Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
Baby, neviem ci ste to tu uz riesili...chcem sa len spytat, termin mam zatial 8.4, nemavate niektora hlienovity vytok (biely, bielozlty)? Na poradnu mam ist 22.11, tak neviem ci vydrzat, alebo ist skor :/
@adulienka87 to je normalne, je to ochrana krcka maternice.
@raketazemzem a aké máš hodnoty hcg?
@tutu_1 zkaty 🙂 bez mojho by som sa asi tiez zblaznila... uz som rozmyslala nad adopciou a on nie a nie... ze mame pockat, budeme mat vlastne 🙂)) a teraz je v brusku 🙂
Baby moj vcera oslavoval meniny za cele tri roky co sme spolu som ho takeho nevidela prehnal to.a dost spi jak mrtvola . Asi by som sa mala hnevat ale je mi skor smiesny. Mam sa tvarit trosku nahnevano ked sa zobudi ?
@36evina36 moj oslavoval 25ku a o pol 11 ho uz marek niesol domov,co bol taky ozraty.. nepije tvrde ale svagor do neho lial a lial a este sa tesil z toho ako vyzera..Za tie 4 roky co sme spolu ani raz nebol takto opity..Doma o... gauc,v noci mu mama prezliekala aj navlecky a drhla ten gauc.. a rano bol vies aky? aj mi ho bolo luto ale mohol si za to sam,uplne jak na smrtelnej posteli.. akurat bol nedelu valentin tak hovorim krasne si sa doriadil ale brala som to tak ze raz ma 25.. dalsikrat co ma dovolene ( bez toho aby som sa nejak hnevala) takto sa opit je ked sa narodi male,ale povedala som mu,nech oslavuju pokial budem v porodnici a este na nejake okruhliny svoje ma povolene.. inak by som ho asi zabila keby mi hentak dojde domov.. jaj a po tej oslave som ja spala v miestnosti kde sa konala oslava( v tom mieste kde byva),som povedala ze ja spat pri nom nebudem :D a dobre som spravila, keby ho pocujem ako ho natahuje pripadne vidim tak asi sa pridam k nemu :D rano mi vola,ze kde som.. hovorim v akom si stave povedal mi co porobil,hovorim pokial to nebude upratane tak ani nepridem :D prisla som ku nemu az o 10 :D
Tak ako radia baby, nehnevať, robiť srandu 😀. Môj to tiež raz prehnal, až ho hlava bolela a ráno bol riadne zlomený. Ešte ma upozornil či by som mohla tichšie rozprávať 😀 😀 😀 . Som sa ho pýtala : a prečooo ?? Radšej bol ticho len sa na mňa pozrel. Tak som mu povedala, či mu to bolo treba veď už dávno nemá dvadsať. Odvtedy sa také nestalo, ale čo nie je môže byť.
Nafukam aj ja ked sa mi bude este chvilu omluvat 🙂
Ja isla do obyvacky napinalo ma s neho
Ahojte baby, ako sa vam dari? Uz si tu nepiseme tak ako kedysii.. kde ste vsetky?😊😊
Dnes som zakopla o notebook..och ho..monitor v cudu..fnuk
Ako ste sa dnes mali ? Ja som trochu nervózna lebo zajtra idem do prace. Ešte uvidím co šéfka a tak. Ale som rozhodnutá po rozhovore s mužom, ze jej poviem ze nadčasy nie. Ak to inak nepojde pôjdem za dr nech mi to da písomne. Papier jej dám na stôl a nech si s tým robí co chce. No aj tak som z nej doslova znechutená. Nerozumiem ako sa takto môže chovať žena, matka. Zjavne pre nu nic ako zamestnanci neznamename. Sme len handry a nie ludia s ktorými si ona môže robiť co chce a ignorovať pri tom aj zákony. Vôbec netuším ako s ňou mam komunikovať ďalej. Asi len tak stroho.
Ale spať k príjemnejším veciam. Dnes som mala akčný deň za dve hodinky som stihla spraviť polievku, rezne so zemiakovou kašou, marhuľovými koláč, upratať a umyť Riady, dať dokopy kuchyňu a zmyť si vlasy 😁😁😁 . Moji chlapci sa hrali na PC a keď vošli do kuchyne bolo uz prestreté. Skoro spadli z nôh 😁
A ešte sa chcem spýtať plánuje tu niekto aj šatkovat ??
@36evina36 to sa mi nestáva až tak často 😁 ale keď uz stojí to za to. My sme včera veľmi nestíhali. Behali sme po obchodoch. Chcela som kupit mame a svokre niečo k Vianociam ale keď ja mam vždy dilemu ze co im dať. Ani jedna nie je na kozmetiku a vlastne všetko uz majú. Tak som nic nevybrala, zatiaľ. No a otec, tak tomu nikdy neviem co. Keď sa nahnevám všetci dostanú ponožky 😝
@tutu_1 keď nám prejde hypotéka tak tento rok dostanu darčeky len deti ja som pn a neak na velke darceky nebude takže maličkosti len svagrine mam vybratu šaločku na kavu pije take mini kavy a brat chcel siltovku deckam mam povyberane svokra a svokor ak vsetko vide dostanu náš ročny šporák a moja mama asi zapekaciu misu
Nechcete mi niekto behnut kupit zavinace

ja uz sa tiez tesim na to nase aprilcatko 😂😂 pohyby uz citim dva tyzdne no este je to take napinave 🙂 ale stale mi byva zle takze to ze to prejde u mna asi neplati 🙂