov 2016

@farebnymotylik gratulujeeem, dalsi kamen zo srdca odpadol 🙂
Ja sa na morfologicky uz neviem dockat🙂 No este 2 tyzdne budem musiet vydrzat. Ked uz vsetky kocky pisu, ze citia pohyby. A ja ich este necitim...sem tam sice zacitim bublinky, ci taky malinky kopancek akoby, no mne sa furt aj creva miesia, tak neviem ci je to ono. Plus minule som uz citila bublinky aj v kolene, takze uz mi z toho presibava :D:D:D
Uz mi aj zravky prestali..papam ako pred tehotenstvom, takze uz sa tesim na uistenie, ze je vsetko v poriadku🙂

tutu_1
10. nov 2016

Tak my sa tiez ideme objednať na morfologicky utz. Som zvedavá kedy dostaneme termín. Dúfam ze do ďalšej poradne uz bude utz hotové. Dnes sme na poradni počuli srdiečko babuliatka, dr ho nevedela dlho nájsť, ale nakoniec sa podarilo. Bola prekvapená ze uz cítim pohyby - i keď neviem preco. No stále vo mne rastie pocit ze by som rada zmenila lekára. Uvidíme ☺️

nivea777
10. nov 2016

@tutu_1 ved to je normalne ze citis ked cakas druhe.. ja cakam prve a citim od 17+6 alebo 16+6 teraz neviem,najprv sa mi tomu nechcelo verit ale ked sa to zopakovalo tak uz mi bolo jasne...

tutu_1
10. nov 2016

@nivea777 ona mala na to svoj názor 😝 ale nebudem sa s ňou hádať 😙

pininka
10. nov 2016

@tutu_1 to iste moja doktorka, nechcela mi verit,ze tak skoro citim,ale potom jej doktor povedal,ze co mi mozeme vediet, ze kazdy je citlivy inak, inak ma polozenu maternicu, aj babo inak lezi

tutu_1
10. nov 2016

@pininka No veď práve. Ja to neriešim. Radšej 😊

pininka
10. nov 2016

@tutu_1 ja pri tretom uz viem co mam citit a navyse ked som bola na 3D tak tam riadne skakalo a ja som vsetko citila

dominini
10. nov 2016

@pininka moje stale na kazdom sone spinkalo, vzdy ho museli zobudit, a ked sme boli u Grochala tam som musela skakat lebo ked sa snazil zobudit ho jemnym buchanim do bruska nezobudil sa 🙂 🙂

pininka
11. nov 2016

@dominini aj moje spalo, ale stacilo ze trocha pohybal s utz a hned bolo hore.

farebnymotylik
11. nov 2016

@dancura urcite bude vsetko v poriadku, neboj 🙂 ja sa tiez tesim na pohyby, ale u mna to je este skoro... nam sa rok a pol nedarilo babatko, kazdy mesiac som si spravila test a nie len jeden a tak velmi som si priala vidiet tie II ciarky, ze ked som uz naozaj na teste mala slabu druhu ciarocku, uz som si povedala, ze mi sibe a ze ju tam uz aj naozaj vidim, aj ked tam nie je 🙂 no po 2 tyzdnoch som zistila, ze tam naozaj bola a som tehotna 🙂))