icon

Termín pôrodu apríl 2017

dadada8388
10. aug 2016

Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒

tutu_1
30. nov 2016

Juj dievčatá ja mam teraz toľko roboty v práci 😣 neviem kde mi hlava stojí, ešte aj dnes som odchádzala o polhodku neskôr. Potom s malým úlohy, lebo expert on si ich sam nespraví. Ale teším sa dnes mi prišla bio kozmetika a vianočné darčeky pre psíky. Aj Mikuláša som stihla deťom zabaliť. Len malému musím objednať Vianočné darčeky, konečne sme sa dohodli co by ozaj chcel. Veď uz su tu o chvíľu Vianoce 😳 .... Ako ste na tom s Vanocnymi nákupmi ?? S mužom sme dohodnutí, žiadne prekvapka 😁. Väčšina peňazí aj tak ide teraz na bábätko. Takze nevymýšľam. Po novom roku ideme dúfam po kocik - taaaak sa teším, neviem sa dočkať, dúfam, ze všetko bude ok 🙏🙏🙏🙏

knuffi
30. nov 2016

Baby planujete niektora nakupit nejake veci vo februari v Ba v Inchebe ked bude Deti a rodina? Lebo predpokladam, ze tam budu nejake veltrhove zlavy aspon 10% co sice nie je vela, ale lepsie ako nic...

tutu_1
30. nov 2016

@knuffi ani som nevedela ze tu take dačo budeme mat, a kedy to bude ? Ak by som presvedčila manžela nech ide so mnou... Sama totiž nerada chodím na nákupy 😣

knuffi
30. nov 2016

@tutu_1 10.-11.2.2017 tiez to viem iba preto, ze je to spolu so svadobnym veltrhom a bude to presne vtedy rok co sme tam boli s manzelom obrucky kupovat presne kvoli zlavam.

zabka12
30. nov 2016

@knuffi ja že to bude až v marci... ale ak to bude skôr, o to lepšie :D

tutu_1
1. dec 2016

@knuffi skúsim presvedčiť manžela nech sa pozrieme ☺️

fatimuska
1. dec 2016

@tutu_1 skús radšej kamosku muž Ta bude ťahať domov po pol hodine🙂

pininka
1. dec 2016

@tutu_1 ja by som isla radsej sama,nikto ta nebude obmedzovat, v klude pozries co chces.

knuffi
1. dec 2016

@zabka12 v marci neviem ako by som sa tam gulala, uz vo februari budem asi funiet 😄
@fatimuska ma dva a kusok mesiaca aby sa na to psychicky pripravil predsa, moze predychavat 😊

piussi
1. dec 2016

za tyzden kilo hore?!!! oujeeee to snad nie!!

nika14121
1. dec 2016

Tak máme po ďalšej poradni...bábo je o pár dní menšie váži 310g a vyzerá to že je všetko v poriadku....doktor povedal že to vyzerá že budeme mať dievčatko ale keďže sa stále mrvilo a kopalo s nohami tak je to zatiaľ s otáznikom keďže to pán doktor nevedel dobre pozrieť...uvidíme ako to uvidí doktor na 3D 😉

tutu_1
1. dec 2016

@fatimuska
@pininka pôjdeme spolu 😄😄😄 ?

pininka
1. dec 2016

@tutu_1 no nie zly napad, zeby som si urobila vylet na zapad?

tutu_1
1. dec 2016

@pininka Ze by sme si spravili stretávku apriloviek 😜😜😜 ? Inak uz sme v polovici 💞💞💞🎉🎉🎉
Kde ste vsetky ?? Co ste dnes porábali ?? Ja stále čakám na kuriéra s plienkami, snáď sa dočkám 😣

fatimuska
1. dec 2016

@tutu_1 ja som dnes bola s riaditelom NAY na kontrole letákov..uff..ale dobre to dopadlo..len tie nervy pred tym..zajtra mam dve kontroly s letakom merkury market..od rana..teraz sa učím so synom..atd

36evina36
1. dec 2016

@tutu_1 zacala som hackovat tak sa tristvrte dna pozeram na bavlnku

tutu_1
1. dec 2016

@fatimuska akčný deň 😁, aj my sme práve dokocili úlohy, mam dosť 😝

@36evina36 krásne 😍😍😍, obdivujem, ja take nedokážem. Šikovná si 🌸🌸🌸

36evina36
1. dec 2016

@tutu_1 ja to skusam az teraz prvy krat som chytila hacik do ruky
Ale celkom to islo

farebnymotylik
1. dec 2016

@zabka12 ako sa ma hrdielko? Ja uz aspon vykasliavam... pijem len caj s medikom a zo zaciatku som kloktala vodu so solou... mam aj tabletky na cmulanie Septilen... okrem toho nic ine... a ty?

farebnymotylik
1. dec 2016

@tutu_1 ja som tiez pokupila darceky, nerada ich nechavam na posledny tyzden, pretoze je potom tolko ludi v meste, no hroza...

@36evina36 so sikulka 🙂 velmi pekne to je 🙂

Neviem, preco, ale nejde mi tlacitko odpovedz :(

tutu_1
1. dec 2016

@36evina36 tak to potom klobúk dole 😳😘
@farebnymotylik ach ja som sa ešte nedostala k objednaniu hračky a drobnosti pre drobca. Priznám sa, ze veľmi rada po obchodoch nechodím. Musela by som mat chuť na take niečo a to mam málokedy.

pininka
1. dec 2016

@tutu_1 veru polovica za nami,ja sa neviem dockat pondelka,idem na 3D, strasne sa tesim. Ja som za stretko,len ktovie ako sa nam podari zladit.

dada200
1. dec 2016

@36evina36 šikula,ja mám pre bábo tiež nahodenu čiapku ,ale asi skôr uhačkujem ,to ide rýchlejšie. 🙂

tutu_1
1. dec 2016

@pininka Celkom dobrý nápad 🌸🌸🌸. Ty uz ideš v pondelok ? Super, ja až v stredu, aby mohol aj mm. Tiez sa teším. Dúfam, ze budeme ok 🙏🙏🙏

@dada200 Baby vy ste take šikovne 🌺🌺🌺

36evina36
2. dec 2016

@dada200 strikovatbsom nikdy nevedela tak reku kupin jedno klbko hacik zapla som net a gackovanie ide lahsie teda mne len jediny problem mam ze pri mojich ociach to mozem robit len pri dennom svetle nevidim nato inak hlavne ked zatial robim vsetko biele .

Inak na 3D idem stvrtok a mm sa to dozie az na vianoce

tutu_1
2. dec 2016

Hurá piatok 😁 i keď zajtra musím vybehnúť do prace, ale to uz nejak dám a potom si vyložim nohy, spravím čaj a môže ma mat každý rad 😙😙😙.
Vsetky ste take šikovne, musím veru aj ja pohnúť so svojim projektom 😝 ale v sobotu to nebude. V sobotu poobede uz nic robiť nebudem 😜

36evina36
2. dec 2016

baby aku hudbu si davate ako podklad na cd z 3D sonom , aku hudbu tam ma na vyber neviete niekto

36evina36
2. dec 2016

Ponozky mohli byt aj lepsie ake prvy pokus.🙂

nivea777
2. dec 2016

@36evina36 co nam dal,to tam mame :D hudba bola to posledne co ma trapilo..aj tak to dvd pozerat nebudeme

36evina36
2. dec 2016

@nivea777 tak mne sestricka povedala že si možem doniest svoju a sestranica tam mala taku blbinu tak ja ked už by som si tam dala to čo chcem ja ked to platim