icon

Termín pôrodu apríl 2017

dadada8388
10. aug 2016

Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒

latitude
27. nov 2016

Dr. Grochal zvyšuje od 1.1.2017 ceny, to len pre info 🙂

nivea777
27. nov 2016

@babatko46 mala som ale uz sa vraj zdviha.. ziaden sex,dvihanie tazkeho a hlavne treba oddychovat..ja som na pn uz od konca septembra

babatko46
27. nov 2016

Nivea777.. Nesexujeme od začiatku tehotenstva A od 8tt som doma na pn..žiadna sláva dúfam že sa zdvíha tá placenta lebo len čítam že budem muset rodit cisárskym A to by som nerada

nivea777
27. nov 2016

@babatko46 mala by sa dvihnut..neviem kedy planuju cisarsky..ci v 30tt alebo neskor..uvidis,ja som sa tiez toho bala

babatko46
27. nov 2016

Nivea777. Dúfam že bude všetko ok.. Cítim ho skoro V nohavičkach :(

pininka
27. nov 2016

@babatko46 to asi tiez zavisi od lekara,mne predtym na poradni povedal doki,ze je nizsie,naposledy mi vsak uz povedali ze sa dviha,ale tiez citim vacsi tlak dolu,no mna caka treti cisarak. Musis byt hlavne v klude a oddychovat, uvidis co ti povie na dalsej poradni. Viem o babach co mali cele tehu velmi nizko babo a donosili ich normalne aj porod bol spontanny. Je to asi individualne.

babatko46
28. nov 2016

@pininka. Ďakujem trošku som sa ukludnila 🙂 bojím sa lebo už jeden spontánny potrat mám za sebou :( doktor povedal žiadny sex lebo že by som mohla začať krvacat koli tej placente

pininka
28. nov 2016

@babatko46 aj ja som prve potratila, tak viem aky je to potom strach. Treba dodrziavat pokyny lekara a verit ze to bude ok.

farebnymotylik
28. nov 2016

Baby som v 19 tt a este nic som nepribrala... ako ste na tom vy? Momentalne ma trapi hrdlo a soplenie, takze najblizsi tyzden urcite tiez nic nepriberiem :(

babatko46
28. nov 2016

@farebnymotylik nevadí že si.nepribrala hlavne je že bábätko rastie...

tutu_1
28. nov 2016

Dievčatá držte sa, treba myslieť pozitívne ❤️ My sme tiez mali akčný piatok, v práci som zakopla o krabicu a spadla som na zem, tak sme utekali na pohotovosť s mm. Naštastie sme v poriadku, ale strach som mala riadny.

@farebnymotylik tak tak keď bábätko rastie tak to nevadí ja uz budem mat asi 6kg navyše 😄

36evina36
28. nov 2016

@farebnymotylik ja som pribrala zatial.2 kg.

Baby aku hudbu mal brestansky na vyber ?

zabka12
28. nov 2016

@farebnymotylik ja som na tom rovnako... Akurat +0,5kg ale zase u mna si ma z coho brat.. Lebo zasob na rozdavanie😎 no a hrdlo a nadcha na umretie... Uz 4den a neviem si pomoct..😒

tutu_1
28. nov 2016

@zabka12 na nádchu je dobrý soľný roztok, ale hypertonický (tak poradila lekárka). A na hrdlo som kloktala harmančekový čaj, vincentku, a môže sa aj rozmiešaná sóda bikarbóna vo vode - nepiť, len kloktať. A ak bežne neberieš tehu vitamíny teraz si isto daj. Aj ja tak robím keď mi hrozí choroba, alebo už som chorá. Ešte som si dávala homeopatiká, ale myslím, že by som bola ok aj bez nich. Skoré uzdravenie želám ❤

fatimuska
28. nov 2016

@tutu_1 mimi je dobre chránené..ja som mala pri prvom dopravnú nehodu..a malý vtedy v 7.mesiaci som bola si veselo cmulal palec🙂

zabka12
28. nov 2016

@tutu_1 no veď slannú vodu teraz na všetko.... plus v lekárni dali septilen... ale jaksik zatiaľ ništ moc.... zajtra idem do práce, tak uvidíme či nakoniec neskončím zas na PN.... ale ďakujem za rady ;) ❤

tutu_1
28. nov 2016

@fatimuska veď hej, len ja som potom bábätko necítila, tak sme radšej šli. Ruka dooskierana, noha modra, bok modry.

@zabka12 ja by som šla PN. Normálne na PN nechodím, ale teraz keď som tehu som bola, keď mi bolo zle. Ono moc liekov ti nedajú, takze úplne najlepšie je, keď si môžeš poležať ☺️

zabka12
28. nov 2016

@tutu_1 no ved ja som už bola s močákom na PN pred 3 týždňami a nechce sa mi ísť zas... lebo ide to dosť do peňazí a zas idú sviatky a nechce sa mi doma trčať... no uvidíme...dám tomu dva dni v práci a keď to pôjde biedne, tak na tú PN pôjdem. len budúci týždeň ideme na poradňu, tak som rozmýšľala že vydržať a potom uvidíme :D
ale ty sa daj hlavne do poriadku a bez pádov ;)

tutu_1
28. nov 2016

@zabka12 tak skús dovolenku na dva tri dni pred víkendom to by si mohla vyležať, teda ak máš dovolenku 😘. No veď toto, som kolegom oznámila, ze pred kanceláriou nechcem vidieť jedinú krabicu. Asi som bola dosť nepríjemná, ale zas kto by nebol.

lia09
29. nov 2016

@babatko46 mna tiez babo kope az uplne dole v nohavickach a placentu mam ok, takze to s tym nema nic spolocne 😉

fatimuska
29. nov 2016

Dnes začínam 6 mesiac

tutu_1
29. nov 2016

@fatimuska sekne ti to 🌺🌺🌺

fatimuska
29. nov 2016

@tutu_1 červenam sa

daakotaa
29. nov 2016

@zabka12 Ja som bola tiez chorá skoro 2 týždne a nakoniec mi pomohol sirup Calcium chloratum - TEVA. Septilen mi vôbec nezabral.

36evina36
30. nov 2016

Dievcata prehupla som sa do.druhej fázy tehotenstva tak ze každé rano vyhodim zo seba pol litra kyseliny a fungujem dalej.Ja budem asi aj na porodnej sale potrebovat kyblik

pininka
30. nov 2016

@36evina36 chudiatko, mne byva zle obcas uz len,ale zdaleka to nieje na grcanie. Len vcera v buse ked sme isli z viedne,ale to bolo asi od hladu a unavy.

36evina36
30. nov 2016

@pininka mne ani nieje zle len ma rano zacne napinat vyvracam kyselinu a nic mi neni , je to cele divne

nikussss
30. nov 2016

@36evina36 ja uplne rovnako, len asi od 17tt nie uplne kazde rano... Musime to len nejak prezit...

pininka
30. nov 2016

Zasa nam to tu nejak osirelo. Ja som vcera zvladla uspesne jednodnovy vylet do Viedne na trhy. A z Kosic je to ozaj dost. Ale v pohode,akurat nohy ma boleli uz od chodenia. Fajne bolo len zima jak v rusku.

36evina36
30. nov 2016

Vymrelo to tu