icon

Termín pôrodu apríl 2017

dadada8388
10. aug 2016

Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒

kata9
25. nov 2016

My sme sa dnes uz tiez potesili prvou vecickou pre babo 🙂

pininka
25. nov 2016

Aj my uz oddnes mame kocik,som velmi spokojna,ale doma ho zatial nemam, nechali sme ho u babky. Musim ho ist cely poskusat, sa tesim, ziadne znamky po pouzivani, nieje rozhegany,ani vytahany od slnka.

dancura
25. nov 2016

@farebnymotylik
Drzim palceky...naozaj sa mate na co tesit🙂 Vy uz pohlavie viete?
Ano, videli sme aj pohlavie...doktor vravi, ze tu ma susuru a z nej uz chlapca nespravime🙂 sranda, kedze mne vsetci vraveli, ze podla babskych rad to je urcite chlapec🙂
No nam to je jedno, hlavne nech je zdravucke

bandr
26. nov 2016

@dominini
jasne, ze ak si clovek zaplati tak je aj iny pristup - bohuzial sme na Slovensku... a som zvedava aky bude ked budem mat vymenny listok v tom 30tt...

@fazulkaaa to ma mrzi ze si ho zazila zrovna takto, ale asi prachy robia cloveka - smutne. a mozno je to tym, ze lekari nas beru iba ako pacientov... a my to berieme za zivotne dolezite - pre nas to aj je zivotne dolezite , ved predsa ide o nase dieta ale lekari asi neriesia a nedokazu sa vzit do nasej koze, ze mame strach :( podstatne je ze uz je vsetko OK a verim ze aj bude 😉

renimac
26. nov 2016

Baby, prepáčte, že Vám leziem do témy, ale môžem sa opýtať, kedy Vám skončili, resp. začali ustupovať tehotenske nevoľnosti? Prešli niekomu aj skôr ako v 12tt? Ďakujem 🙂.

36evina36
26. nov 2016

Ahoj mne nepresli stale a to budem za chvilu v 22tt

nikolienko
26. nov 2016

Mne az nejaky 13-14tt 🙂

nikolienko
26. nov 2016

@renimac nechcelo mi ta oznacit 😄

36evina36
26. nov 2016

Mne furt nejde oznacovat ako si to spravila

zabka12
26. nov 2016

@36evina36 bud daj odpovedat, ale tak to neslo teraz ani mne, alebo daj zavinas a skopiruj "meno" tak by ti to malo oznacit ;)

dejna20
26. nov 2016

@renimac ja som moc nemala nevolnosti na zaciatku mna to praveze az po tom 12tt chnaplo 😂 ako nic strasne ale aj vcera ma brutal natiahlo, ked som hadzala do kosa staru bananovu supku 😁

dejna20
26. nov 2016

@36evina36 ani mne to nejde cez odpovedat 😂 kruti to ako dive a prd z toho. Musim napisat

renimac
26. nov 2016

@nikolienko @36evina36 trošku stresujem, lebo posledný týždeň a pol som zvracala každý deň, nebola som schopná žiť a od včera mi je lepšie. Dnes zatiaľ bez zvracania, ale som ešte len 10tt, tak neviem či je to OK.

dejna20
26. nov 2016

Reni no len aby si zajtra negrcala ako doga 😂 ono moze byt aj obdobie kludu a potom opat. Neboj bude vsetko ok. Aj ked chapem, ze stresujes. Boli sme spolu chvilu v snazilkach. Tesim sa z teba ze sa ti to konecne podarilo a kedy mas termin v juli?

nikolienko
26. nov 2016

@renimac to sa aj mne stavalo ze chvilku bol klud som myslela ze uz bude lepsie a potom zase 😂 a inak tisko gratulujem tiez som bola v "do septembra to brusko dame" 🙂

renimac
26. nov 2016

@nikolienko tak ja som bola v tých skupinách viacerých 😀. Ale pamätám si ťa. Ty máš už za polkou, gratulujem 😉. Tak hádam sme v poriadku.
@dejna20 Áno, aj teba si pamätám 😉. Ono po tých 3 rokoch sa človek bojí, asi by som nemala nič čítať 😇. Tak uvidíme čo bude zajtra 😉. Mala by som byť ešte júnovka, predbežný TP na manželove narodeniny 😉.

36evina36
26. nov 2016

@renimac mne to vsetko zacalo pomaly v 10tt a odvtedy sa to zlepsilo ale napina ma stale hlavne rano ked vstanem sem tam sa povracam

renimac
26. nov 2016

@36evina36 mne bolo zle už od začiatku, ale od 8tt čistá katastrofa. Som aj mohla na WC ustlat. Ale včera už len večer a dnes nič, aj keď ťažko mi je. Žeby navsteva u maminky mala take blahodárne účinky?

dejna20
26. nov 2016

@renimac ja mam tiez termin na muzove narodky 😂 28.4. Sranda.

renimac
26. nov 2016

@dejna20 ja 24.6., ale uvidíme, ako sa drobec nakoniec rozhodne 😉.

dejna20
26. nov 2016

@renimac ja ssi budem mat sekcii ako pri prvom tak ta sa asi o tyzden akor planuje ale je mi to jedno v podtsate hlavne nech je vsetko ok.
Drzim palceky aj tebe 😀

renimac
26. nov 2016

@dejna20 Ďakujem, ja tebe tiež 😉.

dominini
27. nov 2016

@renimac Ahoj, ja som nevolnosti nemala ale bola som malatna, bez energie, bez nalady a nic ma nebavilo ro vsetko v 1 trimestri.. Ale ako som vstupila do 2 trimestra, vsetko odislo, a som plna energie a chuti do zivota 😊 verim ze aj tebe prejdu nevolnosti coskoro, a som velmi rada ze ta vidim medzi nami tehulkami 💗

tutu_1
27. nov 2016

Ja už hádam ani neviem, ako mi bolo 😅 Pamätám si, že sem tam boli nejaké reklamácie ohľadom obeda, či večere. Bábätko mi to poslalo späť. Ale teraz už je to celkom dobré.
Včera sme s manželom videli kočík naživo čo sme vybrali, a napodiv sa mu veľmi páčil. Dokonca až tak, že mu nevadila ani tá cena 😀

pininka
27. nov 2016

@tutu_1 to je super, ja sa dnes chystam detailne pozriet kociar, dufam ze ho budem vediet aj poskladat nazad. Mne prislo zas vcera zle, ale pomohla mi soda bikarbona

dancura
27. nov 2016

@renimac ja som sa tiez velmi bala a vlastne sa furt bojim🙂 Ale naozaj je to tak ako pisali ostatne kocky- tiez som to mala tak, ze niektore dni som ani nevedela, ze som tehotna, zrazu ma neboleli prsia,presli nevolnosti atd a potom sa to zase vratilo 🙂 Tak, ze fakt lepsie je mi asi od 16tt ale aj vcera napr po asi mesiaci pokoja skoncili ranajky v toalete🙂
Nemysli na nic zle (aj ked sa poznam, ze to je tazke)- uvidis, ze vsetko je ok.

renimac
27. nov 2016

@dancura @dominini Ďakujem pekne ❤😊

kata9
27. nov 2016

@renimac ja som mala v obidvoch tehu katastrofu.Tiez som spala na wc.Teraz mi sa to zlepsilo po 10tt.Neboj urcite je to ok 🙂

renimac
27. nov 2016

@kata9 no dobre 😉 skúsim menej stresovať 😉.

babatko46
27. nov 2016

baby stretli ste sa uz styym ked vam doky povedal ze mate placentu nizko?mne to povedal a len ktomu ze sa mam setrit to je vsetko.....pohyby babatka citim dost nizko a som ztoho dost vyplasena