Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
Aj my uz oddnes mame kocik,som velmi spokojna,ale doma ho zatial nemam, nechali sme ho u babky. Musim ho ist cely poskusat, sa tesim, ziadne znamky po pouzivani, nieje rozhegany,ani vytahany od slnka.
@farebnymotylik
Drzim palceky...naozaj sa mate na co tesit🙂 Vy uz pohlavie viete?
Ano, videli sme aj pohlavie...doktor vravi, ze tu ma susuru a z nej uz chlapca nespravime🙂 sranda, kedze mne vsetci vraveli, ze podla babskych rad to je urcite chlapec🙂
No nam to je jedno, hlavne nech je zdravucke
@dominini
jasne, ze ak si clovek zaplati tak je aj iny pristup - bohuzial sme na Slovensku... a som zvedava aky bude ked budem mat vymenny listok v tom 30tt...
@fazulkaaa to ma mrzi ze si ho zazila zrovna takto, ale asi prachy robia cloveka - smutne. a mozno je to tym, ze lekari nas beru iba ako pacientov... a my to berieme za zivotne dolezite - pre nas to aj je zivotne dolezite , ved predsa ide o nase dieta ale lekari asi neriesia a nedokazu sa vzit do nasej koze, ze mame strach :( podstatne je ze uz je vsetko OK a verim ze aj bude 😉
Baby, prepáčte, že Vám leziem do témy, ale môžem sa opýtať, kedy Vám skončili, resp. začali ustupovať tehotenske nevoľnosti? Prešli niekomu aj skôr ako v 12tt? Ďakujem 🙂.
Ahoj mne nepresli stale a to budem za chvilu v 22tt
Mne az nejaky 13-14tt 🙂
@renimac nechcelo mi ta oznacit 😄
Mne furt nejde oznacovat ako si to spravila
@nikolienko @36evina36 trošku stresujem, lebo posledný týždeň a pol som zvracala každý deň, nebola som schopná žiť a od včera mi je lepšie. Dnes zatiaľ bez zvracania, ale som ešte len 10tt, tak neviem či je to OK.
Reni no len aby si zajtra negrcala ako doga 😂 ono moze byt aj obdobie kludu a potom opat. Neboj bude vsetko ok. Aj ked chapem, ze stresujes. Boli sme spolu chvilu v snazilkach. Tesim sa z teba ze sa ti to konecne podarilo a kedy mas termin v juli?
@renimac to sa aj mne stavalo ze chvilku bol klud som myslela ze uz bude lepsie a potom zase 😂 a inak tisko gratulujem tiez som bola v "do septembra to brusko dame" 🙂
@nikolienko tak ja som bola v tých skupinách viacerých 😀. Ale pamätám si ťa. Ty máš už za polkou, gratulujem 😉. Tak hádam sme v poriadku.
@dejna20 Áno, aj teba si pamätám 😉. Ono po tých 3 rokoch sa človek bojí, asi by som nemala nič čítať 😇. Tak uvidíme čo bude zajtra 😉. Mala by som byť ešte júnovka, predbežný TP na manželove narodeniny 😉.
@renimac Ahoj, ja som nevolnosti nemala ale bola som malatna, bez energie, bez nalady a nic ma nebavilo ro vsetko v 1 trimestri.. Ale ako som vstupila do 2 trimestra, vsetko odislo, a som plna energie a chuti do zivota 😊 verim ze aj tebe prejdu nevolnosti coskoro, a som velmi rada ze ta vidim medzi nami tehulkami 💗
Ja už hádam ani neviem, ako mi bolo 😅 Pamätám si, že sem tam boli nejaké reklamácie ohľadom obeda, či večere. Bábätko mi to poslalo späť. Ale teraz už je to celkom dobré.
Včera sme s manželom videli kočík naživo čo sme vybrali, a napodiv sa mu veľmi páčil. Dokonca až tak, že mu nevadila ani tá cena 😀
@renimac ja som sa tiez velmi bala a vlastne sa furt bojim🙂 Ale naozaj je to tak ako pisali ostatne kocky- tiez som to mala tak, ze niektore dni som ani nevedela, ze som tehotna, zrazu ma neboleli prsia,presli nevolnosti atd a potom sa to zase vratilo 🙂 Tak, ze fakt lepsie je mi asi od 16tt ale aj vcera napr po asi mesiaci pokoja skoncili ranajky v toalete🙂
Nemysli na nic zle (aj ked sa poznam, ze to je tazke)- uvidis, ze vsetko je ok.
baby stretli ste sa uz styym ked vam doky povedal ze mate placentu nizko?mne to povedal a len ktomu ze sa mam setrit to je vsetko.....pohyby babatka citim dost nizko a som ztoho dost vyplasena

My sme sa dnes uz tiez potesili prvou vecickou pre babo 🙂