Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
Baby planujete niektora nakupit nejake veci vo februari v Ba v Inchebe ked bude Deti a rodina? Lebo predpokladam, ze tam budu nejake veltrhove zlavy aspon 10% co sice nie je vela, ale lepsie ako nic...
za tyzden kilo hore?!!! oujeeee to snad nie!!
Tak máme po ďalšej poradni...bábo je o pár dní menšie váži 310g a vyzerá to že je všetko v poriadku....doktor povedal že to vyzerá že budeme mať dievčatko ale keďže sa stále mrvilo a kopalo s nohami tak je to zatiaľ s otáznikom keďže to pán doktor nevedel dobre pozrieť...uvidíme ako to uvidí doktor na 3D 😉
@zabka12 ako sa ma hrdielko? Ja uz aspon vykasliavam... pijem len caj s medikom a zo zaciatku som kloktala vodu so solou... mam aj tabletky na cmulanie Septilen... okrem toho nic ine... a ty?
@36evina36 tak to potom klobúk dole 😳😘
@farebnymotylik ach ja som sa ešte nedostala k objednaniu hračky a drobnosti pre drobca. Priznám sa, ze veľmi rada po obchodoch nechodím. Musela by som mat chuť na take niečo a to mam málokedy.
@dada200 strikovatbsom nikdy nevedela tak reku kupin jedno klbko hacik zapla som net a gackovanie ide lahsie teda mne len jediny problem mam ze pri mojich ociach to mozem robit len pri dennom svetle nevidim nato inak hlavne ked zatial robim vsetko biele .
Inak na 3D idem stvrtok a mm sa to dozie az na vianoce
Hurá piatok 😁 i keď zajtra musím vybehnúť do prace, ale to uz nejak dám a potom si vyložim nohy, spravím čaj a môže ma mat každý rad 😙😙😙.
Vsetky ste take šikovne, musím veru aj ja pohnúť so svojim projektom 😝 ale v sobotu to nebude. V sobotu poobede uz nic robiť nebudem 😜
baby aku hudbu si davate ako podklad na cd z 3D sonom , aku hudbu tam ma na vyber neviete niekto

Juj dievčatá ja mam teraz toľko roboty v práci 😣 neviem kde mi hlava stojí, ešte aj dnes som odchádzala o polhodku neskôr. Potom s malým úlohy, lebo expert on si ich sam nespraví. Ale teším sa dnes mi prišla bio kozmetika a vianočné darčeky pre psíky. Aj Mikuláša som stihla deťom zabaliť. Len malému musím objednať Vianočné darčeky, konečne sme sa dohodli co by ozaj chcel. Veď uz su tu o chvíľu Vianoce 😳 .... Ako ste na tom s Vanocnymi nákupmi ?? S mužom sme dohodnutí, žiadne prekvapka 😁. Väčšina peňazí aj tak ide teraz na bábätko. Takze nevymýšľam. Po novom roku ideme dúfam po kocik - taaaak sa teším, neviem sa dočkať, dúfam, ze všetko bude ok 🙏🙏🙏🙏