Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
@jollinka22 ja som teraz platila 40 eur.
@jollinka22 aj mne povedal dr že mám nízko placentu ešte minulý mesiac A zajtra idem.na poradňu stým že dúfam že sa vytiahla..
Inak mi dr Zakázal mať sex TAKŽE toho sa držím..
@jollinka22 ja som mala tiez nizsie ale uz minule mi vraveli ze sa dviha,ale ja idem aj tak na cisarak,takze to az tak neriesia. Ty nic tazke nedvihaj a vela nohy hore, aby to neslo este nizsie.
@nivea777 super tak teda mam nádej a budem cakat 🙂
@pininka no vravela mi ze oddych v rámci možnosti a nic nedvyhat tažké ... ale sex povolila 🙂
@jollinka22 ja som mala tiez zakazany sex.. vraj by to mohlo sposobit krvacanie...takze byt tebou,radsej si dam celibat do najblizsie kontroly... a ja som za 3D platila v HC 50€
@jollinka22 ja si myslim,ze ked mas krcok pevny a neotvara sa, tak by sex nemal byt problem. Ale mne teraz vadia urcite polohy, tak sme sa tomu s muzom prisposobili.
Baby som rada ze ste aspon vy v poriadku , len uz by to chcelo byt doma pri mm
@36evina36 pred chvilou som na teba myslela,ze ti napisem ako sa mas a co nove.. telepatia.. neboj sa,o chvilku budes doma pri manzelovi..poriesite bytik,pridete na ine myslienky a ked sa budete citit obaja nato,tak vam vas anjelik posle svojho surodenca a bude ho ochranovat po cely jeho zivot..
@jollinka22 aj ja som bola v 17tt u doktora lebo som mala vytok tak ma poslal na sono a ze mam placentu tesne pri krcku ale potom ked som bola zas v 20tt tak sa zdvihla a je 2,8cm od krcku tak predpokladaju ze sa este zdvihne. Hadam aj tebe sa zdvihne 🙂
@36evina36 je mi to velmi luto, je to strasne strasne smutne :( velmi to musi boliet a tak, proste tazko sa o tom pise nezainteresovanemu cloveku a nie ze tebe preziva :(
mam kamosku, ktorej umrelo babatko v 36.tt (nejaka zrazenina v pupocnej snure) - prestala citit pohyby. od toho zialu, strachu a vobec z celkovej tej situacie nedokazala porodit prirodzene, a po dlhom trapeni isla na sekciu. prajem ti, nech sa s tym co najviac zmieris, uvolnis a nejak si to popraces v hlave, aby sa ti podarilo co najskor porodit. predsalen, skoda by bola cakat s plodenim dietatka kvoli nutenej sekcii. radsej prirodzeny porod a po zotaveni mozte ist na to 🙂 prajem vela vela sily a odvahy. bojuj!
@valika_val uz som natom v porovnani z tymi prvi dnami v pohode celkom proste musim to dat nemozem sa tomu poddat
@36evina36 to je super, vyzeras ako rozumna zenska. cas nevratis, zialit budes navzdy, ale teraz sa musis sustredit na to, aby to zanechalo co najmensie negativne nasledky. lahko sa pise, tazko vykona. drz sa a dufam, ze coskoro napises, ze uz mas po a uz sa rany budu len hojit 🙂
@valika_val lezi vedla mna baba tej babo umrelo pri cisaraku tak neak ked sme tu dve ide to asi lepsie
Bože človek veru nevie ani dňa ani hodiny. Ešte aj pri plánovanom cisárskom sa deju takéto veci 😪
Prosim poradte.... na morfologickom ultrazvuku (piatok) mi lekar napisal, ze poloha babatka je hlavickou dole a placenta je pekne ulozena vpredu.
Dnes na poradni mi moj gynekolog napisal poloha koncom panvovym (hlavickou hore) a placenta je ulozena v zadu...
????? Komu mam verit?

@jollinka22 ja som mala nizko placentu,dokonca od 13tt som na rizikovom kvoli tomu ze sa mi zacala odlupovat..ale na kontrole v 21tt mi povedali ze sa uz zdviha a zlepsuje sa to