Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
mne tromi rataniami vyslo baba a cakame chlapca :D
@36evina36 mlady,prisla som lahla som si a meral nas,v podstate robil morfologiu cize to co mi robili na poradni a obcas prepol na 3D..maly sa nechcel ukazat tak mi stuchal do bruska potom som si lahla na lavy bok,na pravy az pokial nepomeral co potreboval..dal nam fotecky nejake
@36evina36 ja som isla hlavne kvoli tomu ze som mala mat dvojca a na nohe mi z neho zostala kost..cize som mala akokeby 6 prstov tak som sa bala,ci to nebude mat aj malinke..mne ani nemerali NT v 12tt cize som si povedala ze pojdem na 3D.. je to na tebe,je to pekny zazitok ale vsetky potrebne vysetrenia robia na poradni.. ale tak ked to mas zadarmo tak cbod..alebo si vyber teda za tu sumu vanicku alebo nieco pre babo..ako je tebe lepsie
@36evina36 pohlavie budu vidiet urcite..jedine ze by male bolo chrbtom..ale on ti bude stuchat do bruška aby sa otocilo..tak ako aj mne.. trochu to sice bolo neprijemne ale vydrzala som..nas maly ukazal telicko pekne ale ked prepol 3D tak vkuse si daval rucicky pred tvar takze mam len jednu foto ako tak..ale to zalezi od baba ako spolupracuje.. ked ale chces ist len kvoli pohlaviu tak to si radsej kupte za tie peniaze nieco pre dieta.. ja som bola hlavne kvoli prstikom
@36evina36 mne moja doki povedala,ze su to moje peniaze a ze rovnako dobre to pozru aj oni na poradni,ale ja som uz dvakrat bola na 3D a urcite to nieje to iste. Vidis tam babo akoby bolo pred tebou,nie len ciernobiele obrysy. Ale ak si zdrava a je vsetko ok, tak sa ti ozaj mozno zidu peniaze inde a predsa je to prve.

@pininka lasagne by som si veru dala,akurát ich neviem spraviť 😪. A ako sa počíta to pohlavie ?