icon

Termín pôrodu apríl 2017

dadada8388
10. aug 2016

Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒

dominini
19. nov 2016

@36evina36 bryndzove halusky 😀

martuliiik
19. nov 2016

@36evina36 dnes šunkove fliačky, zajtra sviečková

36evina36
19. nov 2016

Tak dnes langose a zajtra ze vari mm tak uvidim ze vsak som varila cely tyzden nech si odychnem

nivea777
19. nov 2016

@36evina36 svokrovci dnes maju pecene hurky..a zajtra budu rezne asi a polievocka

36evina36
19. nov 2016

@nivea777 hurky boli minuly týždeň 🙂 a rezne mi teraz moc nejdu

nivea777
19. nov 2016

@36evina36 nie je iste,ze rezne budem jest..uvidim ako malemu bude zajtra chutit

tutu_1
19. nov 2016

@alicam aaaa veď ty uz si skúsená nosička 😄, prepáč, netušila som. No inak aj ja pozerám ze niektoré maminy majú aj zo desať šatiek 😳😳😳. Tiez na to nemám. Jedna, možno dve, jeden ergonosič a stačí.
Bože toľko toho spomínaš, budem si to musieť vygoogliť všetko. Pred ôsmimi rokmi veru nebol taký široký vyber ako dnes.
Z Aliho by som sa tiez asi bála objednať. Ale chápem že tieto veci su dosť drahé. Asi by som skôr riešila bazarik a postupne nešetrila na manducu z druhej ruky alebo tie šatky co píšeš. To je dobrá rada.

36evina36
19. nov 2016

@dominini brindzu nee moj todo huby neda a teraz asi ani ja 🙂

36evina36
19. nov 2016

@dominini bryndzu neee

pininka
19. nov 2016

@alicam ale ja nechcem satkovat, je to len ergonosic, maju ho aj moje dve kamosky,obe ho pouzivaju viac ako dva roky a nic sa s nim nestalo. Oblecenie a veci priamo na kozu by som urcite z ciny nechcela. Ja viem,ze vela nosit nebudem,takze zbytocne dam za nieco aj 70 eur.

tutu_1
19. nov 2016

@pininka alicam chcela len naznačiť ze babo ti môže šatku ci nosic ocucavat. Teda aspoň moj maly to robil keď bol malinky. A keď ten nosic nemá certifikát ze je nezávadný je to take ze nevieš. Ale nic v zlom.

pininka
19. nov 2016

@tutu_1 chapem,ale ked sa pozries na vsetko co u nas kupis, tak neviem neviem. Ja som mojim detom preto nikdy nedovolila ocucavat akukolvek latku a ked si dobre pamatam tak to ani nikdy nerobili.

dejna20
19. nov 2016

@alicam no super. Skusena nosicka. Co poradis pre babo od 0-6mesiacov cca do 8kg. Satku myslim

tutu_1
19. nov 2016

@pininka veď ty vieš. Ja som tomu nevedela zabrániť. Fakt nic v zlom.

@dejna20 nepoznáš šatku sestrice ? veľmi sa mi páčia uvažujem, prehodnocujem. Viazať by nebol problem ja som aj do storcha pruhov naviazala malé babo. Tato som čítala ze patrí medzi mäkšie šatky (páčia sa mi klasky, kohútiky aj slniečka - možno niečo nájdem aj z druhej ruky 😍)

dominini
19. nov 2016

@36evina36 preco nie? nelubis?

alicam
19. nov 2016

@pininka ok, ako myslíš 🙂 mne sa práve to nosítko z ali začalo pri 8kg povolovať za pochodu, zauzlovala som to, prišla domov a letelo do kúta, ale možno by sa tak s tým chodiť dalo aj do 15 kg ako píšu.. ale radšej nie, už by som ho nekúpila..

@tutu_1 v pohode 🙂 tiež možem len závistllivo pozerať na komínky s 10 a viac šatkami, kde jedna stojí minimálne 5tis kč, ešte keď sa v tom nájdu ručne tkané alebo so spešl zložením..

@dejna20 skúsená ani nie, skor načítané mám veľa :D odnosené menej..
na také malé asi celobavlnenú šatku, keby bolo díte letné tak rozmýšľam nad prímesou bambusu, ale ten menej unesie.. z lacnejších čo už som písala BabyDoo, Šanami, Amazonas, z lepších čo unesú aj viac Didymos, Storchenwiege, Natibaby, Yaro, Loktu She..
dobrý výber majú napr. tu http://www.satkomanie.cz/cs/, alebo teda bazarové, najlepšie je pozerať v skupinke na fb "Nosíme naše deti", nevhodné šatky a nosítka by sa tam objaviť ani nemali, čo na bazoši a spol. je vačšinou každý druhý..

tutu_1
19. nov 2016

@alicam pôvodne som chcela indio, ale čím viac čítam o sestrice.... Aj manželovi sa páčia slniečka ááá 😀 Krásne červeno oranžové. Bábätká majú radi takéto farby. Idem objednať. Kiež by opäť boli v predaji kohútiky. Nevadí. Človek nemôže mať všetko 😀 😀 😀

36evina36
19. nov 2016

@dominini teraz mi smrdi

tutu_1
19. nov 2016

@alicam teraz som pozerala na tú stránku a majú tam aj hacku. to som nemala vidieť 😀 😀 😀

pininka
19. nov 2016

@alicam jasne,moze sa stat hocico, bola to prva vec,ktoru som si tam kupila a ine ma nelaka. Ale je fakt,ze pri prvom som mala original chicco nosic z rakuska a na jednej strane mi nastastie doma puklo a maleho som ledva zachytila,takze verim ze co sa ma stat,sa proste stane. Ale ak sa mi to nedajboze stane, nebudem lutovat tu sumu. Inak na detoch zo zasady nikdy nesetrim, to radsej sebe ukratim cokolvek.

dejna20
19. nov 2016

@alicam a kokadi nepoznas? Sa mi tam jedna paci ale zlozenie je 60%bavlna a 40%bambus, 272g/m2 gramaz
To by slo pre novorodenca?

dejna20
19. nov 2016

@tutu_1 mne sa pcia take duhove vzory, pierka a indianske, takych pastelovych farieb jemnych

tutu_1
20. nov 2016

@dejna20 jasné rozumiem, mňa teraz očarili tieto slovenské motívy. Ani som netušila, že sa niekto týmto na Slovensku zaoberá. Skutočne sa za tých 8rokov veľa zmenilo. Normálne mám medzery. Čo si myslíš o kolíske hacka ? Rozmýšľam, že by sme bábatku zmajstrovali. Iste bude na nete nejaký tutorial.

dejna20
20. nov 2016

@tutu_1 😂😂😂 no aj nato som pozerala ale mame len 3izb byt tak nemozem mat vsetko 😜
A teda super, ze zostrojite, to u nas nehrozi.

tutu_1
20. nov 2016

@dejna20 veď zavesím na dvere 😝. Skúsim ušiť zo starého paplona a ak to pôjde tak kúpim látku a ušijem normálnu. Ale uvidím teraz ma čaká náročne obdobie 😣

pininka
20. nov 2016

@tutu_1 ti zavidim,ze si to vies usit aj sama,mne sa to velmi paci,aj by som to mala kde zavesit ale zrobit si to neviem,muz mi nechce dovolit ani kolisku. Asi vezmem od mami este jednu postielku,nieco si musim dat do obyvacky,ked nasa postielka bude na poschodi

dejna20
20. nov 2016

@tutu_1 a to budem obchadzat. Vleze do toho starsi a sa to urve 😂

@pininka ja budem mat v obyvacke take kresielko tiny love co mam po prvom ale tak ked bude vacsi v skolke bude vela na zemi na koberci na hracej deke.
A ked bude ako prvy tk bude zaveseny na mne 😂

tutu_1
20. nov 2016

@pininka počkaj, to ešte neviem či to viem 😂 to sa musí najprv vyskúšať 😁😁😁

@dejna20 aha, tak to potom nie keď aj starší by skúšal. Ale manžel dnes hovoril, ze by spravil stojan taku trojnožku ako na kotlík na guláš 😂

alicam
20. nov 2016

@dejna20 kokadi som v ruke nemala, ale tiež by to šlo 🙂

mne sa zas páčia rúžovky, najviac asi Pollora Romantic Song, ale na apríl sa nechávame prekvapiť tak prípadného chlapca v ružovej.. teraz máme tmavú červenú..
hacku som chcela, len tiež máme málo priestoru, do stropu vrtať nechceme, tak jedine na tú cvičiacu tyčku do dverí že by sa zavesila, len prvé dítko je moc zvedavé a výmyselné, tak sa bojím že by druhé pobúchala do strán... ďalšia možnosť provizórnej hacky bola nad postieľku uviazať šatku/babyvak, ale postieľku sme nevyužili a posunuli, už ani nezháňame..

@tutu_1 tiež ti závidím umenie šiť, ja som rada keď mužovi prišijem gombík na košelu :D

dejna20
20. nov 2016

@tutu_1 tvoje starsie ma kolko rokov?