Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
Ja sa dnes chystam na 3d a zacinam sa trosku obavat co ak bude nieco zle
@tutu_1 v podstate vsetko ano,len jej videl nejake crevo,co mozu mat deti s cystickou fibrozou. Ale aj o tom som citala,ze to je tak klamlivo vidiet. Navyse ja mam doma dvoch zdravych chlapcov,takze sam povedal ze fibroza to nebude, ale treba to pozriet aj neskor. No vravel mi ze tam mali pani ktorej v blave nevideli ze babo ma vzacnu srdecnu vadu a oni to u nas v ke videli,tak povedal,ze ked to doktor nechce vidiet,tak to ani neuvidi. Radsej pojdem viackrat na utz akoby sa daco malo zanedbat.
@nivea777 ak tam niečo je, tak skôr, ako do pôrodu s tým nič nenarobia. Čo sú oproti tomu dva týždne ? V zásade povedal, že srdiečko je dobre vyvinuté, nech sa nebojíme, len nevidí veľmi dobre to čo potrebuje skontrolovať, pozeral sa z rôznych uhlov, ale radšej vraj nech prídeme tak teda prídeme, hádam bude všetko OK.
Vysledok mojho 3D je oznam doktora ze babo je mrtve
@36evina36 to myslis vazne???to mi je hrozne velmi luto!!!!!!vela sil.a co povedal doktor?preco??? co teraz bude nasledovat?? ☹ drz sa velmi!!
@pragmaticka netusim co bude dalej zajtra rano mam ist svojmu a vobec neviem kam ma posle

@tutu_1 urcite bude vsetko dobre..babatko mohlo byt trochu zle otocene a uz hned su zle merania