icon

Termín pôrodu apríl 2017

dadada8388
10. aug 2016

Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒

nivea777
2. dec 2016

@36evina36 my tam mame adele..ale pozerat to nebudeme aj tak lebo sme to videli u neho..je tam cele vysetrenie a z toho 2D vela neni vidno...ak mas hudbu tak na pol hodinu tak si prines..my sme nic take nemali,ani sme popravde nehladali

marienn55
2. dec 2016

Čaute kočky ja som v robote, od 6:40 a strašne chcem ísť domov ! 🙂 Keď si predstavím, že ešte do marca som v práci.. joooj. Ste aj vy také lenivé ako ja a najradšej by ste boli doma a zdobilis tromček a varili a piekli? Pekný dník všetkýým 😍

36evina36
2. dec 2016

@nivea777 moj to vidiet nebude a preto by som to chcela mat aj s neaku peknu hudbu viem že tam má viac verzii hudby len som myslela že si si vyberala tak reku aký výber tam ma

nivea777
2. dec 2016

@36evina36 prehovor ho nech ide s tebou lebo z toho dvd nezisti nic..lekar nam pekne hovoril,co mera co je co,ukazal organy..ked sme to doma narychlo pozerali/ukazovali rodicom tak sme nevedeli co je co..urcite vacsi zazitok a osoh mal partner ked mal k tomu vysvetlivky.. su tam aj 3D zabery ale to mame na foto..

pininka
2. dec 2016

@36evina36 ja som si to tiez tak planovala,aby isiel aj mm. Z prveho 3Dcka su len take kratke zostrihy tak sme sa dohodli ze teraz uz len fotku budeme chciet,ani neberiem usb kluc

36evina36
2. dec 2016

@nivea777 on tam nepojde a ani nevie že som sa objednala dostane to ako darcek v knihe pre babo vypísane pohlavie foto a tak.

dominini
2. dec 2016

@36evina36 prečoo? skôr mu daj darček že môže ísť stebou.. Takto keď to bude vypísané v knižke, veď tie informácie si sa mohla dozvedieť aj z obyč. sona nie z 3D... Podľa mňa by si ho mala vziať pretože bude mať obrovský zážitok.. a tak ako napísala @nivea777 s toho videa ani nebudeš ochvíľku vedieť čo kde je ... Ja by som ho určite vzala

36evina36
2. dec 2016

@36evina36 on komplet nemusi doktorov kvoli jeho chorobam nic povzbudive mu nikto nepovedal, asi sa boji ale za svet to neprizna

dominini
2. dec 2016

@36evina36 tak mu to aspoň povedz, čo ak by náhodou chcel ísť? nebude potom smutný.. ja by som ho tam dotiahla :D veď bude vidieť svoje dieťatko

36evina36
2. dec 2016

@dominini vedel to a nechcel tam ist boji sa že jeho choroba je dedicna a ja ho tam tahat nebudem na babo sa tesi to vidiet v normalnom živote, že nás lubi a sono klasicke mi bude robit až v 30 tt takže chcem vsetkym na vianoce povedať čo to bude

tutu_1
2. dec 2016

@marienn55 úplne ti rozumiem 😁😁😁

@36evina36 keď nechce nerieš,moj zas nechce byt pri pôrode, vždy sa chudák spoti keď o tom začnem. Dokonca ani nepipol keď som povedala co stojí dula 😁, ze ok nie je to tak veľa 😁😁😁 Ale ja uz ho poznám, keby sa tak toho nebal ešte týžden mi bude hovoriť aké je to drahé 😏

36evina36
2. dec 2016

@tutu_1 pri porode ani moj 🙂 ten hned zbledne a vyplesti oci

pininka
2. dec 2016

@tutu_1 no moj muz rovno pri prvom povedal,ze ked chcem aby ho tam este hodinu kriesili,tak on pride k porodu,no kedze idem na cisarak,je to vyriesene. Hlavne ze je vojak a ked sme boli teraz na ockovani s malym,tak musel stal vonku a sestricka mi hovori,ci mu nema dat vodu,ze aky je bledy. On taketo veci absolutne nemusi. Ale zas mi pri detoch pomahal uplne so vsetkym,okrem kojenia 🙂

tutu_1
2. dec 2016

@36evina36 a tie ponozticky to si kedy stihla 😳 bohovské ❤️
Teda ti naši hrdinovia 😄 moj sa posmeloval, ze keď zvládol zabijacku, tak da aj toto ale ze ho nesmiem bit a nadávať mu a kričať 😄😄😄

zabka12
2. dec 2016

@farebnymotylik no tak uspesne som odpracovala zvysok tyzdna😎 ale necitim sa fit, ale je to lepsie... Akurat z bolesti hrdla uz nadchujem...tak cakam,kedy zacnem kaslat... Ale da sa to a tiez slanna voda, septilen a veeela Ceecka 😉

knuffi
2. dec 2016

@tutu_1 prepac ze som zvedava, ale dulu uz mas dohodnutu? Aj ja nad tym uvazujem lebo manzel nebude pri porode, len sa nejako neviem rozhybat... mohla by som ta ked tak poprosit do spravy nejake blizsie info? Lebo uz tak sa cena porodu dost splha hore so zazmluvnenim porodnika a podobne...

tutu_1
2. dec 2016

@knuffi sme dohodnuté ze po kurze hypnoporodu sa ozvem a dáme záväzne stretko takze hej, sme dohodnuté (aspoň tak som pochopila). Ja si pôrodníka neplánujem zazmluvnovat. Vobec som nad tym neuvažovala. Dulu si nájdeš na ich stránke podľa toho kde by si chcela rodiť. Mne sa dosť zúžil vyber kedže prvé som mala sekciou a druhé chcem prirodzene. Max co do toho ešte dám je nadštandard ak bude dostupný a toľko. 😊 keby ta niečo napadne pýtaj sa 😊

knuffi
2. dec 2016

@tutu_1 Nejaky ten prieskum som si uz robila🙂 Ak, tak by som asi kontaktovala Mgr. Miroslavu Sivú... Budes rodit v statnej nemocnici tu na Slovensku? Cakam prve dieta a nejako si netrufam ist len tak, ze kto bude mat sluzbu, preto si budem zazmluvnovat mojho gynekologa, ktoremu verim a preto aj to rozhodnutie o dule odislo troska do uzadia.

tutu_1
2. dec 2016

@knuffi ja som chcela povodne do ČR, ale dula mi povedala, ze da sa aj u nas. I keď ČR to je úplne o niečom inom ako u nas. Personál klope na dvere, sprava sa slušne a s úctou - to slovenský personál v nemocniciach neovláda ani ten bazálny základ slušného medziludskeho správania. Neexist, ze ta niekto vysmeje, alebo začne ponižovať kvôli pôvodnému prianiu. U nas klasika. Staré vyhorene PA mávajú vraj "prijemne" poznámky.
Keď máš lekára a dôveruješ mu tak ta dula neviem ci ma význam. To si musis uz ty rozhodnúť.

knuffi
2. dec 2016

@tutu_1 Ani nehovor, ja mam pocit, že úplne všade je to o niečom inom ako u nás. A najhoršie na tom je, že čo sa týka BA, tak všetko toto je do 100km na všetky strany... K tým údajným poznámkam posielam link:
https://dennikn.sk/blog/10-viet-z-porodnice-kto....

tutu_1
2. dec 2016

@knuffi Ak si z Ba CR máš na skok. Ja by som neváhala. Ale ak sa cítiš so svojim dr v dobrých rukách tak potom nie je o com. Mne len proste nejde cez hlavu ako sa môže niekto v zdravotníctve chovať ako hulvát a chrapun. Nie su takí všetci, iste. No väčšina by asi mala absolvovať základy slušného správania. Ale to je jedno. Musíme myslieť pozitívne. Teraz akurát si čítam relaxácie a skúšam si to doma. Som zvedavá ako to bude na kurze a ci mi to pomôže. Z duly mam skvelý pocit. Je to silná žena, a pritom je stále ženská. Proste niekto o koho sa nemusím báť oprieť. A hlavne je to žena, co je pre mna dôležité. Takze ak budú blbe poznámky musíme jedným uchom dnu druhým von a ísť si svoje 😜. Nuž ale do pôrodu ešte dalekooooo 😊

tutu_1
3. dec 2016

Dievčatá pridávam sem link pre zaujímavosť 😊
https://mkskimg1-asmirasro.netdna-ssl.com/5ctpT...

biggi014
3. dec 2016

Ja idem pondelok na ten glukózový test do Tn nemocnice, no som zvedavá, pri prvom som len u svojej ženskej doktorky vypila pohar sladkej vody s pol citronom, za 2 hodky odobrala krv a šla som domov, teraz že už sa to musi robiť s špecializovanom pracovisku a že budu aj po hodine odoberať, no som zvedava ako to prežijem nalačno tak dlho ráno

tutu_1
3. dec 2016

@biggi014 možno blbá otázka ale dala ti ona tu polku citróna ci ako ? Mne okrem tej vody totiž nedal nikto nic, ani nepovedal, ze sa smie dochutiť.

nivea777
3. dec 2016

ja este ani nemam termin :D povedali ze na poradni,co budem 25tt mi daju termin na glukozu,som zvedava :D

dejna20
3. dec 2016

@tutu_1 mne povedali ze si mam doniest v nejakom pohariku odstaveny citron a dali mi to do toho

tutu_1
3. dec 2016

@dejna20 a s tym citrónom je to lepsie ? Dalo sa to vypiť ?

dejna20
3. dec 2016

@tutu_1 ja neviem ake je to bez citrona 😂
Mne to xhutilo ako citronada, som to vycucla s chutou. Ale do takych 20min mi doslo spatne.

tutu_1
3. dec 2016

@dejna20 ani neskúšaj 😂😂😂 skoro som ovracala čakáreň 😫😅 uvažujem ci podstúpiť alebo nie keď mi pri prvom bolo tak zle. Ci nestačí ten glukomer. Asi sa spýtam lekárky.

farebnymotylik
3. dec 2016

@dejna20 ta glukoza je povinna? Aj ked z krvi odberom zistia, ze je cukor v pohode?