Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
@36evina36 jj aj tento je krásny,len ja potrebujem tie úplne klasické kolieska,pri prvom som mala kočiar,islo má z neho poraziť,je to už 18 rokov,vycapila som zaň 10 000sk na tú dobu sakra veľa a pri druhom som si kúpila uplnu klasiku,ako je ten CleoRetro a max spokojnosť,preto teraz pozerám po takých😊
Tak a zajtra sa ide na poradnu som zvedava co mame nove
dnes konecne po 5 tyzdnoch kontrola.. babo je zdravucke, ma 19,6cm a 320 g.. som stastna je ze krpck zdravucky a nedelu 3D
Takze sme zdravy babo ma 290 gramov 🙂
Sama sebe pisem
@36evina36 jej to je skvela sprava 😘😘😘 Nas to čaká až začiatkom decembra najprv morfologicky utz a na druhý deň poradňa 😍
Ja som dnes mala v práci strašný deň, ešte som si povedala, ze ráno mrknem na koníka a nakoniec som odchádzala o pol hodinu neskôr domov. Ešteže zajtra je sviatok a piatok mam voľno. Strašne.
@dominini krásny nákup, juj uz aj ja by som nakupovala ale odolávam. Počkám po novom roku a potom hor sa na nákupy. ☺️
Tušim to tu vymrelo
Ja som od rana pri šijacom stroji. Poplátala som synovi trojo nohavíc čo potrhal v družine 😝. Naštastie su to take nazehlovacie záplaty takze budú lepšie držať. Aj malý si pozehlil 😁😁😁 a ešte som nakúpila pre mimi. Chcem latkovat a plienky co som chcela kupit mali teraz so 40% zľavou - no nekúp to 😜. Uz som aj zabestelovala predporodny kurz. Takze Vianoce u nas budú skutočne v skromnejšej atmosfére. Manželovi asi uz len tie ponožky 😁😁😁
Ako sa cítite ? Mne uz klop klop ani zle nebýva. Ozaj je to teraz take pokojnejšie. Aspoň zatiaľ. Bábätko ma občas v brušku diskotéku 😳 aj včera večer vyvádzalo ale zasadne len ak mam na brušku paplon, ak ho dám dole tak nic 😳😳😳

@nivea77 na cenu.si davam pozor sama nechcem drahy