Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
Nivea777.. Nesexujeme od začiatku tehotenstva A od 8tt som doma na pn..žiadna sláva dúfam že sa zdvíha tá placenta lebo len čítam že budem muset rodit cisárskym A to by som nerada
Nivea777. Dúfam že bude všetko ok.. Cítim ho skoro V nohavičkach :(
@babatko46 to asi tiez zavisi od lekara,mne predtym na poradni povedal doki,ze je nizsie,naposledy mi vsak uz povedali ze sa dviha,ale tiez citim vacsi tlak dolu,no mna caka treti cisarak. Musis byt hlavne v klude a oddychovat, uvidis co ti povie na dalsej poradni. Viem o babach co mali cele tehu velmi nizko babo a donosili ich normalne aj porod bol spontanny. Je to asi individualne.
Baby som v 19 tt a este nic som nepribrala... ako ste na tom vy? Momentalne ma trapi hrdlo a soplenie, takze najblizsi tyzden urcite tiez nic nepriberiem :(
@farebnymotylik nevadí že si.nepribrala hlavne je že bábätko rastie...
Dievčatá držte sa, treba myslieť pozitívne ❤️ My sme tiez mali akčný piatok, v práci som zakopla o krabicu a spadla som na zem, tak sme utekali na pohotovosť s mm. Naštastie sme v poriadku, ale strach som mala riadny.
@farebnymotylik tak tak keď bábätko rastie tak to nevadí ja uz budem mat asi 6kg navyše 😄
@farebnymotylik ja som pribrala zatial.2 kg.
Baby aku hudbu mal brestansky na vyber ?
@farebnymotylik ja som na tom rovnako... Akurat +0,5kg ale zase u mna si ma z coho brat.. Lebo zasob na rozdavanie😎 no a hrdlo a nadcha na umretie... Uz 4den a neviem si pomoct..😒
@zabka12 na nádchu je dobrý soľný roztok, ale hypertonický (tak poradila lekárka). A na hrdlo som kloktala harmančekový čaj, vincentku, a môže sa aj rozmiešaná sóda bikarbóna vo vode - nepiť, len kloktať. A ak bežne neberieš tehu vitamíny teraz si isto daj. Aj ja tak robím keď mi hrozí choroba, alebo už som chorá. Ešte som si dávala homeopatiká, ale myslím, že by som bola ok aj bez nich. Skoré uzdravenie želám ❤
@tutu_1 no ved ja som už bola s močákom na PN pred 3 týždňami a nechce sa mi ísť zas... lebo ide to dosť do peňazí a zas idú sviatky a nechce sa mi doma trčať... no uvidíme...dám tomu dva dni v práci a keď to pôjde biedne, tak na tú PN pôjdem. len budúci týždeň ideme na poradňu, tak som rozmýšľala že vydržať a potom uvidíme :D
ale ty sa daj hlavne do poriadku a bez pádov ;)
Dievcata prehupla som sa do.druhej fázy tehotenstva tak ze každé rano vyhodim zo seba pol litra kyseliny a fungujem dalej.Ja budem asi aj na porodnej sale potrebovat kyblik
Zasa nam to tu nejak osirelo. Ja som vcera zvladla uspesne jednodnovy vylet do Viedne na trhy. A z Kosic je to ozaj dost. Ale v pohode,akurat nohy ma boleli uz od chodenia. Fajne bolo len zima jak v rusku.
Vymrelo to tu

Dr. Grochal zvyšuje od 1.1.2017 ceny, to len pre info 🙂