Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
@nikolienko dakujem a nakoniec prisiel aj modry,piatok poobede.. tak bolo po "znameni" :D
@nivea777 tak predsa :D a ja mam synovca Samka, pekne meno ste vybrali 🙂 teda hrdy tatinko 😀
@nikolienko sak mi aj vravel,ze uz sa mu aj slzicky tlacili ked videl maleho,ale ze to predychal :D silny chlap a take male ho rozciti :D
@nivea777 Samko krasne meno 😉 mne sa tiez velmi paci dobra volba 🙂
@nika14121 ahoj a co tak Marko? 🙂
@snehulienka639 nám sa páčia také klasickejšie mená....Marek je švagrov syn takže to by aj tak neprichádzalo do úvahy
@nika14121 jeho povodny plan bolo,ze si spolu sadneme a budeme pozerat kalendar.. Ja som ale este isla k lekarovi na infekcne,kvoli kedysi davno prekonanej toxoplazmoze o ktorej som ani nevedela a on isiel do auta.. a zrazu mi pise,ze bude to Samko.. Doterajsi plan so spolocnym vyberom padol hned ako sadol do auta :D Meno je celkom pekne tak som suhlasila.. dobry sposob je aj napisat si 5 na papier kazdy,vymenit papier a 2 z toho vyskrnut a pomaly pridete k menu
@nika14121 jaj jasne rozumiem 🙂 nam sa to paci tak ma to napadlo ked si pisala ze nepreslo Matej, Matus..🙂 ale ked chcete klasicke tak to je jasne myslim ale ze nejake vyberiete 😉
@snehulienka639 tak mne sa páči aj Marek ale to teda určite nebude kedže švagor býva pár domov od nás a skoro každý deň sa stretávame tak rovnaké mená detí neprichádzajú do úvahy....budeme to musieť poriešiť keď príde tá správna chvíľa, to nám už nič iné potom nezostane 🙂
Kazdy si.u nas vybral tri babske a ked sme to porovnali ani raz sme sa nezhodli 🙂
@nika14121 hehe jasne ved netreba na vyber tlacit 🙂 urcite sa potom na jednom zhodnete 🙂
Ja som na chlapca uz ani nevedela co dat. Ale bude dievcatko a to ame sa hned zhodli s muzom, ze Linda. 😍
To som jediná co sa nechá prekvapiť 😄😄😄 ?
My mame vsetci rovnake inicialy,takze u nas je to jasne,nechcem,aby jej alebo jemu bolo luto,ze ma meno na inu slabiku. Ale je dost problem vybrat hlavne dievcenske na J. Jana som ja,takze to uz nechcem. Tak sme nakoniec tahali z klobuka a dvakrat sme vytiahli Julianku,tak to asi tak ostane.
@36evina36 minimalne pri pôrode sa dozviete to uz sa neschová 😄
@dejna20 dnes sa ma dr pýtala ze co by som viac chcela hovorím ze nám je to jedno len nech je zdravé, a ona ale predsa co by ste chceli, tak som jej povedala ze sme si ho vysnívali vymodlili aj sme si poplakali keď sa nedarilo, takze sa budeme tešiť rovnako z chlapčeka ako aj z dievčatka. Tak preto to nijak neriešim ❤️
Asi budeNorbert po ockovi..mne sa páči ajEvan..alebo Natan

@nika14121 u nas sme sa hned dohodli na chlapcenskom a babske sa snazim presadit 🙂