Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
Jezisi mali nie maly 😀
@nacrenyx ono je to o tom ze každá sme iná a každej vyhovuje niečo iné. Ono aj keď si uz kocik vyberieš treba si ho naživo obzrieť. Ja som tak chcela Concord wanderer ale keď som ho videla naživo nepáčil sa nám. Naproti tomu kocik ktorý sme ani veľmi neevidovali sa nám teraz paci 😀
@nacrenyx ja napriklad nie som fanynka nafukovacich kolies. Mala som na oboch kocikoch pogumovane plnene takou hustou penou. Nie su to plastove hrkalky ako na lacnych golfacoch. Normalne som s tym bola aj v lese, samozrejme na lsenych cestach v ba v raci a tak. A zvladal to moj kocik lepsie ako tako s nafukami. Takze vsetko treba poobchytkavat v obchode. Kuknut recenzie a potom kludne kupit najlacnejsie ako zozenies.
Co budete varit cez vikend ?
Tak ja od rána budem robiť kuraciu polievku, a pečeného králika s opekanými zemiakmi, a pre deti spravím kuracie rezne s ryžou. Ako "dezert" bude marhuľový koláč (taká piškóta kde nahádžem zavárané marhule, a hotové posypem cukrom). U nás sa idú všetci kvôli tomu pobiť. Bude to výzva, lebo králika som ešte nepiekla,a le utešujem sa, že keď upečiem kura, upečiem aj králika 😀
Tak kocky, uz toho volneho casu neostava az tak vela. Minule sme sadili stromky pred dom a dnes malujeme kuchynu🙂 Krpcek pride do krasneho a hotoveho🙂🙂🙂
Kupujete niekto aj šatku? Všade vidím kočíky..
A ako plánujete chodiť na dlhšie prechádzky s deťmi cca 2 roky od seba? Rozmýšľam či kúpiť skejtík za kočík, alebo to zvládnem s minidítkom v šatke a starším v golfkách. Na súrodenecký už asi budú veľkí, ale aj tak naňho nie je miesto. Tiež pozerám po šporťáku čo sa zmení na hlboký len vložnou taškou, že by v ňom bolo mimino a keby staršie nevládalo, len malé naviažem, hodím tašku do košíku pod kočár a do vzniklého šporťáku hodím staršie..
@alicam ja iste kúpim aj šatku. Mala som pri prvom dve. Myslela som, ze teraz kúpim elasticku, ale ohmatala som si ju a nie. Kúpim tu istú čo som mala pri malom Didymos Indio. Ta je dobrá aj na menšie mimi. Krásne pruží nie do šírky, ale na výšku. Na začiatku vie veľa odpustiť, keď ešte nevieš tak dobre viazať. Ale dnes je viac na vyber a satkujuce maminy iste poradia viac ☺️
@pininka no uvidím čo z toho bude 😄 ak sa podarí budem piecť častejšie. Ergonocič chcem aj ja. Kúpim si na Vianoce ☺️
@alicam mam manducu po prvom ale planujem kupit aj satku. Aby som mohla nosit v pripade potreby od narodenia do max 6mesiacov. Potom uz len v manduce. Som aj v nosiacej skupinke, len mam troxhu z toho kasu aku satku vybrat. Ked vyberiem typ tak pozriem asi na bazare. Pre miminko su vraj lepsie zanosene, teda pokial nechces elasticku satku a to ja asi nie.
@dejna20 Su šatky ktoré nemusíš veľa znášať ☺️ práve to Indio je take a môžeš do neho naviazať aj novorodenca pekne pruží ale tak akurát. Teraz ho premenovali na Didymos prima. Ale ja tiez šatku kúpi z bazáru. Pokial je v dobrom stave preco nie. Inak co som pozerala aj cenovo v bazári vychádzajú lacnejšie ako iné šatky pre novorodencov. ☺️
@pininka Hej tieto ergonosiče su fakt dosť drahé. Ja som tiež mala manducu ako @dejna20.
Ste mi baby spravili veľkú radosť. Aspoň tu nie som sama nosiaca mamina.
@tutu_1 ďakujem, ale rady asi nepotrebujem, len som tu videla samé kočíky tak ma to zaujímalo 🙂 prvé dítko som od 4mes do 1,5r a tehotenských nevoľností odnosila, po porode možno ešte občas ponosím..
Mám ľanovú Heartiness burgundy spirals z bazaru (ešte keď nerobili len ručne tkané), už zanosenú, keď sa operie je tvrdá, ale po 2 naviazaniach so staršou zmakne, s mladším to bude asi o trošku viac
Mala som ešte BabyDoo, ale cca od 9kg nebola pohodlná tak som ju poslala ďalej a nosičku z aliexpresu, podobnú ergobaby, ale pod 8kg začali povoľovať popruhy tak letela do kúta. Niekde ešte bude.. A tiež som bola na pár "osahávacích" zrazoch, len tie ceny úžasných šatiek ma vždy uvrhli do depresie, tak som chodiť prestala :D
A vlastne ešte onbuhimo, taký ruxak na kratšie vzdialenosti, len som kúpila tú vačšiu veľkosť a vyskúšala ho až raz, potom nosiť prestala..
@pininka keď možem poradiť, tie čínske sú nie moc dobré, v nosiacich skupinkách si robia srandu že sú to skvelé závesy, ale na nič viac by ich nepoužili (nie je záruka netoxických farieb a býva to obšitá metráž, nie tkaný kus látky)... bazarové BabyDoo, Šanami, Amazonas sú kvalitnejšie, síce pohodlné do cca 10 kg (aj keď nosnosť majú 15) a dajú sa kúpiť okolo 20 - 30 eur

Ahojte 🙂 my sme dnes maly utz a bude to druhy chlapcek 🙂 333g 🙂 vsetko vyzera byt ok 🙂 maly ale preziva, tak strasne chcel sestru haha a vysvetli to 4 rocnemu dietatu ze sa to neda zariadit 😀