Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
Tak dalsia poradna za nami, vsetko ok,vsetky vysledky v norme,tlak nizky,ale tak furt lepsie jak vysoky. Som jej vravela ze co som mala pri druhom porode,tak mi to pisala do knizky, lebo aj teraz sa babo javi o 10 dni vacsie,ale len vyskovo, preto ukazuje skorsi termin porodu,ale ostatne organy,hlavne pluca nemusia byt ok este. Tak aby s tym ratali v porodnici. A este sa ma pytala ci sa nechcem dat pri porode sterilizovat,no ma oblial pot len pri tom slove. Musim to rozobrat s muzom,ale ja s tym niesom velmi stotoznena.
@tutu_1 tu na konikovi. Je sice pouzivany ale plne funkcny. Pride mi to vela dat nejakych 36-40E za novy. Prvy krat som nasla srdiecko uplne hned. Potom vecer som to chcela aj manzelovi ukazat, aby mal zazitok, ale je pravda, ze sa mi uz tazsie hladalo...az na druhy pokus som ho nasla po nejakych 3 minutach. A aj to len na chvilinku, kedze babatko akoby pred nim utekalo. Asi sa mu to az tak nepaci- no ja to ani nemienit pouzivat kazdy den...naozaj len velmi sporadicky, ked si nebudem ista.
Tiez som si ho kupila, kedze pohyby som este necitila, no uz sa mi zda, ze krpceka trosku citim...aj ked tak slabucko, ale asi to je ono🙂
@tutu_1 tak mi budeme kupovať hlboký kočík Tako Dalga Lift asi nový keďže na bazári zatiaľ nikto nepredáva....je to síce trojkombinácia....s velkosťou kufra na aute nemám problém lebo máme 2 a obidve majú veľký kufor a potom prejdeme na sporťák Bebetto Nico ktorý budem mať od sestry
@dancura ja tiez este nekupujem, poskulujem po detskom hniezdocku. A kocik potrebujem tiez na lesne cesty, takze vhodne koliecka su pre mna najdolezitejsie.Angel. Sound som si nekupovala, beriem to vsetko prirodzene, telo vie co ma robit, nejdem sa kontrolovat, pocuvam vlastne telo. Vnutorny pocit mi hovori ze je vsetko v poriadku, takze nic neriesim.
ja som na 99 percent rozhodnuta pre tento
http://www.kocikyluna.sk/kociky-kombinovane/169...
@kachita ja som prvykrat o babatko prisla...este v prvom trimestri, tak odvtedy mam ovela viac strachu, ze sa nieco moze stat. Ale s tym vnutornym pocitom mas pravdu. Vtedy som akosik citila, ze nieco nie je v poriadku, aj sa mi snivali zle sny. Teraz sa sice bojim a som vystresovana zo vsetkeho🙂 ale na druhej strane, si stale myslim, ze je vsetko v poriadku
@latitude ja som pred rokmi mala quinny speedi sx a chodili sme aj do terénu. Ten bol dobrý, ale odvtedy tých kočiarov pribudlo a su aj krajšie. Dočítala som ze do terénu je dobrá Teutonia podvozok be you, hartany, gessleiny, potom tie s klasickými podvozkami ako Inglesina magnum, casualplay s 4 trojkolka s predným dvojkolieskom, ostatne moc nepoznám a ani som o nich necitala, ale tak dievčatá iste pridajú nejaké infošky 😊
ja som dnes zatiahla chlapa do obchodu nech povie aky sa mu paci..dopadlo to zle :D vraj ziadny a to tam mali kociky roznych typov bexa,cam dinamico,gmini,concord atd atd :D ze jemu to je jedno
@nivea777 Ten sa páčil úplne na začiatku aj mne len pozor zvykne vrzgat konštrukcia. Keď som si bola po nový občiansky tiez mali jedny tento kocik a šialene vrzgal. Inak ešte som v NR videla jeden obchod s kočíkmi za divadlom na pešej zóne resp. na druhej stranu cesty. Je tam taká predajňa. Len v sobotu mali uz o 12tej zatvorené. Skús pozrieť aj tam. Z vonku ta predajňa vyzerala veľmi pekne. Neviem co je to za ulica ja sa v tých NR uliciach až tak nevyznám.

@tutu_1 Ja som tiez angelsound nechcela, ze vydrzim aj bez neho ... Ale nakoniec som ho kupila na zaciatku 17 tt a ked som pocuvala tak niiiiiiiic som nepocula- no vystresovalo ma to tak som to slahla do krabice, ze je to hlupost a kaslem na to .... A po tyzdni som skusila znova a bum bolo tam srdiecko a odvtedy pocuvam. Pre mna je to super vec lebo pohyby este necitim a ani brucho mi nejako nerastie 🙂 a kupovala som tu z bazaru..